Режимите на Ипократис II

• 73 821
  • 504
  •   1
Отговори
# 150
Аз днес съм в много кофти настроение, спечена съм отвсякъде.

Последното ми теглене беше в петък. Претеглих се днес- 500 г. За 5 дни половин килограм. Малко са ми  Crossing Arms Сериозно обмислям дали да не направя за седмица Японската диета  newsm78 Или не знам и аз какво. Явно този режим не е от най- добрите за мен  Thinking Или просто утре ще погледна с други очи на нещата  Mr. Green

Знам, че бавното отслабване е по- здравословно и сваленото тегло се запазва по- лесно, но нямам време  Whistling Имам точно 3 месеца да сваля още 14 кг...
Ипо казва,че средн пациентките му свалят около 2,0кг за 2 седмици.Добре вървиш.

# 151
  • Sf

ул. Хаджи Димитър 9-11

Телефони:
02 / 986 58 34
089 / 680 23 64
088 / 592 05 12

Работно време:
Всеки ден от
7:00 до 22:00

Това се намира като тръгнете от хотел Радисън по Шишман 2рата пряка в ляво има едно училище и е до него..Записва час след 2 седмици така че от по-рано си запишете

Страшно благодаря!!! Много се радвам, че е в центъра, мислех си, че е в квартал Хаджи Димитър... Намерих го даже в bgmaps.
Записва след 2 седмици значи? Ясно. Ще се записваме тогава Simple Smile Благодаря за бързия отговор  Heart Eyes

# 152
Записва след 2 седмици значи? Ясно. Ще се записваме тогава Simple Smile Благодаря за бързия отговор  Heart Eyes
Обади се сега,за да ти даде час за след 2 седмици,просто няма свободни часове. Grinning

# 153
Записва след 2 седмици значи? Ясно. Ще се записваме тогава Simple Smile Благодаря за бързия отговор  Heart Eyes

Вчера записах час - чак за 22.02 ми дадоха!

Аз днес съм на шунка със зеленчук. Замених я с филе от тези пушените, нооо - много е солено. Дали не трябва да се изкисват такива солени храни, ако решаваме да заменяме с тях. То понякога и шунките са доста солени, а за телешкия салам - какво ли няма в него. Май по-добре да се заменя с пилешко, ама на обяд нямам никакво време да си приготвям. Ау, сега се сетих че филето е свинско. Май се издъних,  Embarassed ама - хапнах го вече.

# 154
  • Sf
Мдааа, записах се  Mr. Green За 21-ви Февруари!!! Наистина момичето искаше да ме запише за след 2 седмици, но часът не ми беше удобен и затова ме записаха 21-ви  Mr. Green Пък да видим Simple Smile

# 155
ВНИМАНИЕ!!!
Всички,които имате часове при ИПО.За него е много важно ако преди посещениет при него не сте спазвали никакви режими.Помислете дали да продължите или да изчакате неговото мнение и режим.

# 156
  • Sf
ВНИМАНИЕ!!!
Всички,които имате часове при ИПО.За него е много важно ако преди посещението при него не сте спазвали никакви режими. Помислете дали да продължите или да изчакате неговото мнение и режим.

Благодаря, Деси! Мислех си да направя нещо, за да не ида така ужасна при човека, защото не съм спазвала никакъв режим досега, но щом изискванията са такива, значи си има резон.

Преди няколко дни се върнах от едномесечна командировка в чужбина и определено имам нужда от диетолог и то не само заради "прегрешенията" ми в безобразния ми хранителен режим  Mr. Green А и през последните години се лутам от едната крайност в кг до другата... Миналото лято носех мини, а тази - свободен лен, хехехе  Mr. Green

Ами, Ипо, чакай ме, идвам  Mr. Green

# 157
  • Sofia
Аз не съм ходила от зимата на 2006 - бременна, после все около бебето работа ...
Иначе наистина е най-добре да не сте спазвали някакви диети по принцип. Аз преди да отида не се бях подлагала на диети изобщо (мнението ми е, че за всеки е индивидуално и не може така да си харесаш нещо). Човека разпитва - начин на живот, фамилни обременености и т.н.
Сега мисля да се върна на кг преди да забременея с това което имам от него и после пак ще го посетя. Simple Smile Дано да стане скоро де Wink.

# 158
  • Mediterraneo

Ипо казва,че средн пациентките му свалят около 2,0кг за 2 седмици.Добре вървиш.

Уф, дано си права, че нещата няма да задълбаят  Confused

# 159
Тарталета, нормално си сваляш. 3 месеца са горе долу 13 седмици. По едно кило са си 13 кила. Споко  Grinning

# 160
Arksi, браво! Страхотни резултати за толкова кратко време!  bouquet
Момичета, от утре и аз съм с вас, че днес лунувам.
Айде, до скоро!
Успех и много минуси!

# 161
Здравейте!Аз днес малко прегреших , но не е страшно .На обяд със шунката хапнах и малко лютеница вместо зеленчук.Така я обичам, че не можах да устоя.Пък и тя е зеленчуци, нищо, че вътре има и захар CrazyПовече няма да правя така.Тарталета-аз също свалям бавно, но тъй като имам не повече от три килограма да сваля не се притеснявам.Даже се кефа, че вече не се тъпча с боклуци, а знам кога и какво да ям.Иначе аз днес трябва да по спортувам, пък дано не ми мине котка път.Аз да ви кажа, имам страшна нужда от нещо сладко след соленото, особено вечер и си хапвам плод 1 час след вечерята.Но така поне не правя по-сериозни прегрешения.
Какво ще кажете за лютеницата-дали е голямо прегрешение-сега видях ,че на 100 грама има 160 калории??? newsm78

# 162
Да ви кажа момичета, вчера след като се бъхтах на аеробиката и после спах като "къпана" тази сутрин кантара най-накрая мръдна ...Урааааааааааааааа.
..и..още ...много съм "възмутена"  мъжа ми започна диетата 3 дни след мен и вече е - 3, направо безобразие  Mr. Green
Благодаря на всички които ме подкрепиха и дадоха съвет....все си бях изпържила картофки
Карол, имам час при Ипо на 12.02 защото мислех да почна от понеделник...ама нали ме подкокороса и почнах по рано ....Simple Smile

# 163
Лелеее чак на 22.02.08... доста далече дават... много жени явно ходят-аз съм на 6 -ти.
Deina  и аз вчера от аеробиката толкова бях уморена, че едвам издържах до 22 часа и заспах веднага, дори и малкият не успя да ми попречи да заспя.
От време на време такъв глад ме гони.... друг път въобще не ми се яде напрао не знам какво ми става.
Утре ще се премеря и ще видя резултатите от диетата..

# 164
Здравейте, мацки!
Аз имам проблеми с главоболието. Започна със стартирането на диетата. На някой друг случвало ли му се е?   newsm78
За водата – много ми е трудно да изпивам по две чаши преди хранене. Задължително изпивам една, а от втората колкото успея  Embarassed Голям проблем ли е? Надявам се с времето да свикна.
Айя, браво за спорта. Аз все още не успявам да отделя нужното време  Embarassed Я ми се накарайте едно хубаво, че да се стегна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт