LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 011
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Eiphnh, мерси   bouquet

# 526
  • Някъде там...
Момичета и аз си получих колета от 28.12, тръгнал е на 2.01, но онзи стикер където го слагат кога е пристигна го нямаше  newsm78, и заради разминаване в грамажите ми го били отваряли на митницата. Иначе за опаковка са ми взели 1 лв от митницата на 25.01.
Mikkey ти прати ли онова писмо със закъснелите колети? Ако си значи от него си мисля има раздвижване  Mr. Green

Иначе съм доволна от поръчката с прословутата дънкова пола от 9.97, два пуловера за мъжа ми от 4.20 и 4.80 евро, за мен също едни блузки тънки, едната е онази сивата с короната. А от другата нищо не е , но сега не ми се търси, даже има леко малка дупчица отдолу  Crossing Arms  За една моя позната за момиченцето й беше другото, тя е доволна.

# 527
Ами честно казано, вече не знам какъв номер нося, то с тея различни номерации. Но може би съм 38.
Колко ти е дължината на стъпалото Grinning Най-често какъв номер носиш?
И още по-добре: да измериш отвътре стелката на балерините. Бих ги взела евентуално (аз си поръчах такива, но с един номер по-големи, т.е. може да са ми големи моите...)

Мерих сега стелката, 24,8-25см е, доколкото успях да измеря. Според номерата специално на тези отговарят на тези в таблицата с размерите.
Значи твоите отговарят точно на38 по бг.Аз нося 39 по бг и кракът ми е 25,5-26 см-за №40 по фр

# 528
Здравейте на всички,за първи път се включвам тук в темата и въобще във форума,никога не съм пазарувала от Ларедут,някъде тук из всичките теми бях видяла че има майчета които правят поръчки,искам да се свържа с някоя от тях,да ми направи поръчка че сама няма да мога да се справя дори и да направя регистрцията понеже виждам че е обяснено много добре,пак с този френски се притеснявам като за първи път да не объркам нещо,затова искам чрез някои които вече разбира и е правил поръчки  PeaceИ още нещо да попитам моята поръчка е за тези ботуши
http://www.laredoute.fr/vente-cuissarde-femme.aspx?productid=324 … e&pagesize=16
интересувам се за френската номерация на обувките различава ли се от БГ аз съм 39 номер и тук някъде пак из темите бях видяла дадени номерацията и отгоре в см и според тяхната номерация идва да съм 41 номер,понеже тук всички ста навътре в нещата кажете за номерата как стои въпроса ще съм благодарна на всички ви  Hug

# 529
Момичета, аз имам питане-ама не знам дали някой е поръчвал така-картата ми ще е готова в петък, ама се притеснявам, че няма да има избор на номера до тогава-та си мисля, дали мога да поръчаме с картата на сестра ми-тя е издадена в Лондон, а за адрес на доставка да си посочим България-дали може да стане така-само че картата е издадена в паунди-да не се загуби много при обръщането на валутите-охх вече изперках с тоя Ларедут и не мога да си простя, че не си направих по-рано карта от БГ.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 18:51 от ORHIDEA

# 530
  • In transit
Момичета и аз си получих колета от 28.12, тръгнал е на 2.01, но онзи стикер където го слагат кога е пристигна го нямаше  newsm78, и заради разминаване в грамажите ми го били отваряли на митницата. Иначе за опаковка са ми взели 1 лв от митницата на 25.01.
Mikkey ти прати ли онова писмо със закъснелите колети? Ако си значи от него си мисля има раздвижване  Mr. Green

Иначе съм доволна от поръчката с прословутата дънкова пола от 9.97, два пуловера за мъжа ми от 4.20 и 4.80 евро, за мен също едни блузки тънки, едната е онази сивата с короната. А от другата нищо не е , но сега не ми се търси, даже има леко малка дупчица отдолу  Crossing Arms  За една моя позната за момиченцето й беше другото, тя е доволна.

да още на 22-23.01 го пратих, и аз мисля, че малко или много писмото имаше ефект, въпреки, че един колет от 27.12 още ми се губи, тия от намаленията не ги смятам изобщо. Да взема и за него даим досадя малко ли?  Mr. Green

# 531
Момичета, нали този линк си е за блузката с дългия ръкав, а не за потника, с който е под нея момичето на снимката ?  Thinking Защо тогава отдолу са показани потници, а не блузки ?  Confused

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-femme-active-wear … e&pagesize=12
Аз мисля,че са двете заедно.

Благодаря за отговора ! Simple Smile Аз не се бях сещала за този вариант  Embarassed

А на мен защо не ми отваря този линк с кръглите цени Sad ?
Момичета, нали този линк си е за блузката с дългия ръкав, а не за потника, с който е под нея момичето на снимката ?  Thinking Защо тогава отдолу са показани потници, а не блузки ?  Confused

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-femme-active-wear … e&pagesize=12

Иви, извинявай, сега хубаво се вгледах, подвело ме е плюсчето в описанието, а то е съвет как да ги комбинираш, аз си помислих,че са двете заедно. Дано не е късно и не си го поръчала вече.

# 532
  • Варна
Реших да пусна поръчка, без да имам пари в картата, щях да сложа утре сутринта. Но ми я отхвърля, как разбира на секундата че е празна  #Cussing out. Аз викам докато я обработят, аз ще я напълня, ама..... сега я остани нещо за мен, я не до утре Sad Sad Sad

# 533
Моля за помощ! Praynig Как се виждаше поръчката със снимки?

Suivi de commande > Toutes mes commandes (от дъното на страницата) > Избираш поръчката, която те интересува и цъкаш на нея > И от началото на страницата избираш Voir mon offre spéciale sur cette commande
 Hug
Казвала ли съм ти, че много те обичам Hug

# 534
  • sofia
Реших да пусна поръчка, без да имам пари в картата, щях да сложа утре сутринта. Но ми я отхвърля, как разбира на секундата че е празна  #Cussing out. Аз викам докато я обработят, аз ще я напълня, ама..... сега я остани нещо за мен, я не до утре Sad Sad Sad
да,то ако ставаше така.....колко длъжници на банките щеше да има.

# 535
  • София
Date d'expiration : Какво означава?

# 536
  • София
Да кажа,че тази детска ризка е хубава: http://laredoute.fr/vente-chemise-a-carreaux-enfant-okaou.aspx?p … pagesize=16 

Онзи ден ми дойде и не беше на такава цена.Сега ме е яд.

# 537
Момичета,
За една от поръчките ми не съм получила потвърдителен мейл цяла седмица.
Парите са дръпнати,всичко е отбелязано с A domicile.Трябва ли да се притеснявам newsm78

# 538
  • София
Казвала ли съм ти, че много те обичам Hug
Heart Eyes

Само аз ли имам проблем с продуктите от кръглите цени??? Досега пълних пълних кошницата и като се опитах да вляза в нея ми изписа, че била празна #Cussing out.

# 539
  • София
Date d'expiration : Какво означава?

Валидна до

Общи условия

Активация на акаунт