LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 242
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 345
  • някъде
  Точно от тоя тип бяха,но момичешки.В розово и лилаво мисля.

# 346
  • Варна
Какъв номер поръчахте - този, който носят мъжете ви, или по-голям?!
Този номер, който си взима и от нашенските магазини Адидас.... няма разлика с френските.
специално тези обувки, съм ги взела за мъжа ми, той носи 44-обувки, 45-маратонки, а от тези му заспаха 46, тук му станаха 47 1/3 Shocked

#Crazy Утре ще ходи да пробва, явно не става с поръчване наслуки...

# 347
ееее, ама си нямахте друга работа, та ме зарибихте с тези Levi's да пускам пак поръчка  ooooh! тази ще ми е 9-та от намаленията насам  Crazy

# 348
  • Бургас
Какъв номер поръчахте - този, който носят мъжете ви, или по-голям?!
Този номер, който си взима и от нашенските магазини Адидас.... няма разлика с френските.
специално тези обувки, съм ги взела за мъжа ми, той носи 44-обувки, 45-маратонки, а от тези му заспаха 46, тук му станаха 47 1/3 Shocked

#Crazy Утре ще ходи да пробва, явно не става с поръчване наслуки...

Да, най-добре ще е да пробва първо, ако не знае номера, който носи от Адидас.

# 349
Сайтът поне при мен не се отваря - как е при вас?
Явно подготвят последния етап от намаленията Rolling Eyes

# 350
Сайтът поне при мен не се отваря - как е при вас?
Явно подготвят последния етап от намаленията Rolling Eyes
И при мен е така  Rolling Eyes ,има и някакъв син надпис до кошницата   newsm78

# 351
  • Варна
Търся едни момичешки пижамки,вървяха две за 5-6евро.С дълъг ръкав.Мисля,че доста мами ги поръчаха,даже някой пусна реални снимки,но сега така съм се овъртяла с кодове,намаления,номерации,че вече нищо не откривам ooooh!Моля,ако ги видите илили ги имате запаметени,пуснете линк. Praynig
Няма ги, и аз много ги търсих, понеже пропуснах да ги поръчам когато бяха толкова евтини. Сега изобщо ги няма. Много ме е яд

# 352
Търся едни момичешки пижамки,вървяха две за 5-6евро.С дълъг ръкав.Мисля,че доста мами ги поръчаха,даже някой пусна реални снимки,но сега така съм се овъртяла с кодове,намаления,номерации,че вече нищо не откривам ooooh!Моля,ако ги видите илили ги имате запаметени,пуснете линк. Praynig
Няма ги, и аз много ги търсих, понеже пропуснах да ги поръчам когато бяха толкова евтини. Сега изобщо ги няма. Много ме е яд
има ги , но няма номера мисля по4ти

# 353
ееее, ама си нямахте друга работа, та ме зарибихте с тези Levi's да пускам пак поръчка  ooooh! тази ще ми е 9-та от намаленията насам  Crazy
Сори мацка, но не се стърпях да ви кажа когато ги видях. И едни Пепе Джинс засекох, но ми излиза каката с книга, явно ги няма. Те по-тарикатски изглеждаха даже. Ама пуста му суета женска, не можем се спря. Аз вече си мисля, че съм болна на тема -Интернет пазаруване.

# 354

а от тези някой получавал ли е
поръчай с номер по-големи, нямат цип и не влиза крака
Влиза, просто в началото е по-трудничко. Аз си поръчах моя си номер, а съм с широк крак  Peace
Този бежов цвят, обаче не толкова хубав както на картинката. Много простее, струва ми се че бордото е по-хубаво.

Между другото, можем да ограничим спама, като не повтаряме нещо, което някой /даже понякога 3-4ма/ е казал точно преди нас Peace
Поне 5-6 човека са отговорили един след друг за размера на потника. Вярвам, момичето е разбрало и от първия път Rolling Eyes
Може ли да дадете линк към ботушите  bouquet

# 355
  • София
Видяхте ли новия дизайн на кошницата? Има само 4 стъпки  newsm78

# 356
  • на пистата
мда и нещата които са останали само с по 1 номер си го пише,не като преди да сложиш в панера и тогава

# 357
  • някъде там
Имаше една чанта на найк,някой може ли да даде линк,че не я намирам.Имах я в кошницата но изчезнала днес,защо незнам. Беше златист цвят,цена 18 евро. Благодаря предварително Hug

# 358
# 359
момичета може ли някой да ми каже 27 номер на Адидас колко см е стелката baby_neutral

незнам колко см е , но 29 отговарят на № 27

Общи условия

Активация на акаунт