Режимите на Ипократис II

• 73 831
  • 504
  •   1
Отговори
# 105
Ей сигурно съм карък, ден 8 нищо не свалям, а нямам и прегрешения, салатата я рупам само с лимон... е може да съм облизала някоя лъжица бебешка храна но това са греховете ми. Обещах да спра да се меря ако мръдне кантара, но той "заяде". Не мога да се ориентирам по дрехите, нося си още "бременните" панталони, то човек като цял ден сменя памперси не му трябват тоалети, а и не влизам в нищо старо  Cry Отчайвам се...толкова имам да свалям...

# 106
  • Sofia
Аз днес издържах геройски. Сутринта закусих и си подготвих обяда  - 1/2 кисело мляко + 1 филия бонус. После цял ден обикаляхме с майка ми за пердета и аз навсякъде си мъкнах пликчето с мен. Точно в 12.00.00 си обядвах, а майка ми яде китайска храна. Не се изкуших  Grinning Мисля да се претегля в събота.

# 107
Ето ме и мен. От вчера и аз започнах. Успях да изчета и първата тема, и тази. От всичко прочетено, реших да си запиша все пак час при диетолога и да имам индивидуален режим, но дотогава и аз ще ползвам този на авторката на темата. Благодаря за споделеното, момичета!

# 108
  • here, there, everywhere
Мнооого съм гладна. В офиса донесоха една пица, която ми ухае божествено. С последни сили се спирам да не хапна.
Но ще устискам, за да не ме е срам пред вас.

# 109
Ей сигурно съм карък, ден 8 нищо не свалям, а нямам и прегрешения, салатата я рупам само с лимон... е може да съм облизала някоя лъжица бебешка храна но това са греховете ми. Обещах да спра да се меря ако мръдне кантара, но той "заяде". Не мога да се ориентирам по дрехите, нося си още "бременните" панталони, то човек като цял ден сменя памперси не му трябват тоалети, а и не влизам в нищо старо  Cry Отчайвам се...толкова имам да свалям...
Смени режима,прбвай някой т тези,които аз съм дала.Ипо винаги ми променя схемата,ако нещата не вървят.

# 110
И аз съм тук.Само че преди цикъл.Страшно много ми се яде сладко, за момента обаче устоявам.Корема ми е поддут, килограмите не мърдат, обаче отчяние няма.Да споделя само, че доста ми става тежко от храната в последно време.Аз съм от тези, които си позволяват късна вечеря-плод.Вчера от круша ми стана тежко.Днес за обяд ядох една малка салата със сирене и отново ми стана тежко после.може би прекалявам с храната,, но това не са тежки храни.Както и да е.Дано нещата се нормализират.Успех на всички. Laughing

# 111
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите момичета!
Снощи се издъних за вечеря изядох една доматена супа,но днес съм стриктна.
По късно пак ще пиша,че с една ръка е много трудно и особено с лявата

# 112
  • sf
с какво мога да заменя шунката и рибата тон?

# 113
  • Sofia
Здравейте!
Не знаех, че има такава тема - с удоволствие я открих.
Аз съм ходила при Ипократис - мога да пратя 3 режима, които са ми изготвяни на мен. Сега започвам с по-ударния първи, че имам да свалям от бременността.
Аз лично бях свалила 16 кг преди да забременея - важно е упорството и спорта!!!!

донсита - за шунката и рибата тон не знам, но ето това е едно от правилата за заместване: Пилешко=телешко=филе бяла риба=черен дроб

# 114
  • sf
arksi_ , добре дошла  Hug
направо давай тук и твойте режими . и успех !
засега денят ми е успешен- прияде ли ми се нещо непозволено, си представям грозната гледка в огледалото  Joy

# 115
  • София
Deina,
Смени режима,прбвай някой т тези,които аз съм дала.Ипо винаги ми променя схемата,ако нещата не вървят.
Точно това направи, а най-добре, ако можеш, отиди при Ипо!
Добре дошли на всички новозаписали се момичета!
После ще ви изчета подробно, че имам задачки!
Приятна вечер от мен Heart Eyes!

# 116
с какво мога да заменя шунката и рибата тон?
Имах предвид да смениш целия режим,не определен компонент от него.Аз не бих могла да ти кажа какво и защо да замениш,само Ипо може.

# 117
  • в резерват
Момичета, днес имах страхотен ден.
Нямах нарушение в храненето, обаче водата ми беше едва около 1 л. Сега ще гледам да наваксам.
Желая ви хубава вечер  на всички вас.  Hug

# 118
  • Sf
Привет и от мен! Лека полека се присъединявам и аз...

Някъде бях чела, че варените яйца могат да се заменят със сирене или се лъжа? Просто не мога да трая миризмата дори на варени яйца...

# 119
  • Sofia
Много съм гладна  Sad Изядох весмто 1, 2 салата със сирене

Общи условия

Активация на акаунт