LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 911
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 975
Цитат
Тъкмо звънях на митницата, но никой не ми вдигна  

Вече Петя Ако успееш да се свържеш - би ли проверила дали има нещо за Виолина или ВИЛИ? Мерси.

Цитат
Благодаря ти за отговора, че са ми махнали точно едни маратонки Найк бяло и златно, а вчера си поръчах чанта за тях:)
За златната чанта Найк ли става въпрос? Ако е тя може ли линк,че не я откривам? И на каква цена я поръча?

# 976
  • pomorie
днес пристигнаха три от общо осемте колета които чаках 29.12  30.12  и 09.01  чакам още от 23.11  05.01   11.01   12.01    18.01  странно как поръчката от девети изпревари тази от пети.......но това са бг пощите.....няма невъзможни неща....

# 977
След последната ми поръчка пише товаA LA LIVRAISON, а след старите това CARTE BANCAIRE. Знаете ли какво означава и дали е проблем? Предварително се извинявам на напредналите за въпроса! 

A LA LIVRAISON - когато поръчката е под 10 евро и означава плащане при доставка. Аз имам една недоставена такава, парите за която ми се отблокираха след около 45 дена (по спомени).
CARTE BANCAIRE - когато се плаща чрез банкова карта

# 978
Поръчах мотора , не срещнах никакъв проблем. Получих потвърдителен мейл, и изчезна от кошницата. Сега остава и да дойде  Laughing
Дикси, мотора акумулаторен ли е?

# 979
Мацки от Русе - днес няма нищо пристигнало от Редута на митницата  Sad Ще се надяваме утре  Praynig

# 980
Момичета от Русе сега успях да се свържа с Митницата - за жалост днес няма нито един получен колет! Embarassed

# 981
Момичета от Русе сега успях да се свържа с Митницата - за жалост днес няма нито един получен колет! Embarassed

И двете сме звъняли, значи  Embarassed Май трябва да се уговаряме кой ще звъни, че да не изнервяме жената  Crazy

# 982
След последната ми поръчка пише товаA LA LIVRAISON, а след старите това CARTE BANCAIRE. Знаете ли какво означава и дали е проблем? Предварително се извинявам на напредналите за въпроса! 

A LA LIVRAISON - когато поръчката е под 10 евро и означава плащане при доставка. Аз имам една недоставена такава, парите за която ми се отблокираха след около 45 дена (по спомени).
CARTE BANCAIRE - когато се плаща чрез банкова карта
ne se znae
асз си я полу4их беще за 4 евро
писах еви и аз и хиляди мами не рискувайте с такива
аз не се бях сетила тогава, но щом ве4е си парена недей Peace

# 983
  • Sofia
Цитат
Тъкмо звънях на митницата, но никой не ми вдигна  

Вече Петя Ако успееш да се свържеш - би ли проверила дали има нещо за Виолина или ВИЛИ? Мерси.

Цитат
Благодаря ти за отговора, че са ми махнали точно едни маратонки Найк бяло и златно, а вчера си поръчах чанта за тях:)
За златната чанта Найк ли става въпрос? Ако е тя може ли линк,че не я откривам? И на каква цена я поръча?

Да за нея, за 18 евро, ето ти линка:http://www.laredoute.fr/vente-sac-dore-nike.aspx?productid=324130012&documentid=344707&categoryid=38851922&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

# 984

И двете сме звъняли, значи  Embarassed Май трябва да се уговаряме кой ще звъни, че да не изнервяме жената  Crazy
Да, може би трябва . Но тя много спокойна беше , даже със съжаление някакво звучеше, че няма нищо. Cry

Sdeni 10X  bouquet

# 985
Верно ли трябва да чакам сега да ми активират картата?
А нещо друго трябва ли да правя с нея преди да пазаря в Редута?

Четох в сайта, че искали някаква регистрация за международно разплащане през интернет...
Има ли такова нещо?

# 986
  • София
Моля някой да помогне, сега си проверих поръчките в Silvi de Commande и някой от поръчките ми ги е разделило на две на едните пише, Voici les articles qui benecefient de reductions, а на другите Voici les articles qui  ne benecefient de reductions, и пише цена при тях например вместо 14 евро - 1400 евро, това означава че няма да ми  ги изпратят ли?
И моите поръчки от вчера и днес са разделени по същия начин, нямам представа защо  newsm78 Но не мисля, че има проблем, явно просто разделят стоките по някакъв критерий  newsm78

И пир мен е така с една поръчка от миналата седмица, черните сандали със сните камъчета стоят отделно, дано не означава, че не са в пратката  Praynig

Не искам да ви разочаровам, но това означава, че продуктът вече не е наличен,  аз вчера забелязах, че имам такъв проблем с едната поръчка и питах мъжа ми, който знае френски. според него това означава, че въпросния продукт няма да бъде изпратен. снощи писахме на ла редут мейл за това, както и за все още непристигналата поръчка от 10.12

# 987
  • София, "Младост 3"
450 ИЗЧИТИ СИ ПОЩАТА

# 988
А нещо друго трябва ли да правя с нея преди да пазаря в Редута?

Четох в сайта, че искали някаква регистрация за международно разплащане през интернет...
Има ли такова нещо?

Не. Активират ли я, почвай смело  Grinning

малвина, при мен някои от нещата, които са във втората графа, са от новата колекция и все още си ги има номерата, които поръчах, така че не означава, че не са налични  Peace Освен това, ако не са налични, не трябва да са фактурирани, а при мен са  Peace

# 989

Парите се прехвърлят на картата след 17-18 часа. Няма значение дали ти е нова карта или стара, имай го предвид.

Общи условия

Активация на акаунт