Режимите на Ипократис II

• 74 443
  • 504
  •   1
Отговори
# 195
аз разбрах защо всички са толкова активни във форума - всъщност отслабвате с писане! просто няма какво друго да е Grinning

# 196
Ето затова не готвя, когато съм  на диета  Crossing Arms
Нали трябва да го опитам яденето дали е добре на вкус, на сол, ако е сладко , на захар....
тюююю
...готвих боб и мляко с ориз за детето...
ами ненадейно в корема ми се озовах по няколко лъжички и от двете  Embarassed, но от боба повече Embarassed Embarassed Embarassed
Поради тази причина тази вечер не си правих вечерята от режима, каквото облизала, облизала. И товва ми беше много.
И за да измия малко лицето от срама  си извадих тае -бо-то, поскачах малко, направих 100 коремни преси...
за компенсация.
И от утре ще си правя всеки ден кратката, 8 минутна програма на тае-бото.
Много е динамично и хубаво и има ефект.
Препоръчвам го на всички, които нямат време да ходят на тренировки във фитнес залата като мен...
При предишното ми отслабване точно тази, кратката тае-бо програма имаше решаващ ефект.

# 197
Привет.Риен съм, но съм маскирана да не се чудите.има карнавал в германия и в немската тема, та така..
Аз можех да се маскирам обаче на великденско яйце- повече ще ми ходи. Не съм мръднала от 76 килограма. Защо така незнам...мисля да се пусна пет дена на ябълки и 5 дена на захранване и после пак режим. Как мислите?
В дена на потопа от яд изядох 100 грама сладкиш. И не мръднах от килата. Абе, ям неям все толкова си стоя Shocked
Айде лека, ще ви чета по-често

# 198
Добро утро. Май лакомията ми намаля.  Mr. Green Ама ще видим днес. И главата не ме боли за сега.
Утре ще се премеря, 6ти ден ще ми бъде.
За несвалящите... не ми се струва нормално да не се сваля изобщо. Да не задържате вода?

# 199
  • sf
аз съм - 1кг от понеделник насам. ама снощи ядох риба на скара и вместо само със зеле, хапнах и малко картофи, ама поне бяха варени. тъй че днес ще пропусна картофите за наказание

# 200
  • София
Добро утро, момичета!  Hug
Снощи се поразрових за това главоболие и някъде срещнах, че главата така може да боли от липса на захар. Може и от това да е, изведнъж рязко ограничаваме приема на сладки неща. Не знам за вас, но аз преди да почна режима, ядях мнооого сладко. За щастие организма ми привикна и се чуствам много добре, просто ми е леко.  Peace
Хубав и успешен ден на всички!   bouquet

# 201
Добро утро момичета!

Днес ми беше денят за мерене и съм 50 кг.... равносметката , която си направих е че трябва да спря пиенето на мляко с какао и да хвърля всички бонбонки от колата...че в тези задръствания явно ми се отразяват зле. Освен 1 ден в който вечерах с двойна порция месо със салата нямах други нарушения..така,че явно причината е в какаото и бонбоните. Но не се отчайвам можеше и да е нагоре... Днес съм на салатка и хляб а вечерта на варени картофи намачкани със сирене. Продължавам си с аеробиката и тази вечер пак ще ходя. Не знам защо, но първият път свалих по-бързо килограмите...дали, защото преди бях супер стриктна... не знам... но ще ги сваля тези 2 кг. и това си е. Мисля да повторя някой 2 дни събота и неделя..и първият ми ден да е понеделник а не както до сега събота

Успешен и диетичен ден

# 202
Добро утро Simple Smile
отслабването върви по график. Тегля се всеки ден. За мен така е по-стимулиращо. Вече съм 67.3 кг. Целта ми е до края на седмицата да падна под 67кг, поне 66.9.
Досега не съм имала дълги застои, само от по ден, два. Увеличила съм много количеството вода. Освен задължителните две чаши преди хранене, пия поне по два чая по 300 мл и като мина през кухнята дори и да не съм жадна пийвам колкото мога повече.
Моят потоп е в събота. Нарочно тогава си го сложих, защото в този ден обикновено посрещаме гости или излизаме някъде и така ще ми е спокойно цяла седмица после. Вече си планирам какво ще си хапна Embarassed от забранените храни, обаче без да се тъпча.  Sunglasses

Пожелавам ви всеки ден минусче  bouquet

# 203
  • София
Добро утро!
Aia, всяка следваща диета действа по-бавно. Махни какаото и бонбоните, прясното мляко също. Няколко капки в кафето не е проблем, но цяла чаша-да. Ама аз сега се сетих, че ти имаше изключително малко за сваляне, е как да стане толкова бързо Rolling Eyes
Риен, не знам какво да те посъветвам. Ти всъщност от колко време си на този режим? Друг път била ли си на диета?
Мимоза Глухарчева, действаш стимулиращо!
Аз преодолях всекидневното мерене. Меря се в неделя преди потопа. Толкова съм стриктна, че ако в неделя кантарът не покаже нещо добро #2gunfire
Желая ви хубав ден!

# 204
  • Sofia
Претеглих се  Grinning Свалям средно по 200 грама на ден, което е идеално за мен . Ако вървя така за 1 месец ще ги изхвърля тези сланини.

# 205
Карол да права си че всяка следваща диета действа по-бавно... но мисля,че и грешката е в мен... когато имам повече килограми за сваляне ги свалям по-бързо... но когато се видя , че  добре изглеждам почвам да си позволявам това онова. Но вече край никакви бонбони и никаво мляко с какао... Иначе аз винаги съм си пила кафето с мляко (или сметана)

Браво на отслабналите....

# 206
  • sf
а аз като прочета, че някой се бори да свали 2-3 кг и се депресирам с мойте 30.  Weary
а и ми е яко сдухано, не съм спала като хората  месеци наред, нямам време за спорт, едва успявам да се приведа що-годе в приличен вид....  криво, криво, криво....ама поне се оплаках на воля.....  Joy

# 207
Споко, моите са 25. Горе долу като теб се чувствам.

# 208
  • here, there, everywhere
Аз имам да свалям 9 кг. Отчаяна съм. Стоя си на 59 и не мърдам. Вярно е, че мъничко прегрешавам. Даже вечер си пийвам бяло винце, защото така не се чувствам гладна. Иначе вечер мога и слон да изям.
В края на февруари ще пътувам в чужбина при приятеля ми и ми се искаше да съм по-финна. Но това е положението. Аз съм си виновна, че се докарах до тук Embarassed

# 209
момичета, спокойно, ще свалите и да не искате, просто време трябва! Simple Smile
rien, ти не беше ли почти на почти гладуване? и беше захранвала после? ако е така, е нормално още да не сваляш, но пък мога да ти кажа, че е прекрасно че не качваш! защото след гладуване (вкл. плодолечение, гладолечение, независимо от захранването), организма на първо време ще складира, защото се е лишавало от храна (и то от всякаква храна) дълго време! сега е логично да имаш период на задържане, но в момента, в който организма разбере че повече няма да го лишаваш от храна и че няма нужда да се запасява, ще започнеш да сваляш. в момента е в режим обучение Simple Smile за това възможно най-лошата идея е да правиш дни на ябълки Wink тъкмо си набрала скорост с режима и може би организма ти почти е свикнал, че ще го храниш редовно и сега точно да развалиш това.. продължавай режима, резултати ще има! Simple Smile

поздрави Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт