Режимите на Ипократис II

• 73 798
  • 504
  •   1
Отговори
# 390
  • София
 smile3501 на Горгона Медуза и Доня Коприва!
Aia, пратих и моят апетит на същата отпуска, да се забавляват заедно и хич да не се сетят да се връщат Laughing.
Днес съм добричка, ям по режим, спортувах, пия вода Blush. Осъществих отдавна мечтаната следобедна дрямка и сега ще погледам някой и друг филм.

# 391
Ооо гледам заслабнали има доста ... Доня , аз виках , че ще те дебна Mr. Green , а ти и без моя помощ си се справила .  Wink
И аз съм свалила 3 кг , но за една седмица в която имам 5 посещения в залата .  bowuu
Не ме питайте как се домъкнах днес до нас .  ooooh!
От утре съвсем официално стартирам режима , а след 10 тина дни имам и час при Ипократис .
Надявам се до посещението при него да съм свалила поне още 3 кг , не че много ще ми помогнат , ама да не ме е толкова срам .  Crazy
Заредила съм се с продуктите , само няма да ям активия , а пършевица 2 % с ленено семе около 10 гр - това с цел повече фибри и да си подържам гривата здрава .
Пиете ли вода ?
Аз съм стиганала до 4 - 5 литра на ден , апетита идвал с яденето , така е и с водата .  Simple Smile

# 392
Аз хляб не ям по принцип.Сладко много обичам,но мога
да мина и с една активиа.Мога да не ям,но мисля,че не
точно това  е начина за трайно отслабване.Освен това
от НГ съм перманентно болна и не смея да правя чак
такива драконови диети.Освен това пуша,и така
компенсирам яденето с цигара.
И предпочитам диетолог да ми направи менюто,защото
по бегли спомени той мери кг.,размери,мазнини.
Предполагам,че това е важно за крайният резултат.

# 393
Лили, поздравявам те за резултатите. Моите идеални килограми са точно 54. Не знам каква ти е целта, аз съм била и по-малко, но 54 се чувствах най-женствена.
...
Благодаря  Hug
Целта ми е 50 кг.
Това ми е идеалното тегло.
За съжаление аз трупам основно на корем, талия и дупе. Краката ми са си същите каквито бяха и преди. Единствената ми файда от напълняване е бюста, който ми стана двойно по-голям и сега съответно ще изчезне, но...майната му

# 394
  • Sofia
За бой съм  Confused  направих си потопа 6 дена по-рано.
Фатално ли е? Кажете ми честно

# 395
За бой съм  Confused  направих си потопа 6 дена по-рано.
Фатално ли е? Кажете ми честно

Не разбира се!
Аз потоп си направих още първата седмица, бях на купон...
След това си наруших вечерята, наядох се със забранени неща на втория шести ден...
На другия ден си правих потоп...

а ето ефект има

# 396
  • София
Ще ме уморите! Големи шматки сте Joy:
Горгона- Фатално ли е....?
Доня/съвсем компетентно/- Не, разбира се!
Почваш да се чудиш изобщо възможно ли е диетата да бъде нарушена, защото просто всичко е позволено smile3533.
Кефите ме и ми повдигнахте настроението Peace!
Приятна вечер на всички!

# 397
Горгоно, какво направи бе?  Mr. Green
Ми аз моя потоп на практика го направих на 7мия, вместо на 14тия ден. Но не беше истинския потоп  Mr. Green

# 398
Мимоза Глухарчева, чудесно постижение. Все така да си достигаш поставените цели  Peace
Аз с това за брака  Rolling Eyes имах предвид, че хем знаеш че ще развали нещата, хем не можеш да откажеш. С бананите същото – не са най-подходящия плод за диета, ама как да устоя, особено като вече знам, че може  Embarassed
Съвсем ме объркахте – 13 или 14-тия ден от началото е потопа?  newsm78 Вече съм почнала обратното броене  Mr. Green , та живо се интересувам
Джули, аз вече нямам проблеми с главата, пардон с главоболието  Joy
Доня КОПРИВА, чудесни резултати. Аз още се удържам с меренето. Да видим до кога
Вече много рядко има моменти, в които съм гладна. Явно свикнах. Но затова пък съм все жадна. Аз ли не можех да пия вода  hahaha
Да ви пожелая приятна и без прегрешения седмица  Hug

# 399
Yoya, браво, и мен не ме боли глава, защото намалих водата от 2 литра на 1 литър. От многото течности качвам кръвно и ме боли тиквата.

# 400
  • Sofia
Джулс, какъв ти беше потопа?
Моя само вечерята, ама днес съм подпухнала  Confused

# 401
Добро утро момичета,

черпя ви с едно кафенце и една водичка...(търси картинка с кафенце...но няма)

Еее най-накрая  -200гр. направо супер .... малкия днес малко е болен и ще се гледаме в къщи и ще имам време да изиграя една аеробика докато спи (много ми е трудно в нас...но съм се амбицирала  newsm39 newsm44  261uu ).
Карол моят апетит по някое време иска да си идва ама аз му казвам  smile3513 да те няма. Направо мисля,че 2 седмици си изгубих ей така... обаче вече съм се стегнала и няма да се лигава повече.
Тути Ипократис е добро решение на проблема. Не само,че ще смъкнеш кг а и ще те научи как да се храниш. Относно сладкото и аз не го обичам... стига да не го хапна....  smile3532 smile3532 че тогава става страшно... затова и няма да ям.
И аз пия много вода не съм мерила точно колко но поне 3 със сигурност

Лек и диетичен ден....   bouquet

# 402
Ами вечерта зелена салата, майонезено рибни салати, чаша вино и две чаши бира. И аз на другия ден бях подпухнала Sad

# 403
  • Sofia
Аз 2 парчета пица, течен шоколад и фъстъци. Алкохол не съм пила. Кантара го гледам от 1км, да не съм луда за да се кача  Crossing Arms

# 404
май никой не обича кантара след потопа.... и аз го гледах от далече.. имаше вероятност да го хвърля от 4тият етаж

Общи условия

Активация на акаунт