LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 960
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 660
Пак да попитам -  моля ви за отговор - на кой номер отговарят мъжки дънки 36 номер?  Искам да поръчам от тези по 5 евро, но не мога да се ориентирам кой номер?  Praynig
36 френски - 30 по общоприетата в България номерация за дънки. Т.е. за мъж с елегантно дупе Wink

# 661
Момичета, знаете ли дали тези обувки си отговарят на номера ?  Thinking

http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-femme-bout-pointu.aspx?p … e&pagesize=12

# 662
Пак да попитам -  моля ви за отговор - на кой номер отговарят мъжки дънки 36 номер?  Искам да поръчам от тези по 5 евро, но не мога да се ориентирам кой номер?  Praynig

Имам спор с мъжът ми- купувам му боксерки 52/54, и съответно талията му е 106-110 см. Mr. Green Той ми твърди,че носел 36 дънки и ме кара да му поръчвам, ама аз се съмнявам. Вярно, има едни дето пише, че са 36, но Редутските май не са от тях. Моля, ако някоя мила дама е поръчвала на мъж с подобни размери на моя, нека сподели кой размер е. Благодаря!   bouquet

# 663
Мога ли да помоля ако някое от момичетата от Русе ходи до митницата утре  да провери  дали има пратка за Диана. Предварително благодаря.
Аз утре ще проверявам - ще питам . Но принцип можеш да се обаждаш и да проверяваш по телефона, мацката е любезна много.
[/quot

Ви4е благодаря  bouquet

# 664
  • виртуално
някой дали е поръчват от това дамско яке - интересуват ме точните размери на номер 36 или 38, дали е дебело или е пролетно
http://laredoute.fr/vente-parka-femme.aspx?productid=324104475&a … e&pagesize=16
никой ли не го е поръчвал до сега  newsm78

# 665
  • София

Според мен на 46 р-р, сравнявайки с LEVIS по таблицата с размерите  Peace

# 666
  • Бургас
36 френски - 30 по общоприетата в България номерация за дънки. Т.е. за мъж с елегантно дупе Wink

А по тази логика 32 в България на колко по френската отговаря? Нали на 40?

# 667
  • София

Имам спор с мъжът ми- купувам му боксерки 52/54, и съответно талията му е 106-110 см. Mr. Green Той ми твърди,че носел 36 дънки и ме кара да му поръчвам, ама аз се съмнявам. Вярно, има едни дето пише, че са 36, но Редутските май не са от тях. Моля, ако някоя мила дама е поръчвала на мъж с подобни размери на моя, нека сподели кой размер е. Благодаря!   bouquet
Mr. Green
идентична ситуация  Mr. Green..но даже с малко по ..как да кажа,,, Blush закръглена талия  Blush
но аз гледам по един Masons че е 58 #Crazy
дънки и ажинси тук си взима W38 L34
така че аз мисля че е за 56 или 58 размер..ама такива почти няма  Flutter

# 668
  • София
Знам, че някой беше поръчвал тези, ако може да сподели добре ли изглеждат на живо, и дали са удобни? Mr. Green
Благодаря предварително!  bouquet
Дуци ги има, даже ги продаваше че са и големи.
[/quote]

Имам ги и си ги харесвам..........участъка с розовите шарки е като велур, а останалото си е кожено. Времето не е подходящо за такъв вид обувки и не съм ги носила навън все още, така че дали са удобни.........маратонки, що да не са  Rolling Eyes

# 669
  • София
Имам ги и си ги харесвам..........участъка с розовите шарки е като велур, а останалото си е кожено. Времето не е подходящо за такъв вид обувки и не съм ги носила навън все още, така че дали са удобни.........маратонки, що да не са  Rolling Eyes
А като номер - твоя ли си поръча или по голям  Praynig

# 670
  • София

Мъжът ми е горе долу с вашите размери, талия 100-102 и има едни Редутски дънки 50, които са му леко широки и едни 48, които са му точно.
 Peace

# 671
  • Варна

А по тази логика 32 в България на колко по френската отговаря? Нали на 40?

И моят мъж в бг си взема номер 32.Поръчах му спортни бермуди Спидо номер 38,но са огромни Shocked
Вече не знам как да я смятам тая номерация  newsm78

# 672
  • Sofia
Дали вече са махнали ограничението за артикулите 25 бройки, защото стигнах до 32 и продължава да ми ги отчита, или сайта нещо се гъбарка с мен?

# 673
  • София
как мислите...дали утре ще има ново намаление или е това с кръглите цени  newsm78
натъкмила съм една кошничка и се чудя дали да не изчакам до утре,,че вече почнах да поръчвам едно и също в други цветове  Tired

# 674
Това е краят на намалението. Поне миналата година беше така. Кръглите цени ги изкарват накрая. Понякога добавят и нови неща.

Общи условия

Активация на акаунт