LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 027
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 885
 Момичета,като се опитам да си валидирам кошницата ми дава момичето с книгата......какво да правя???

# 886
аз пак с моя проблем  Simple Smile - някакъв друг интересен  код за зелени цени на спортни стоки?
64084 сваля 20 евро при поръчка над 55, за цените при верт, т.е. зелените.

Мерси. И това не става.

# 887
Някой поръчвал ли е това? http://www.laredoute.fr/vente-la-parure-couette-quadri.aspx?prod … e&pagesize=16
Какво означава 1 р. - 2 р.? Когато е само 1 или 2 е ясно.

# 888
Момичета,като се опитам да си валидирам кошницата ми дава момичето с книгата......какво да правя???
Имаш изчерпан артикул най-вероятно. Червен правоъгълник мярка ли ти се из кошницата?

# 889
Ако някой случайно си е взел тези обувки

http://laredoute.fr/vente-escarpins-femme-la-redoute-creation.as … e&pagesize=16
,номер 38 или 39 ,и иска да ги продаде,да пише!Чакам,чакам,но все ги няма,а много ми харесват!

А как проверявате тук,на софийската митница за дошли поръчки,момичета?Само на место ли може,или и по телефона?Чакам една поръчка от 10.01,дали е дошла?
И някой да ме светне докога беше намалението,че ми се искаше първо да видя в поръчката си дали съм уцелила размерите,и тогава да поръчвам пак!А с тия кръгли цени и аз се зарибих за още една поръчка,освен пълната ми кошница!

# 890
  • София
аз пак с моя проблем  Simple Smile - някакъв друг интересен  код за зелени цени на спортни стоки?
64084 сваля 20 евро при поръчка над 55, за цените при верт, т.е. зелените.

Мерси. И това не става.

59935, 25872, 57444

# 891
Момичета, единия продукт не ми е фактуриран и пише, че изчерпан до 30.01. Някой дали е имал подобен проблем и най-вече дали дали ще ми пратят допълнително продукта след 30.01???bouquet

И забравих да питам - ако им пиша да ми пратят изчерпания артикул в друг цвят дали ще стане?

Моля Hug

# 892
Имаш изчерпан артикул най-вероятно. Червен правоъгълник мярка ли ти се из кошницата?

на мен тази нощ нонстоп ми се появяваше - имаше проблем със сайта. После всичко беше ОК.

# 893
Момичета, единия продукт не ми е фактуриран и пише, че изчерпан до 30.01. Някой дали е имал подобен проблем и най-вече дали дали ще ми пратят допълнително продукта след 30.01???bouquet

И забравих да питам - ако им пиша да ми пратят изчерпания артикул в друг цвят дали ще стане?

Моля Hug

И моето питане е същото, но никой май не знае  Thinking

# 894
  • До хладилника, който обичам
Девойки, какъв е смисълът да пишем неудачните си покупки първо тук и в блога, ако в същото време се обявяват и в Продавалника? Тъпо се почувствах.

# 895
благодаря . А някоя от вас поръчвала ли е ?

# 896
 Бях се зарекла да скъсам с Ларедута и до лятото нищо да не поръчвам, но уви. Снощи не се сдържах и пуснах една поръчка. Тези кръгли цени направо ме довършиха.  #2gunfire

# 897
Бях се зарекла да скъсам с Ларедута и до лятото нищо да не поръчвам, но уви. Снощи не се сдържах и пуснах една поръчка. Тези кръгли цени направо ме довършиха.  #2gunfire

Предлагам да кандидатсваме за банков кредит "Ла Редут" Joy

# 898
моля някой да напише как се изписва на френски "кръгли цени", че не мога да се ориентирам къде точно да вляза Wink

# 899
моля някой да напише как се изписва на френски "кръгли цени", че не мога да се ориентирам къде точно да вляза Wink

prix ronds

Общи условия

Активация на акаунт