LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 027
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 555
  • В офиса
Нямам пари в картата Sad
А до утре сутринта интересните неща ще са свършили Sad

# 556
Мерцедес, всичко е наред ! Simple Smile Аз и без това се интересувам за блузката, даже още по-добре, че е без потник отдолу Simple Smile Метнах я в кошницата, иначе живот и здраве утре ще пускам поръчка (пак  ooooh! ), понеже трябва да се вкарат парички в картата Simple Smile

# 557
момичета, я кажете това някой поръчвал ли го е, каква е материята и добре ли стои

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6084788& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6090770& … ue&ksource=-1

# 558
Още едно питане за мъжките панталони - каква е разликата:
Jean comfort fit ACTIVE WEAR longueur 30
Jean comfort fit ACTIVE WEAR longueur 34
Jean comfort fit ACTIVE WEAR longueur 36

longueur  - означава "дължина" според речника, но дължина на кое?
Мерси предварително!

# 559
мале изкупили сте вси4ко

# 560
внимавайте с поръ4ки под 10 евро

# 561
  • sofia
Още едно питане за мъжките панталони - каква е разликата:
Jean comfort fit ACTIVE WEAR longueur 30
Jean comfort fit ACTIVE WEAR longueur 34
Jean comfort fit ACTIVE WEAR longueur 36

longueur  - означава "дължина" според речника, но дължина на кое?
Мерси предварително!
2страници на зад е коментирано,що не четете?
от чатала до долу

# 562
Вече Петя Утре дано има и за нас Hug,
и аз чакам от 09.01, 10.01 и нататък, няма да изброявам,че се плаша! Embarassed

От твоите уста - в божиите уши  Mr. Green Hug Аз току-що пак поръчах, ама то с тези кръгли цени - голямо изкушение   Embarassed

# 563
  • София
Лелеее - за 10 мин 2 поръчки  Sick
Дано това да са намаленията, които очакваме за сряда, че.....

# 564
Искам да си поръчам едни мокасини на ANNE WEYBURN. Как са с размерите? Дали обувките на ANNE WEYBURN отговарят на бг номера?

# 565
  • sofia
Аз няма да поръчвам до март месец,нито от тук,нито от Ягодка,нито от И-бей.Обещавам си!
Моето вече не е необходимост а глезотия,край

# 566
  • София
Някои от нещата с кръглите цени уж ги има налични, пък като ги сложа в кошницата са с удивителна и ми дава, че не са налични....дали не са ги активирали още  newsm78

# 567
  • sofia
може да свършват докато ги прибавяш в кошницата
Аз направих поръчка преди малко и нямаше проблем

# 568
Някои от нещата с кръглите цени уж ги има налични, пък като ги сложа в кошницата са с удивителна и ми дава, че не са налични....дали не са ги активирали още  newsm78

Според мен свършват за времето от избирането им до прегледа на кошницата  Simple Smile Аз така се простих с едно страхотно потниче, което отдавна бях заплюла, а сега беше драстично намалено.... Докато си донапълня кошницата, вече беше изчерпано  Sad
Май голямо пазаруване пада!!!!

# 569
  • София

Според мен свършват за времето от избирането им до прегледа на кошницата  Simple Smile Аз така се простих с едно страхотно потниче, което отдавна бях заплюла, а сега беше драстично намалено.... Докато си донапълня кошницата, вече беше изчерпано  Sad
Май голямо пазаруване пада!!!!

Да, но като се върна пак на дадения продукт и си излиза, че е налично.....слагам пак в кошницата и същата работа  Rolling Eyes

Ето тези дънки например http://laredoute.fr/vente-jean-comfort-fit-active-wear-longueur- … e&pagesize=16

Общи условия

Активация на акаунт