Режимите на Ипократис II

• 74 441
  • 504
  •   1
Отговори
# 180
Е в режима на 1ва страница има картофи. Е само веднъж, ама пак е нещо  Mr. Green
Пия 2 литра вода - по две чаши преди ядене - 2х200мл=400мл.х5 пъти=2 литра на ден.
Ако е чистене на токсини - надявам се скоро да се изчистя, че е много неприятен главобол  Sick

# 181
Браво, доня Коприва    bouquet, аз при твоя резултат със сигурност бих си спретнала потоп    chef !

# 182
аз потопа си го подкарах отсега...
току що намерих във фурната малко изоставено безпризорно зеле(кисело) и с Калоян го нападнахме...
Няколко вилички хапнах, но сега ми е гузно....

и понеже  коментирате олиото в салатата...ами аз си слагам, много малко, но си слагам...

Тази вечер ми е вечер за салата с риба тон. Дали да си я изям или зелето да го броя за вечеря... newsm78

Тъй като в момента готвя боб, мисля утре да е бобен ден (егати потопа) ама ми се яде

# 183
  • Mediterraneo
Доня, страхотни постижения  Hug
Аз също си пия кафето със захар( че и с мляко), слагам по малко олио на салатката. Но не желая да се вманиачавам  Crossing Arms Не мисля, че една лъжичка захар и една лъжичка олио на ден ми провалят нещата.

Тази вечер вместо пилешката пържола си направих филе хек на скара. Бях се затъжила за рибка  Crazy

# 184
Yoya, не съм спец, но мисля че ако пиеш повече вода няма да те боли главата.
И сега и аз малко се изложих...ударих 50 г бейлис  Embarassed  smile3538

# 185
  • Sofia
Аз ако не се изкуша ще се претегля чак в понеделник, досега освен 2 капки диетичен захтин и балсамов оцет в салатата други  промени в диетата не правя. По лицето започва да ми личи, че свалям. За протокола - напълняла съм с 5 кг  Embarassed За 2 месеца  Embarassed  Embarassed

# 186
  • София
Мен ме боля главата първите два дни от режима, но след това главоболието изчезна и се чуствам много добре /като изключим глада, който ме гони от време на време и 1-2 малки прегрешения/. На мен утре ми е 12 ден, но смятам да продължа до събота включително, така че неделите да почнат да ми се падат ден за потоп. Не съм се теглила от няколко дни, смятам да го направя в събота. Мъжът ми много ме стимулира, казвайки ми, че съм смъкнала навсякъде и че си личи.  Peace
С водата също свикнах, а имайте предвид, че преди това можех да изкарам с една чаша вода цял ден. Дори сега изпитвам жажда и пия и извън задължителните две чаши преди всяко ядене.
Така че, смело напред, момичета!  Hug

# 187
Тази вечер вместо салата с риба,хапнах кюфтенца с печени чушки.
Досега не ме е боляла главата,но и аз както Sophsan започнах да ожаднявам и пия доста вода,освен двете чаши преди ядене,които при мен са 500мл.

# 188
  • София

И сега и аз малко се изложих...ударих 50 г бейлис  Embarassed  smile3538
И аз Embarassed, Deina, ти си виновна Crossing Arms, като те прочетох и изведнъж така ми се допи точно това Laughing

# 189
Благодаря ви за съветите, момичета  Hug Обещавам да се старая и да пия колкото е възможно повече (вода де, че то как прозвуча  Joy ). Странно обаче като, че ли и на мен ми случи няколко пъти да ожаднея(не броя чашите преди ядене).  Даже тази нощ ставах два пъти да пия вода, а това е нещо, което до сега не ми се е случвало. Утре ми е шести ден и съм особено горда, че нямам прегрешения. Дано да устискам и следващите шест

# 190
здравейте момичета! аз докато се върна от разни задачки и докато се включа вие вече сте изписали 10 страници!! едва ви прочетох всички накуп. таман се заинтригувам от нещо и реша да пиша и попадам на още нещо интересно, чак да не знае от къде да започне човек Simple Smile

браво на всички с минусчета! направо много се гордея с вас Simple Smile и аз имам минусче, но още не е ясно точно колко е.. след първите 12 дни бях -2.5, след това карах 3-та седмица, но ми дойде и се подух като плондир. кантара не отчете разлика 2 дни преди потопа, а сегашното мерене ми е към края на седмицата, че още съм неразположена (за съжаление това продължава 10 дни всеки месец, как не съм анемична незнам). та петък или събота ще отчета реални резултати! преди 3 дни кантара беше още -0.5, но нека се изненадам приятно сама Grinning

иначе за яйцата - ипо ми е казвал, че мога да заменя месото с яйца. предполагам, че яйцата могат да се заменят с месо, но без сиренето (стават много протеини и мазнини накуп). лютеница не е никак добре да се яде, особено ако не е домашно правена, защото съдържа прекалено много захар, олио и консерванти! просто организма ще се бори първо с лютеницата, преди да продължи да топи мазнинки...

глава мен специално от тоя режим не ме е боляла, но със сигурност се дължи на това, че се изчиства организма. и наистина - повече вода помага. не знам за вас, но вече толкова свикнах да пия по почти 4 литра вода на ден, че знам че е време за ядене само по това че съм жадна Grinning сутрин пия първо чай, после 2 чаши вода и 1 чаша разтворимо витамин Ц, после пия и кафе. та само сутрин течностите ми са 1.5 литра. вечер съм почти на 1 литър (2 чаши вода и 1 разтворим мултивитамин). другите хранения си ги ям с 2 чаши вода. но да ви кажа - кожата става много хубава с толкова много вода, а и целулита изчзва. така че си струват усилията. след известно време се свиква, чак ти се пие толкова!

а шунка аз ям, като нямам възможност да готвя или да си нося готвено. солена е, но му вярвам на ипо като ми е разрешил.. тъй като правя режима от доста време (съответно посещавах ипо още в младост и после в центъра) мога със сигурност да ви кажа, че е по-добре в началото на режима да не си позволявате цялото разнообразие на храни, които се изписват тук (на някои се разрешава зехтин, на други не. на някои се разрешават спагети, но на други НЕ). започнете с основните храни, след месец поне вкарвайте другите постепенно. не всички имат да свалят еднакво количество килограми и не всички сме в една и съща форма,  но почти във всички ипови първоначални режими присъстват еднакви храни в различни комбинации. това е за новозапочващите - не си позволявайте още в самото начало всички дребни добавки (1 лъжица зехтин, малко лютеница, спагети вместо друго...), но задължително ги включете на по-късен етап - организма ще ги изгори! в началото просто ще се забави отслабването, защото метаболизма още не е толкова бърз.

уф, исках още нещо да напиша, ама нали много постове четох наведнъж и забравих вече (може и от бирата да е Grinning)

приятна вечер и много много минусчета Simple Smile

# 191
  • София
Chugra, при този МЦ с две ръце ти препоръчвам спирала "Мирена"/не и ако планираш бременност/.
Чашата с разтворим витамин е една от двете чаши вода преди хранене. Мен това ме тормозеше, та информацията е от първоизточника, т.е. Ипо. Това само за тези, дето им идва в повече водата.Иначе и по пет да пием, още по-добре.

# 192
Карол, а тази спирала бг производство ли е? в смисъл мога ли да я намеря извън бг или да си търся нещо по-местно? аз пиех противозачатъчни, но толкова често пропусках хапче, че нямаше смисъл да се тъпча с хормони.. и без това трябваше да се пазим по друг начин, освен противозачатъчните Simple Smile
иначе на ипо съм му казвала как си пия витамините и по колко вода всъщност пия - той е съгласен за количеството. но наистина - ако не е свикнал човек, много трудно се приема по толкова наведнъж. най-добре увеличавайте постепенно

# 193
  • София
Карол, а тази спирала бг производство ли е?
Не е българска, ще проверя точно чие производство е и ще ти кажа. Родих се откакто съм с нея. Имам два дни цикъл и минавам с ежедневни превръзки. Само съжалявам, че не съм я открила по-рано.

# 194
Включвам се само да кажа :Лека нощ  Hug
Радвам ви се много, като ви чета минусчетата  bouquet,
само се замислям аз като всичко спазвам защо не съм свалила, вече толкова дни-и вода пия много и нарушение само едно имах, егати, бива ли така  Mr. Green
chugra , "Мирена" я има в Бг, това е "Мерцедесът" на спиралите Laughing, аз определено съм се насочила към нея, само да си родя в близките години още едно детенце  Grinning и съм я взела.Наистина я препоръчват най-вече за жени с дълъг Мц.Пусни търсачка, прочети, може да ти реши проблема Hug
Хайде лека нощ милички Hug, само отварям да ви чета, все едно ще стресна сланинките с вашите резултати  Joy

Общи условия

Активация на акаунт