LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 952
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Мерси .Скапал се е сайта на ДСК

# 811
о, аз отдавна съм с екселка таблица с 5 вида цвята в нея. Мъж ми оня ден каза, че е трябвало да стана счетоводител  Joy

цветовете за отделни хора ли са или по дати ...

# 812
аз обикновено си поръчвам доставка до вкъщи. Сигурно ще откажат да дойдат.

# 813
  • Варна
Много се извинявам.
Пускам първата си поръчка и на последната стъпка къде трябва да задам картата не ми е ясно какво да избера, моята е Виза електрон на Райфайзен. Има падащо меню с carte bancaire и такива. Какво трябва да задам. Не го видях описано в сайта пътеводител. Embarassed
Ето до тук от описанието стигам:
4та стъпка— трябва да изберете Je paie en ligne, avec ma carte Bancaire ou ma carte privative — плащане с кредитна карта (избирате това дори ако ще платите с Visa Electron, която е де факто дебитна карта, повече за това в секция Плащане
Praynig

А сега видях отдолу, че има поле Numero de la carte. Там ли направо да пиша номера. И по надолу виждам за трите цифри секюрити.

# 814
  • София
carte bancaire
в първия правоъгълник номера отпред на картата
после датата на валидност
и накрая последните 3 отделени цифри на гърба на картата

цветовете за отделни хора ли са или по дати ...
При мен е страшно: получени, пратени колети, получила съм, че са получели колета, подготвени за пускане, от тях плате ни неплатени, изобщо ....

# 815
  • Варна
Благодаря много.

Накрая отбелязох там една отметка доколкото интуитивно видях става дума за известяването по имейл. И накрая дадох най вдясно бутона commande... нещо такова. Правилно ли съм се ориентирала.
 Blush
  bouquet

# 816
При мен е страшно: получени, пратени колети, получила съм, че са получели колета, подготвени за пускане, от тях плате ни неплатени, изобщо ....
[/quote]

Ужас!!! Наистина стани счетоводител  Simple Smile !
Искаш ли още 15 поръчки? Да сложиш нещата в ред и при мен. Поне само на хартия  Grinning

# 817
Девойки,
и аз като вас попрекалих. Сега натъкмявам 15 поръчка - мазня се на мъжа ми. Сложила съм маратонки за тенис и добавям само спортни неща. Но нищо не ми се намаля, а са само зелени цени. Някакво предложение за по-спортен код?

Пак да ви питам за код, който намалява зелени цени на спортни стоки.
Всичко, което е публикувано, не става при мен. Само великият код colis за 6 път ми маха доставката.

# 818
cm  25 25,6 26,3 27 27,6

Pointures  39 40 41 42 43

cm  28,3 29 29,6

Pointures  44 45 46

Тая таблица за всички маратонки ли отговаря ?Simple Smile Ако крака ми е 29 см си избирам номер 45 нали ?Simple Smile

Попринцип Нося пума 42-ри номер ... там трябва пак 42 ли да си порачам или 45 (понеже той отговаря на 29 см) ? Simple Smile

Моля някой да разясни Simple Smile

# 819
  • София
Всичко, което е публикувано, не става при мен. Само великият код colis за 6 път ми маха доставката.
Зелена цена, която веднъж е намалена, не може да се намаля с кодове, поне аз не съм видяла такъв случай,
А колкото за поръчките, всяка вечер вися до 4 сутринта, а чавето е будно от 6, благодаря за още  Laughing

# 820
Зелена цена, която веднъж е намалена, не може да се намаля с кодове, поне аз не съм видяла такъв случай,
А колкото за поръчките, всяка вечер вися до 4 сутринта, а чавето е будно от 6, благодаря за още  Laughing

мерси, аз покрай тези евтини неща съм станала голяма скрънза. Тези маратонки направо ми бодат очите!

# 821
  • до морето
Моля някой да разясни Simple Smile

Според мен щом тук си купуваш 42 Пума и там ще е 42 ако изрично не пише ,че самият модел трябва да се поръчва с един или няколко номера по нагоре  Peace

# 822
сайтът при мен се скапа, а при вас?

# 823
  • София
При теб оправи ли се?

# 824
При теб оправи ли се?

не ме пуска в кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт