LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 310
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Най-после си взех поръчката от 09.12 Grinning. Ситуацията на митницата в София според мен е доста спокойна - все още ги няма колетите от намалението. Редутските колети не са никак много и все са дребнички - определено не са от намалението Peace.

Да си похваля поръчката Mr. Green.

- това сако в черно. Много хубава кройка, стои доста вталено, харесва ми. Платът е подобен на дънков, но недостатъкът му е, че лепи доста.

- тези лигавници на бебо. Хипер сладки са, хавлиени, но малко непрактични, защото не са подплатени с непромокаема материя.

- тезни нощнички са СТРАХОТНИ!!! Дебело, стегнато трико, приятни цветове и шарки. А Йоанна колко им се кефи...

- този пуловер (нещо не го откривам в сайта) е много мек, но ми е огромен... Струва ми се, че върви с 1 размер по-голям.

# 331
  • София
Моля,помогнете какво е размер 92/97 талия или ханш
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3868060& … ue&ksource=-1

# 332
  • Попово
би трябвало да е обиколка талия, по принцип ако е посочена единична мярка за блуза/риза е гръдна обиколка, а за панталон пола е талия Peace

# 333
  • Русе
Момичета, моля за спешна помощ, че не мога да си пусна поръчката. Какво означаваше, ако две от картинките на артикулите са изчезнали, но нещата не са оградени в червено. Обаче като чукна върху артикула ми дава, че е свършил, от друга страна пък ми дава възможност да поръчам... Дали да рискувам да поръчам или само ще ми дръпнат парите и няма да ми изпратят въпросните дрешки???  newsm78
Аз поръчах така на  9.01. 1 пола-нямаше снимка, но ми прие поръчката.Получих потвърдителен e-mail, в него фигурираше.Седмица по-късно открих, че полата я има, но линка е сменен.Чакам да пристигне колета, ще пиша сложили ли са я.

Ще чакам да пишеш, но аз търсих нещата и не ги открих. Едното, например, беше палтенце за 7 и нещо, после ровичках в съответната категория, но го нямаше... Пуснах поръчката без него понеже не ми се рискуваше, но ако по-нататък го видя пак ще го пусна.

# 334

За панталоните-мъжките-е талията-виж страница 1 на темата за справка!  bouquet

# 335
  • София
Ааааа, забравих да попитам.

Коя мама беше днес на митницата около 2.30-3.00 часа с колет от Редута?? С две малки сладурчета, едното подочух, че се казва Софи Grinning.

# 336
  • София
гледах, но точно такава комбинация от цифри не видях ...е нищо явно няма да ги взема Sad, че ми е фин мъжа (ще почна да съжалявам, че отслабна)

# 337
  • Все на втория етаж
Момичета нямате изчитане... Аз напоследък не съм ви чела и не съм поръчвала. Имах поръчка от 08. 01. , която получих на 18. 01. и бях много удивена. Сега чакам само една, която мисля от 11. 01. беше, но все още нямам известие. Сега съм понапълнила кошницата, пък да видя ще ме огрее ли мъжо с картата. Simple Smile

# 338
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6132480& … ue&ksource=-1   някой случайно да има код да се намали това?  Praynig  трябва да омилостявам половинката  

също искам да попитам това изкуствена кожа ли е http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3880907& … ue&ksource=-1  миналата година си ги взех от Стара Загора и ми казаха,че е естествена  Confused  аз си преведох с преводача,ама още не ми се вярва,че са изкуствена предвид колко добре се държат толкова време... та ако може някой френскоговорящ да ми потвърди,моля.

# 339
  • някъде
Търся едни момичешки пижамки,вървяха две за 5-6евро.С дълъг ръкав.Мисля,че доста мами ги поръчаха,даже някой пусна реални снимки,но сега така съм се овъртяла с кодове,намаления,номерации,че вече нищо не откривам ooooh!Моля,ако ги видите илили ги имате запаметени,пуснете линк. Praynig

# 340
  • гр. София
код 36900 ми свали 25 евро от 50евро,и дава подарък-комплекта за маса в оранжево(покривки и прибори)
А на какви продукти ти свали? Имаше ли и намалени в кошницата?
Извинявай за глупавия въпрос, но от къде разбра, че е оранжевия комплект с приборите, на мен ме дава само CHEMIN DE TABLE, това не е ли покривка за маса.

# 341
  • някъде
Точно комплекта е-покривки+прибори.

# 342
  • София
Аз намирам само тези ,но са за момче
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pyjamas-bicolores-garcon- … e&pagesize=12

# 343
  • гр. София
Точно комплекта е-покривки+прибори.
  bouquet  мерси много, пускам го

# 344
поръчка под 100 евро до сега не съм пускала, един код не ми пратиха и тези които пробвах никога не са ми намалили нещо освен доставката   Sad

Общи условия

Активация на акаунт