LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 994
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 765
Не биваше да го споделяш, заради него ме вкара в нова поръчка  Mr. Green
Аз го гледам от вчера - нямаше размери вчера. Днес има. И аз с нова, непредвидена поръчка. Реших да споделя - докато го има... Grinning
A това някой видя ли го?

Сигурно вече сте поръчали, но, според мен, това не е гащеризон, а имитация на гащеризон, т. е. може да се носи само по този начин, по който е на снимката. Rolling Eyes

Абсолютно си права, пише, че презрамките са фалшиви, а платката отпред е наречена лигавник и казват, че има джоб фантазе.  Peace  С една дума - панталон с ниска талия.

# 766
Получих си поръчка от 28.12.
Това пуловече http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23110583&a … documentid=321408
е същото като на снимката - фино, виолетово,
обаче не е за жени с едър бюст.  Tired
Предницата ми се отвори широко с моите 105см  Embarassed
Някой ако го иска, да ми пише! Размерът е 38/40

Тези рокли http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee.aspx?productid=32411 … e&pagesize=16
Хубави са, но да знаете, че между р-р 40 и 42 няма никаква разлика!  Laughing

Пуловерчето е страхотно, ще помисля!!! ooooh!

# 767
  • София
Зарибих се и аз по кръглите цени  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пак поръчка, и мойте вече станаха 4, а уж като пуснаха намалението си обещах да си взема 1-2 чифта обувки и това е  Shocked Луда работа е, повече край, никакво влизане ТАМ, ще им пиша да ме баннат нещо, то не се издържа  Mr. Green

# 768
Благодаря ви много. Ще изчакам да си заредя картата тогава, пък каквото е останало ще го обера. Hug

# 769
  • В света на мечтите
Зарибих се и аз по кръглите цени  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Пак поръчка, и мойте вече станаха 4, а уж като пуснаха намалението си обещах да си взема 1-2 чифта обувки и това е  Shocked Луда работа е, повече край, никакво влизане ТАМ, ще им пиша да ме баннат нещо, то не се издържа  Mr. Green

хи хи
мойте са 14
само от тази вечер имам 2

# 770
  • София

хи хи
мойте са 14

Хм, тогава ще говоря и теб да баннат  Mr. Green

# 771

Лошото е че това е само първия тур.... дали ще издържим финансово до 9ти.  Joy Joy Joy
стига бе, как така първи тур, още ли ще има  #Crazy
аз ако отида на почивка ще ми излезе по-евтино

# 772
Искам да питам дали някой има това детско якенце: http://www.laredoute.fr/vente-manteau-cocoon.aspx?productid=3241 … e&pagesize=12

Интересува ме дали става за пролетта, или е дебело, както и ако може размери за 9 или за 12 месеца Praynig

Също така да се присъединя към питането от преди 1-2 страници - тези отговарят ли си на номера,  или като маратонките трябва +1, защото има само до 38?

http://www.laredoute.fr/vente-advance-kids-de-ripcurl.aspx?produ … e&pagesize=16

# 773
момичета,и при мен стана като при ORHIDEА,мислех че съм пуснала поръчката,защото стигнах до стъпка 4,а като гледам сега нещата ми стоят в кошницата,мислите ли, че трябва пак да я повторя,страх ме е да не се дублира?В Suivi de commande как се виждат поръчките,една под друга ли са,понеже на мен ми стои само предната,тя ми е първа?

# 774
Пропуснах да кажа за дънките (мъжките) от 5 евро, че според мен номерацията е като на панталон, а не като на дънки.

bobi_bn, щом я няма поръчката в Сюиви дьо команд, би трябвало да не си я пуснала успешно. А ако не си получила и потвърдителен мейл, няма хич какво да се чудиш, направо пускай наново.

# 775
момичета,и при мен стана като при ORHIDEА,мислех че съм пуснала поръчката,защото стигнах до стъпка 4,а като гледам сега нещата ми стоят в кошницата,мислите ли, че трябва пак да я повторя,страх ме е да не се дублира?В Suivi de commande как се виждат поръчките,една под друга ли са,понеже на мен ми стои само предната,тя ми е първа?
на 4 стъпка потвърди ли с червения бутон,който е под крайната сума?

# 776
  • В света на мечтите

хи хи
мойте са 14

Хм, тогава ще говоря и теб да баннат  Mr. Green

ау пък ако знайш колко парички шъ ми спестиш - действай  Joy

# 777
моля за малко помощ незнам кой номер съм по френската нито по бг,нося м гръдната ми е 90 висока 156 и незнам кой номер да си поръчам а си харесах доста неща,благпдаря предварително

# 778
мисля,че ми даде цифрата 4 в розово,но дали съм потвърдила не съм сигурна

# 779
мисля,че ми даде цифрата 4 в розово,но дали съм потвърдила не съм сигурна
това е показало че си стигнала до 4 стъпка,но трябва да потвърдиш, за да ти мине поръчката и след това излиза страница на която ти казват че поръчката е "вписана"(така си го преведох) и ти благодарят

Общи условия

Активация на акаунт