LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 152
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 690
Спокойна, този код ми дава само подарък прибори за хранене, не намалява зелените цени Sad

Аз пак да питам, съжалявам, че се повтарям ... знаете ли дали тези обувки си отговарят на номерата ?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5020697& … ue&ksource=-1

# 691
  • София

Колко см ориентировъчно е разликата между дължина 34 и 36 при дънките (мъжките)?
За 34 номер, дължината от чатала надолу е 86см., а за 36 номер - 92см. /за мъж, висок над 1.85/. Пише го в доланата част на страницата.  Hug

# 692
здравейте да се похваля  Party днес направих първата си поръчка  Crossing Arms всичко май е ок така,че само чакам  Hug

# 693
  • Бургас

Колко см ориентировъчно е разликата между дължина 34 и 36 при дънките (мъжките)?
За 34 номер, дължината от чатала надолу е 86см., а за 36 номер - 92см. /за мъж, висок над 1.85/. Пише го в доланата част на страницата.  Hug

Не съм го видяла. Благодаря ти!   bouquet

# 694
  • някъде там
Спокойна, този код ми дава само подарък прибори за хранене, не намалява зелените цени Sad

Аз пак да питам, съжалявам, че се повтарям ... знаете ли дали тези обувки си отговарят на номерата ?

Намаля зелени цени над 50 евро поръчка,пак от зелени цени и дава подарък Peace

# 695
някой срещал ли е кънки за лед в сайта .  newsm78

# 696

Това работи при мен,но само да питам ония оранжевите ли са подарък или други?

# 697
  • София
имам 105 евро само зелени цени - 4 неща..и нищо...явно има някаква избирателна пропускливост и неще и неще да проработи при мен  Tired

# 698
  • някъде там
имам 105 евро само зелени цени - 4 неща..и нищо...явно има някаква избирателна пропускливост и неще и неще да проработи при мен  Tired

46809
42692
43117
34576
43109
57428

# 699
  • София

Тези обувки ги чоплихме, доколкото разбрах много от нас ги чакат, аз също съм в това число. Макар че нямаше моя номер и поръчах 38, та има вариант и да са ми малки.
36900 - намаление 20-25%, зелени цени, над 50-55 Е само от тях, ако са 3 артикула + БД + подарък за маса.
Ройзи, потърси ги по име. Моите, които сутринта бяха без снимка, сега са намалени.

Това работи при мен,но само да питам ония оранжевите ли са подарък или други?
Оранжевите.

# 700
Моля помогнете ми, за първи път поръчвам и като адрес освен това MME Marieta TSOLOVA
MALKA BABA 8
2180
ETROPOLE
BULGARIE
, дали е достатъчен???

Praynig

# 701
Royzi , мерси за старанието, ама на мен пак не ми става ясно-но определено едно е да четеш темите, друго е да почнеш сам да поръчваш и да се получи някъде грешка или не точно по описанието-ами ще се мъча да се справя някак си-благодаря ти все пак, че си направи труда да ми отговориш!  bouquet

# 702
--------------------

Дай линк кам нея за да я намерим по бързо
Благодаря!!!

http://laredoute.fr/vente-t-shirt-col-benitier-femme.aspx?produc … e&pagesize=16

# 703
Искам да попитам на 25.01 си направих поръчката и днес още една уж всичко е наред,а от картата не са ми изтеглени никакви пари newsm78Кога по принцип издърпват парите?Като щтракна на Suivi de commande на първата поръчка ми пише A domicile,а на втората още нищо,дали ще ми изпълнят поръчките или има някакъв проблем newsm78

# 704
  • София
Девойки, с colis пуснах 5 поръчки с по 5-6 артикула  Mr. Green

Дали няма да се усетят французите и да ми ги обединят  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт