Режимите на Ипократис II

• 73 821
  • 504
  •   1
Отговори
# 120
И аз умирам от глад. Току що си изядох салатата и пържолата и пак съм гладна  Confused

# 121
  • Sofia
Не се изкушавай. така ще е още 3 дена   Praynig Ах, а мъжа ми какво ще яде - кълцана наденица с пържени картофки   #Crazy Ох.....

# 122
Отивам да пържа картофи на детето. Иде ми да си залепя устата с тиксо. Вместо това ще лапна една дъвка.

# 123
  • Sf
Моля ви, кажете ми за варените яйца... Мога ли да ги заменя с друго? Сирене?

# 124
Кроасания, с месо по-добре.

# 125
  • Sf
Julie, благодаря!!!

# 126
Много се радвам като чета за резултатите ви.
Тарталета, наистина ли апетита изчезна. Аз все още привечер умирам от глад. Не съм кръшнала де. Ама и сега ми къркорят червата
Нели, ще се справиш. Щом с лунуването успяваш – а то си глад  Peace
Дейна, не се отчайвай. Послушай по-опитните и дано да ти потръгне
Ред ми е на рибката. Бягам, че като ви чета, ще взема и аз да си опържа едни картофки  Embarassed(това неща и да си го помислям)

# 127
Здравейте Hug , аз си спазвам стриктно режимчето и май малко започват да падат грамчета, дано се поразмърдат скоро.Иначе някак не ми се яде толкова...; и аз правих вчера сладкиши на семейството и по-засукани манджи, калявам си волята Laughing, нямам проблем обаче, не ми се яде сладко, явно посвикнах.Вода пия над 2 литра, чай също пия .Толкова от мен, режимни дни на всички с много минусчета   bouquet .

# 128
  • Sofia
Аз много лошо ли съм наравила сега като изядох 2 салати вемсто една?

# 129
  • sf
искам да се оплача- мъж ми е обезкуражава. вика ми, че така няма да отслабна, да съм тичала по 20км в парка , за да се получи нещо. уаааааааааааааааааааааа   ша го гоня май тия дни  Twisted Evil

# 130
  • Cофия
Извинете за тъпия въпрос ама може ли координатите на Ипо?

# 131
# 132
  • София
Аз много лошо ли съм наравила сега като изядох 2 салати вемсто една?
Не си Peace В началото може да се увеличават порциите, стига да са от режимната храна. Някъде по-назад, мисля Aia, беше казала, че това е съвет на Ипо. След това организмът свиква, но ти го знаеш това.

# 133
  • Cофия
ето ги   http://www.trinity-sb.com/dietologia
   bouquet

# 134
  • Sofia
Добро утро!
Хапвам си Активията и чета, че сте обсъждали меренето - най-добре е според мен да е 1 път седмично (лично мнение) - резултата се вижда на куп и стимулира.

Аз да ви питам - в моята диета има допълнителен прием на витамини - други ходили при Ипо имат ли го? Ако да - предлагам да го сложим в началото при режимите.

А Ипо от кога е в Тринити? Преди беше в Младост.

и за протокола - аз съм вече -2 (от понеделник съм на диета).

Общи условия

Активация на акаунт