LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 051
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 495
Ани,Елена,Ирена ,Ивелина и моя милост имат колети на Митницата в Русе.Хайде бегом към ЖП гарата! Laughing

Завидях ви  Grinning Откога ти е поръчката?
От 9.01.

Благодаря.  bouquet  И моята е оттогава - значи мога да очаквам включване тези дни  Simple Smile Моля те, като отидеш, да провериш, да не би случайно да има и други  Praynig  Hug

Само 5 колета бяха от Редута .Провери утре . Hug
Довечера ще коментирам придобивките си.

# 496
Искам да питам за тези обувки:

Някой има ли ги?И отговарят ли си на номера?

# 497
Момичета, нали този линк си е за блузката с дългия ръкав, а не за потника, с който е под нея момичето на снимката ?  Thinking Защо тогава отдолу са показани потници, а не блузки ?  Confused

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-femme-active-wear … e&pagesize=12

# 498
Аз да се самоцитирам малко...
Да попитам следното- направих си втори акаунт, но на мейла не дойде потвърждение че регистрацията ми е успешна, както се случи с първия. От друга страна  ми пускат разни оферти и на него. Мога ли да поръчвам спокойно от втория?
Ми пробвай де.

# 499
Момичета, получил ли е вече някой от София пратка от 09.01 на митница?
Аз!Току ще се връщам от митницата и колета ми е от 09.01 Simple Smile

Супер! Да пращам мъжо да провери!

# 500
Iliana_, мерси   bouquet

# 501
Е хубава работа сега...пак трябва да правя поръчка  Whistling
Само аз ли не виждам за какво иде реч Sad

всички стоки, които са с 90% намаление  Wink

Това намаление от 90% е от миналата седмица. Снощи пуснах 3-та поръчка от него.  Mr. Green

# 502
Момичета, нали този линк си е за блузката с дългия ръкав, а не за потника, с който е под нея момичето на снимката ?  Thinking Защо тогава отдолу са показани потници, а не блузки ?  Confused

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-femme-active-wear … e&pagesize=12
Аз мисля,че са двете заедно.

# 503
Е хубава работа сега...пак трябва да правя поръчка  Whistling
Само аз ли не виждам за какво иде реч Sad

всички стоки, които са с 90% намаление  Wink

Това намаление от 90% е от миналата седмица. Снощи пуснах 3-та поръчка от него.  Mr. Green

# 504
Милички, на мен вече ми се отварят кръглите цени! Атакувайте Mr. Green

# 505
  • София
Отново имам митническо известие newsm44.

Това вече със сигурност е поръчка от намалението (след 09.01), но не знам коя точно, като я взема ще пиша повече.

# 506
Моля дайте съвет, снощи направих поръчка, картата ми изтича 02/08 и банката ще ми я смени автоматично. Дали ще има някакъв проблем с поръчката ми?
щом ти е приело плащането,не виждам проблем
благодаря за успокоението Simple Smile надявам се, че си права, защото и аз така си мислех Simple Smile

# 507
  • София
Къде са тези кръгли цени? Дайте линк, моля.

# 508
Получих си колета от 23/11/07 НаЙ-сетне  newsm44Момичета,има надежда ! Стикера от Бъл.пощи е с дата 25/01/08. Не ги е срам,да няма кой да го обработи толкова време! Чак жените в нашата поща бяха възмутени !
Много съм щастлива Grinningи искам да благодаря на МИКИ  bouquet,защото съм убедена,че след нейното оплакване си мръднаха ЗАДниците #Cussing out

# 509
  • Бургас
Днес получих поръчката си от 9.01., от пощата.

Балеринките - http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme.aspx?productid=32 … e&pagesize=16
сиви, 39 номер, са ми големи. Така че, ако някой ги иска, да свирка. Взела съм ги за 8евро, породавам ги за 16 лв. Иначе са страхотни, ще поръчам по-малкия номер.
Джапанките Адидас от 12 евро, http://www.laredoute.fr/vente-tongs-adidas.aspx?productid=324118 … e&pagesize=12, ми станаха, 38 номер, но нещо не ми харесват много-много...
Другите неща са коментирани вече.
И още нещо - в клон 1700 имаше няколко пакета от Ларедут, чакащи да ги вземат!

Общи условия

Активация на акаунт