LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 987
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Казвала ли съм ти, че много те обичам Hug
Heart Eyes

Само аз ли имам проблем с продуктите от кръглите цени??? Досега пълних пълних кошницата и като се опитах да вляза в нея ми изписа, че била празна #Cussing out.
Аз току що поръчах доста неща.

# 541
Какво направих незнам ама пуснах 1 поръчка 2 пъти, какво ще ги правя един господ знае

# 542
  • Beyond the Frontiers

Само аз ли имам проблем с продуктите от кръглите цени??? Досега пълних пълних кошницата и като се опитах да вляза в нея ми изписа, че била празна #Cussing out.

и при мен стана. Поръчката е за точно 10 евро, а са 7 неща Embarassed Mr. Greenприе я без проблем. и потвърждението дойде веднага

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 17:08 от elku - elena

# 543
  • В средата на времето
Аз имам един практичен въпрос: Примерно вкарвам в кошницата блузка, която днес струва 9 Е, обаче след 2 дни цената и пада. В кошницата ми цената и автоматично ли ще се промени или трябва да преглеждам всичко, преди да поръчам окончателно?

# 544
взех си поръчката от 09.01 от митницата (нямах известие)вчера са ги получили Peace
и от 11.01 от пощата

# 545
  • София
Date d'expiration : Какво означава?

Валидна до

Верно ooooh! Пак мерси

# 546
Вече Петя Утре дано има и за нас Hug,
и аз чакам от 09.01, 10.01 и нататък, няма да изброявам,че се плаша! Embarassed

# 547
  • Бургас
Защо линкът с цените по 1,2,... евро не ми отваря страницата с кръглите цени? А преди малко ставаше...

# 548
Ако не успееш с код, отиди в Бриколаж/Практикер/Юск/Метро (виждам, че си от Пловдив) или в голям рибарски магазин и купи подобен едноцветен за 25 лв Simple Smile
10х  Peace
Чухме за Практикер, но като не открихме там...
Пак ще се ходи да търсим  Mr. Green
вчера внесохме за М.Бриколаж такива, може би ще ги пуснат в магазините Пловдив и София
изчакай няколко дни и провери, имаше доста столчета по документите, не знам цените как са, само фактурите от Китай

# 549
Може ли някоя добра душа да даде линкове на нещо от дамското и мъжкото от кръглите цени, защото само през линка за ризката сега успях да вляза да видя. Мерси!   bouquet

# 550
искам да ви попитам дали има някаква възможност моята поръчка да е на митницата в стара загора? това са 3 чифта обувки и са още от 3.01 и няма нищо все. На мен ми казаха че за да са на митница трябвало да е нещо много голямо ама аз се притеснявам вече
Или да ги търся на ЖП гарата ли? Някъде пишеше че ако е над 2 кг отива в митницата може ли да са там искам си обувките вече:(
мерси предварително

# 551
До "450"
Пълна ти е кутията и не може да получаваш съобщения.

# 552
И на мен ми извъртя такъв номер, но се логнах в полетата горе от страницата с намаленията, а след това рефрешнах кошницата (отворила съм я в отделна страница) и продуктите се появиха.  Peace

# 553
момичета я дайте съвет, чакам 1 ми колет от 11.01 дали да се пробвам на митницата или да изчакам още малко / не съм сигурна дали няма да съм назхвърлила 2 кг/

# 554
Може ли някоя добра душа да даде линкове на нещо от дамското и мъжкото от кръглите цени, защото само през линка за ризката сега успях да вляза да видя. Мерси!   bouquet
Това е линка с намаленията, не ти ли се отваря?  newsm78
2,00 ?

Общи условия

Активация на акаунт