Режимите на Ипократис II

• 73 819
  • 504
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро.
И аз ям активия.
Обаче от вчера главата ме боли и не ми минава  Sad

# 136
искам да се оплача- мъж ми е обезкуражава. вика ми, че така няма да отслабна, да съм тичала по 20км в парка , за да се получи нещо. уаааааааааааааааааааааа   ша го гоня май тия дни  Twisted Evil

Ааааа т`ва не е добре Crossing Arms Гони го. Пък после като те види каква си отслабнала, ще се върне сам на бегом hahaha
Моят мъж пък много ме окуражава. Даже днес ми каза, че вече ми личи, че съм отслабнала Laughing
Аз пък към диетата добавих и един чай за отслабване. Изрових го от шкафа и реших, че по-добре да го изпия отколкото да го хвърля (като го пих преди хич не отслабнах). Няма да ми навреди.
Гледам, че Горгона се улива със салатката. И аз така правя. Даже вчера не си доизядох рибата, обаче салатката си я изядох и допълнително си сипах. По-добре да преям със салата, отколкото после да ми стърже стомаха и да се изкуша с някоя непозволена храна.

Лек, спорен и отслабващ ден на всички  bouquet

# 137
  • в резерват
Добро утро.   bouquet

Момичета, все ме страх да не кача откакто спрях цигарите и днес се теглих пак. От 64кг. сега съм 62.500  Grinning. Та искам да ви кажа, че съм много доволна.

Да не забравяме водата.

# 138
  • sf
искам да се оплача- мъж ми е обезкуражава. вика ми, че така няма да отслабна, да съм тичала по 20км в парка , за да се получи нещо. уаааааааааааааааааааааа   ша го гоня май тия дни  Twisted Evil

Ааааа т`ва не е добре Crossing Arms Гони го. Пък после като те види каква си отслабнала, ще се върне сам на бегом hahaha
   Joy  то аз като отслабна, хич няма и да се върна при него  hahaha  майтапче!

# 139
Привет мацки,
днес се чувствам по-лекичка и в добро настроение  Hug .Аз да ви кажа всяка сутрин се меря Embarassed, като видя , че има нняколко грама надолу, дори и съвсем мъничко и се чувствам много стимулирана  Party .Лошото е, че като са малко нагоре и повече от предишната сутрин се чувствам гадно Rolling Eyes .Сигурно е най-добре наистина веднъж седмично да са мерките, аз обаче не мога.
Искам да ви питам, нали не е проблем, че пия нес кафе, вместо друго ? Четох някъде вчера, че не е хубаво при диети  newsm78 .

Аз пък към диетата добавих и един чай за отслабване. Изрових го от шкафа и реших, че по-добре да го изпия отколкото да го хвърля (като го пих преди хич не отслабнах). Няма да ми навреди.

Joy Joy Joy Това все едно аз съм го писала  Joy и аз изрових, даже два пакета, жал ми беше да го хвърля, нищо, че не помага, вкусен ми е с лимонче и ще си го пийна Mr. Green. И аз съм след отказване на цигари .
Успешен ден на всички   bouquet

# 140
Здравейте и от мен!
Хапнах си ябълката и сега ще си сложа картофчетата за обяд.
Setony, и аз пия нес кафе,смятам че не е проблем.
Arksi,поздравления за минусите!
Лек и успешен ден!  bouquet

# 141
  • here, there, everywhere
Здравейте и от мен. Явно обяснението за моят глад и нервност се нарича ПМС.
Малко съм обезсъчена, защото до тук съм свалила само 1кг. Не мога да си наложа да не се меря всеки ден. По-силно е от мен. Ако до 13 ден нещата не се променят може би и аз трябва да сменя режима.

# 142
Здравейте момичета,

Как я карате? При мен всичко е доста диетично  ... не се меря..което е доста не естествено за мен!!! вчера  newsm44 newsm39  пак спортувах и съм се заела сериозно с това.

[qu[img]ote author=donsita link=topic=261954.msg6336071#msg6336071 date=1201619718]
с какво мога да заменя шунката и рибата тон?
[/quote]

шунката и рибата тон може да да се замени с пилешко, телешко, черен дроб , филе от бяла риба, телешки салам ( на същото количество

donsita  не му обръщай внимание на мъжът ти... нека това да те амбицира и ти пък го изненадай като станеш една фиданка

# 143
Моля ви, кажете ми за варените яйца... Мога ли да ги заменя с друго? Сирене?

По принцип когато ходиш при Ипо той ти прави един въпросник и те разпитва какво ядеш и какво не...ако не обичаш яйца смени диетата в която няма яйца... за варените яйца не е казвал с какво да се смени

Леле както сме тръгнали май скоро ще има тема 3 ...

newsm44 newsm44

# 144
Добро утро!
Хапвам си Активията и чета, че сте обсъждали меренето - най-добре е според мен да е 1 път седмично (лично мнение) - резултата се вижда на куп и стимулира.

Аз да ви питам - в моята диета има допълнителен прием на витамини - други ходили при Ипо имат ли го? Ако да - предлагам да го сложим в началото при режимите.

А Ипо от кога е в Тринити? Преди беше в Младост.

и за протокола - аз съм вече -2 (от понеделник съм на диета).
Всички режими имат витамини,аз ги пия през 3-4 месеца или когато Ипо ми каже.
Иначе Ипо е в Тринити от началто на миналата година май.Аз ходя при него от юли и вече беше там.В Младост ,обаче,ми беше по-удобно.Сега на Х>Димитър и оклността няма къде да се спира.Сещам се как тръгвам веднъж на при Ипо с такси и шофьорът,чул-недочул ме подкара към квартал Хаджи Димитър,докато се усетя Grinning,а аз ,както винаги закъснявах за часа си. ooooh!

# 145
  • sf
аз на същата улица си правих едно време татуировка. може като изляза оттам като фиданка да си направя още една  Joy

# 146
ДесиХ2  ох това със спирането е доста кофти... обикаляш обикаляш докато намериш свободно място... и на мен в Младост ми беше по-удобно... въобще паркирането в центара е ужас.

А иначе за днес си имам шунка с крастевичка ...ама аз ще си хапна телешки салам... вместо шунката! а за вечеря 1 пилешка пържолка. Дрехите ми са видимо широки... и много добре се чуствам в тесният панталон, в който въобще не можех и да си помисля  да влезна!
Успех на всички и не се отказвайте лесно.... до лятото трябва да сме с късите поли    bouquet

# 147
  • Sf

По принцип когато ходиш при Ипо той ти прави един въпросник и те разпитва какво ядеш и какво не...ако не обичаш яйца смени диетата в която няма яйца... за варените яйца не е казвал с какво да се смени...

Благодаря за отговора! Видях, че е даден линк с адреса на новия център Тринити, където Ипократис работи, но при мен не се отваря. Бихте ли копирали адреса и телефоните тък в темата, ако може?

# 148
  • Mediterraneo
Аз днес съм в много кофти настроение, спечена съм отвсякъде.

Последното ми теглене беше в петък. Претеглих се днес- 500 г. За 5 дни половин килограм. Малко са ми  Crossing Arms Сериозно обмислям дали да не направя за седмица Японската диета  newsm78 Или не знам и аз какво. Явно този режим не е от най- добрите за мен  Thinking Или просто утре ще погледна с други очи на нещата  Mr. Green

Знам, че бавното отслабване е по- здравословно и сваленото тегло се запазва по- лесно, но нямам време  Whistling Имам точно 3 месеца да сваля още 14 кг...

# 149

По принцип когато ходиш при Ипо той ти прави един въпросник и те разпитва какво ядеш и какво не...ако не обичаш яйца смени диетата в която няма яйца... за варените яйца не е казвал с какво да се смени...

Благодаря за отговора! Видях, че е даден линк с адреса на новия център Тринити, където Ипократис работи, но при мен не се отваря. Бихте ли копирали адреса и телефоните тък в темата, ако може?

ул. Хаджи Димитър 9-11

Телефони:
02 / 986 58 34
089 / 680 23 64
088 / 592 05 12

Работно време:
Всеки ден от
7:00 до 22:00

Това се намира като тръгнете от хотел Радисън по Шишман 2рата пряка в ляво има едно училище и е до него..Записва час след 2 седмици така че от по-рано си запишете

Общи условия

Активация на акаунт