LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 898
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 945
  • София

пратката ще дойде
вси4ко старо ще дойде до дни
[/quote

От къде имаш тази информация, аз чакам от началото на декември, дано пък да дойде до дни

# 946
Момичета, само да споделя за една моя поръчка от 24.01 - всичко беше ок, изпразни ми се кошницата, появи се в Суиви де команде, дръпнаха ми парите от картата, фактурираха я, но така и не получих потвърдителен емейл, в петък им писах дали всичко е ок с поръчката и днес са ми отговорили, че щом надписите EN COURS DE PREPARATION и A domicile не са ги променили значи всичко е ок и е изпратена  Peace

# 947
  • Sofia
desex  аз имам няколко такива поръчки.Всъщност като се замисля на единия ми акаунт въобще не съм получавала потвърдителен мейл в пощата ми

# 948
# 949
Mомичета имате ли представа за маратонките на Найк пак ли с един номер отгоре трябва да се поръчват?

# 950
  • Sofia
Моля някой да помогне, сега си проверих поръчките в Silvi de Commande и някой от поръчките ми ги е разделило на две на едните пише, Voici les articles qui benecefient de reductions, а на другите Voici les articles qui  ne benecefient de reductions, и пише цена при тях например вместо 14 евро - 1400 евро, това означава че няма да ми  ги изпратят ли?

# 951
Поръчах мотора , не срещнах никакъв проблем. Получих потвърдителен мейл, и изчезна от кошницата. Сега остава и да дойде  Laughing

# 952
Ако пусна два поръчки днес дали ще ми ги обединят? Всъщност искам да си разделя поръчката на две за да не чакам за митница... Вие какво ще ме посъветвате?

# 953
# 954
Имате ли представа при  200 g/m много ли е тънка завивката?  newsm78

# 955
  • на пистата
според мен са1-s,2-m,3-l,4-xl и т.н

# 956
аз имам 150гр/м и си е доста тънка, а за 200 предполагам няма да е голяма разликата.

# 957
Моля някой да помогне, сега си проверих поръчките в Silvi de Commande и някой от поръчките ми ги е разделило на две на едните пише, Voici les articles qui benecefient de reductions, а на другите Voici les articles qui  ne benecefient de reductions, и пише цена при тях например вместо 14 евро - 1400 евро, това означава че няма да ми  ги изпратят ли?
И моите поръчки от вчера и днес са разделени по същия начин, нямам представа защо  newsm78 Но не мисля, че има проблем, явно просто разделят стоките по някакъв критерий  newsm78

# 958
cm  25 25,6 26,3 27 27,6

Pointures  39 40 41 42 43

cm  28,3 29 29,6

Pointures  44 45 46

Тая таблица за всички маратонки ли отговаря ?Simple Smile Ако крака ми е 29 см си избирам номер 45 нали ?Simple Smile

Попринцип Нося пума 42-ри номер ... там трябва пак 42 ли да си порачам или 45 (понеже той отговаря на 29 см) ? Simple Smile

Моля някой да разясни Simple Smile
Моя мъж е със стъпало 27,3 см, вземаме 43 номер. Не мисля, че ще ти стане 42. По скоро гледай таблицата. Или 44, или 45.
Благодаря за разясняването Simple Smile Peace Blush

# 959
момичета кажете до колко време получавате потвърдетелен мейл, защото парите са дръпнати, а кошницата пълна? Какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт