LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 162
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 900
моля някой да напише как се изписва на френски "кръгли цени", че не мога да се ориентирам къде точно да вляза Wink

prix ronds
благодаря Simple Smile

# 901
аз пак с моя проблем  Simple Smile - някакъв друг интересен  код за зелени цени на спортни стоки?
64084 сваля 20 евро при поръчка над 55, за цените при верт, т.е. зелените.

Мерси. И това не става.

59935, 25872, 57444

Мерси, но пак не ме хареса. Simple Smile

# 902
моля някой да напише как се изписва на френски "кръгли цени", че не мога да се ориентирам къде точно да вляза Wink
http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds.aspx?categoryid=4130297 … eco=hp:zsa:soldes

# 903
  • Варна
Момичета, дайте някой актуален код за безплатна доставка   bouquet

# 904
  • Центъра на Вселената...
реве ми се, нищо не схващам, направих 3 поръчки вчера, само на едната имам потвърдителен и-мейл. Пробвах да направя нова поръчка- НЕ МОГА, явно са ми дръпнали парите. В  Suivi De Command всичко поръчано е отбелязано и ми изписва надпис A domicile след всеки продукт. Как да разбера дали са ми фактурирани артикулите? вижте как изглежда положението https://www.laredoute.fr/Account/Orders.aspx

# 905
Момичета,като се опитам да си валидирам кошницата ми дава момичето с книгата......какво да правя???
Имаш изчерпан артикул най-вероятно. Червен правоъгълник мярка ли ти се из кошницата?

Махнах всички удивителни....Нямам изчерпани артикули....Ще пробвам по-късно,за друго не се сещам......Благодаря.

на мен тази нощ нонстоп ми се появяваше - имаше проблем със сайта. После всичко беше ОК.

# 906
  • Центъра на Вселената...
colis при мен подейства

# 907
КОДОВЕ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:
39195
25372
60208
41661
64084
64092
64106
60143
40355
57444
57428
93840

# 908
  • pomorie
Цитат
http://www.laredoute.fr/vente-veste-respect-me-adidas.aspx?produ … e&pagesize=16

момичета какъв размер да поръчам - 168см съм висока - 58кг  

мила направо ти завиждам аз си поръчах екипчето но уви се случи в прословутата пратка от 23.11 и така и не дойде а много ме кефи сега са го и намалили на половина почти ееееххххх    а иначе аз съм 171см и 58кг и поръчах 38 но за съжаление не мога да ти кажа как ми стоииии........

# 909
Момичета, единия продукт не ми е фактуриран и пише, че изчерпан до 30.01. Някой дали е имал подобен проблем и най-вече дали дали ще ми пратят допълнително продукта след 30.01???bouquet

И забравих да питам - ако им пиша да ми пратят изчерпания артикул в друг цвят дали ще стане?

Моля Hug

И моето питане е същото, но никой май не знае  Thinking

При мене се получи така, но много късно го видях. Поръчката я направих на 12.01. и уж всичко беше наред няколко дни. Онзи ден случайно влязох и видях, че един панталон не е фактуриран, защото е изчерпан от 14.01. Веднага им изпратих писмо на адреса от първата страница и ги помолих да го заменят с друг подобен панталон на същата цена. Вчера получих отговор, че поръчката ми е изпратена на 15.01 без липсващия артикул, но че пари за него не са ми теглили и ако искам втория панталон да си го пусна отделно.
Само дето при мен са минали поне 10 дни преди да забележа това , докато при вас е съвсем скоро. Аз бих им писала писмо дали могат да направят замяна, ако имат от други цветове примерно.

# 910

Мерси, но пак не ме хареса. Simple Smile
[/quote]

При мен действа 62456 - 25% намаление, но не дава безплатна доставка.

# 911
Цитат
http://www.laredoute.fr/vente-veste-respect-me-adidas.aspx?produ … e&pagesize=16

мила направо ти завиждам аз си поръчах екипчето но уви се случи в прословутата пратка от 23.11 и така и не дойде а много ме кефи сега са го и намалили на половина почти ееееххххх    а иначе аз съм 171см и 58кг и поръчах 38 но за съжаление не мога да ти кажа как ми стоииии........

това е само горнище
пратката ще дойде
вси4ко старо ще дойде до дни

# 912
реве ми се, нищо не схващам, направих 3 поръчки вчера, само на едната имам потвърдителен и-мейл. Пробвах да направя нова поръчка- НЕ МОГА, явно са ми дръпнали парите. В  Suivi De Command всичко поръчано е отбелязано и ми изписва надпис A domicile след всеки продукт. Как да разбера дали са ми фактурирани артикулите? вижте как изглежда положението https://www.laredoute.fr/Account/Orders.aspx
при мен се получава същото

# 913
Момичета, единия продукт не ми е фактуриран и пише, че изчерпан до 30.01. Някой дали е имал подобен проблем и най-вече дали дали ще ми пратят допълнително продукта след 30.01???bouquet

И забравих да питам - ако им пиша да ми пратят изчерпания артикул в друг цвят дали ще стане?

Моля Hug

И моето питане е същото, но никой май не знае  Thinking

При мене се получи така, но много късно го видях. Поръчката я направих на 12.01. и уж всичко беше наред няколко дни. Онзи ден случайно влязох и видях, че един панталон не е фактуриран, защото е изчерпан от 14.01. Веднага им изпратих писмо на адреса от първата страница и ги помолих да го заменят с друг подобен панталон на същата цена. Вчера получих отговор, че поръчката ми е изпратена на 15.01 без липсващия артикул, но че пари за него не са ми теглили и ако искам втория панталон да си го пусна отделно.
Само дето при мен са минали поне 10 дни преди да забележа това , докато при вас е съвсем скоро. Аз бих им писала писмо дали могат да направят замяна, ако имат от други цветове примерно.

Много ти благодаря за отговора, ако може само да те питам на кой е-mail им писа. Веднага и аз ще им драсна едно писмо   bouquet

# 914
  • pomorie
Цитат
--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: la_chicita_linda в сряда, 30 януари 2008, 10:56
Цитат

мила направо ти завиждам аз си поръчах екипчето но уви се случи в прословутата пратка от 23.11 и така и не дойде а много ме кефи сега са го и намалили на половина почти ееееххххх    а иначе аз съм 171см и 58кг и поръчах 38 но за съжаление не мога да ти кажа как ми стоииии........

това е само горнище
пратката ще дойде
вси4ко старо ще дойде до дни
зная че това е само горнището просто казвам че аз поръчах цялото екипче(има и долнище)...ох наистина се надявам да си права .....

Общи условия

Активация на акаунт