LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 089
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 705
Девойки, с colis пуснах 5 поръчки с по 5-6 артикула  Mr. Green

Дали няма да се усетят французите и да ми ги обединят  newsm78
Не вярвам.На мен никога не са ми обединявали поръчки.

# 706
  • Варна
Моля помогнете ми, за първи път поръчвам и като адрес освен това MME Marieta TSOLOVA
MALKA BABA 8
2180
ETROPOLE
BULGARIE
, дали е достатъчен???

Praynig

Достатъчно е . Но сложи пред името на улицата едно ul Malka baba...  Grinning Тази улица не я знам къде е hahaha пък съм ти съгражданка по принцип. Simple Smile

# 707
  • Sofia
Не мога да видя какво си показала,но мисля ,че трябва да е артикули които не могат да ти доставят от последно правената ти поръчка.Но нека които е по запознат да каже.
Тук наистина са описани артикулите които не са ти били изпратени и за които съответно ще получиш чек. Завежда ти се номер на поръчката и се отчита на коя дата какво са ти пратили. Щом седи голата жена значи нямаш нищо да взимаш от там и всичко е ок  Simple Smile

# 708
ORHIDEA, според мен до момента нямаш направени поръчки и затова ти излиза този надпис в "Suivi de commande"  Peace
bebe Presi, парите ги теглят няколко дни след като поръчаш, дотогава стоят блокирани  Peace Напоследък забелязвам, че ми ги изтеглят след седмица. Щом в "Suivi de commande" всичко е наред, не се притеснявай  Peace За днешната поръчка е нормално малко по-късно да се смени надписа  Peace

# 709
  • София

И на мен, ама пускала ли си 5 поръчки за 2часа  Mr. Green

# 710
 link=topic=261835.msg6339753#msg6339753 date=1201637957]
ORHIDEA, според мен до момента нямаш направени поръчки и затова ти излиза този надпис в "Suivi de commande"  Peace

А пък аз си мислех, че успях да я направя тази поръчка-ама с тези 4 нови стъпки явно нещо съм пропуснала-след потвърждението на картата в стъпка 3 какво се прави?

# 711
ако има още някой, който не е поръчал тази блуза
да не чака - аз още на 8 евро я взех  Joy, но е превъзходна
друго чесно казано интересно не е останало[/color]
И аз я поръчах на по-висока цена . Още не е пристигнала, дано и на живо да е добре.  Simple Smile

# 712
  • София

И на мен, ама пускала ли си 5 поръчки за 2часа  Mr. Green

Няма да ти ги обединят. Едва ли някои си играе да засича  кои колко поръчки е пуснал днес и да ги обединява. Peace

# 713
Моля помогнете ми, за първи път поръчвам и като адрес освен това MME Marieta TSOLOVA
MALKA BABA 8
2180
ETROPOLE
BULGARIE
, дали е достатъчен???

Praynig

Достатъчно е . Но сложи пред името на улицата едно ul Malka baba...  Grinning Тази улица не я знам къде е hahaha пък съм ти съгражданка по принцип. Simple Smile

Наистина ли???

Много се радвам, а ако се окаже че се и познаваме ще е още по голяма радост!!! Joy

# 714
  • София
забелязахте ли че доставката на намалението беше 5 евро...не че някой е плащал доставка де  Mr. Green

# 715
  • София-Лагера
36900 не работи и при мен Twisted Evil

# 716
Ехх изпробвах всичките кодове за зелените цени и никой не ми отчита намаление  Cry Cry Cry
Поръчката ми е общо 130 евро, 55 са prix vert и не става Sad

# 717
Помощ мацки !
Как да махна от кошницата само един артикул ?
Стози нов дизайн нещо не мога да се оправя  Rolling Eyes

# 718
  • София

Наистина ли???

Много се радвам, а ако се окаже че се и познаваме ще е още по голяма радост!!! Joy
Joy
но все пак е възможно да се познавате  bowuu
извинете  Blush

# 719
link=topic=261835.msg6339753#msg6339753 date=1201637957]
ORHIDEA, според мен до момента нямаш направени поръчки и затова ти излиза този надпис в "Suivi de commande"  Peace

А пък аз си мислех, че успях да я направя тази поръчка-ама с тези 4 нови стъпки явно нещо съм пропуснала-след потвърждението на картата в стъпка 3 какво се прави?

Кошницата ти стои ли пълна и имаш ли потвърждение за поръчката на мейла?

Общи условия

Активация на акаунт