LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 889
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 960
  • Sofia
Моля някой да помогне, сега си проверих поръчките в Silvi de Commande и някой от поръчките ми ги е разделило на две на едните пише, Voici les articles qui benecefient de reductions, а на другите Voici les articles qui  ne benecefient de reductions, и пише цена при тях например вместо 14 евро - 1400 евро, това означава че няма да ми  ги изпратят ли?
И моите поръчки от вчера и днес са разделени по същия начин, нямам представа защо  newsm78 Но не мисля, че има проблем, явно просто разделят стоките по някакъв критерий  newsm78
Благодаря ти за отговора, че са ми махнали точно едни маратонки Найк бяло и златно, а вчера си поръчах чанта за тях:)Simple SmileSimple Smile

# 961
  • Бургас
Някой има ли това: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4649397& … ue&ksource=-1 38 или 40 номер? Интересува ме ширината в раменете, колебая се за размера  newsm78

Моята е 40 номер.От рамо до рамо е 41 см.Малко ми е голяма, сега съм 38 номер ,но я поръчах още лятото.Ако клониш повече към 38 номер по-добре си вземи него,защото тя така или иначе е по-широк модел.

Твоята в какъв цвят е? Дебела ли е? Сваля ли се качулката?

А за този панталон
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5509629& … ue&ksource=-1
imprime gris цветът на снимката ли е?

# 962
  • Варна
Поръчах мотора , не срещнах никакъв проблем. Получих потвърдителен мейл, и изчезна от кошницата. Сега остава и да дойде  Laughing

Този мотор и аз много го харесах,но ние вече сме големи за него!То не е мебел ,така че би трябвало да дойде Peace

Ако пусна два поръчки днес дали ще ми ги обединят? Всъщност искам да си разделя поръчката на две за да не чакам за митница... Вие какво ще ме посъветвате?

И аз пуснах две поръчки една след друга и не са ги обединили,така че спокойно прави си ги както искаш и този код colis аз 4 поръчки пуснах с безплатна доставка  Wink

# 963
някой ще ми отговори ли?

# 964

Ако пусна два поръчки днес дали ще ми ги обединят? Всъщност искам да си разделя поръчката на две за да не чакам за митница... Вие какво ще ме посъветвате?

И аз пуснах две поръчки една след друга и не са ги обединили,така че спокойно прави си ги както искаш и този код colis аз 4 поръчки пуснах с безплатна доставка  Wink
[/quote]
Благодаря за отговора   bouquet  А получи ли въпросните поръчки вече?

# 965
 някой от русе да е получил днес пратка

# 966
Добре де да му се невиди.
Току що си получих чисто новата Виза Електрон на ПИБ, вкарах и вътре малко парички, прибрах се в къщи ихилена и доволна и  ПАК НЕ ЩЕ ......
Какво иска  от мен тая карта? Sad
Какви вълшебни карти иска тоя Редут ? Sad

На прага на нервна криза съм .... Sad

# 967
  • Варна
момичета кажете до колко време получавате потвърдетелен мейл, защото парите са дръпнати, а кошницата пълна? Какво да правя

Ако са в Suive de commande значи си поръчала успешно  Peace

А получи ли въпросните поръчки вече?

Не не съм ,но имам 2 отделни имейла и 2 отделни номера на колетите Peace

# 968
Абе какво още поръчвате то няма нищо вече

# 969
някой от русе да е получил днес пратка

Тъкмо звънях на митницата, но никой не ми вдигна  Confused

Добре де да му се невиди.
Току що си получих чисто новата Виза Електрон на ПИБ, вкарах и вътре малко парички, прибрах се в къщи ихилена и доволна и  ПАК НЕ ЩЕ ......
Какви вълшебни карти иска тоя Редут ? Sad

На прага на нервна криза съм .... Sad

Доколкото си спомням, моята карта като я взех, можех да я ползвам чак на другия ден (също Виза Електрон на ПИБ)  Peace

# 970
След последната ми поръчка пише товаA LA LIVRAISON, а след старите това CARTE BANCAIRE. Знаете ли какво означава и дали е проблем? Предварително се извинявам на напредналите за въпроса!  

# 971
Моля някой да помогне, сега си проверих поръчките в Silvi de Commande и някой от поръчките ми ги е разделило на две на едните пише, Voici les articles qui benecefient de reductions, а на другите Voici les articles qui  ne benecefient de reductions, и пише цена при тях например вместо 14 евро - 1400 евро, това означава че няма да ми  ги изпратят ли?
И моите поръчки от вчера и днес са разделени по същия начин, нямам представа защо  newsm78 Но не мисля, че има проблем, явно просто разделят стоките по някакъв критерий  newsm78

Всичко ще ти пратят. Просто ти показват кои артикули се ползват от намаление и кои - не. Друг е въпросът защо цените на ненамалените стоки са умножени по 100 Simple Smile (и при мен е така).

# 972
Вече Петя благодаря за отговора  bouquetА някой поръчал ли си е от този потник?    http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5383609&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1   Вчера си поръчах два пуснах поръчката и заведох малкия на лекар и като се прибирам какво мислите виждам кошницата ми останала пълна,а потниците вече не бяха налични #Cussing outАко някой си е поръчал 34/36и му е малко да ми пише,няма значение цвета.И verte bouteille какво зелено е newsm78

# 973
Моля някой да помогне, сега си проверих поръчките в Silvi de Commande и някой от поръчките ми ги е разделило на две на едните пише, Voici les articles qui benecefient de reductions, а на другите Voici les articles qui  ne benecefient de reductions, и пише цена при тях например вместо 14 евро - 1400 евро, това означава че няма да ми  ги изпратят ли?

И пир мен е така с една поръчка от миналата седмица, черните сандали със сните камъчета стоят отделно, дано не означава, че не са в пратката  Praynig

# 974

Изчакай до 6 вечерта. Тогава картите се зареждат.

Общи условия

Активация на акаунт