Режимите на Ипократис II

• 73 801
  • 504
  •   1
Отговори
# 375
А честито на Горгона Медуза Grinning
Аз вчера май потоп нерегламентиран направих.
Цял ден си ядох по режима, но вечерта бяхме на гости. Ядох зелена салата, малко от разни други НЕдиетични салати, чаша вино, 2 чаши бира. Но пък ядох доста малко. И имах чувството, че ще се пръсна, явно ми се е свил стомаха. Днес съм си пак на режима.
Другата събота ми е истинския потоп, форнетите са ми цел номер едно  Mr. Green

# 376
  • Sofia
И аз снощи също щях да прегреша , имах нещо като абстиненция така да се каже, но си бих камшика и си легнах.

# 377
Добре де,да попитам-като може почти всичко да ядете-
какво всъщност ви се прияжда?

# 378
  • Sofia
Като знаеш, че си на диета  и ла.но ще ти се преяде.

# 379
Незнам,аз като съм на диета,казвам край и спирам
да ям.Не че не ми се прияжда,ама съм инат голям.

# 380
  • Sofia
Абе не баш като да можеш да ядеш всичко. А иначе става дума за деня за потоп - е тогава става СТРАШНОООООО.
Аз по принцип 6те дни си правя менюто и накрая на 7мия се оказва, че не ми се яде толкова. А моя мил мъж ме пита днес - тебе пак в неделя ли ти се падат свободните дни - демек - да направя нещо дето е вкусно (като шоколадови кексчета)  Joy
за ЙОГАТА - ако се правят както трябва асаните има доста голям ефект - метаболизма се раздвижва, раздвижват се мускулите и т.н. - абе тялото се тонизира. Много е важно дишането.
Абе изобщо аз на теория много неща знам - ама де ми е практиката  Thinking

# 381
Тути в работата ми всички похапват сладки работи- вафлички, бонбонки, пасти и тн... и това всекидневно го гледам и всекидневно ми казват ела да си хапнеш аз не та не... а в нас пък малкия с милка... и на потопа хапвам много сладко...другото е преяждането с храна... големи количества..Аз обикновено гледам да съм на гости или в нас да има гости ... и 4 часа на маса...особено човек като мен който не пие....само  ям. НО ВЕЧЕ КРАЙ УМЕРЕНО!
Браво на Горгона Медуза  за успехите   bouquet

Днес не ходих на аеробика и си играх 30 мин в нас...ама не е като да съм някъде... само 30 мин ужасна съм.Иначе си хапнах 2те ми яйца със сирене и крастевица и си продължавам с режима...
   bouquet за всички   bouquet

# 382
И аз умирам за сладко,ама като гледам как ми
отесняват дрехите,предпочитам да го спра.
Незнам,ще ям мед,активии разни-няма да умра я!

# 383
  • Там някъде нейде !!!
Добре де ТУТИ по нагоре казваш , че нямаш никви проблеми като кажеш няма да ям и не ядеш , а сега казваш , че умираш за сладко . Нещо аз ли не схващам или не чета правилно . Ако искаш избери си някой от режимите на Ипо от тук и почни на право на него . Успех ти желая .

МОМИЧЕТА НЕ ЗАБРЪВЯЙТЕ ВОДАТА !!!

# 384
  • Mediterraneo
Аз да споделя. Вчера ми беше втори потоп от режима. Ми като предния път- само дето се канех толкова  Confused
Празнувахме РД на мъжа ми и стана добро парти-много хора,  ядене, пиене на корем. Аз цяла вечер бода салата зеле и мъничко пилешко месо  Confused Е, тортата просто нямаше как да пропусна  Mr. Green Но пък едно парче го ядох 2 часа. Само дето алкохолът ми вкара солидно количество калории  Rolling Eyes Поне да се бях наплюскала  Crossing Arms

Тути, аз ако имах такава желязна воля, каквато твърдиш, че притежаваш, не бих се подлагала на диети. Достатъчно ми е да спра хляба, сладкото и пърженото и съм готова  Peace

# 385
Здравейте сладурки!!!
Днес се качих на кантара, ден по рано от предварителния замисъл, вече съм 54 кг. от 58кг. преди 2 седмици и половина.
Доволна съм
продължавам в същия дух.
ПО обяд ядох една овчарска салата с пилешко филе вмести шунка със зеленчук, но бях в пицария и трябваше нещо да си хапна за да не омета на детето пицата, той и без това я изяде до половината...
Продължавам си с тае-бото и коремните пресички, но имам чувството, че кожата на корема ми е поувиснала. ще трябва да купя нещо за стягане...
Между другото очаквам да спра да свалям защото другата седмица трябва да ми дойде, а аз в такива състояния ставам като плондир.  Confused

# 386
Ау много съм гладна. Умирам. Едва се сдържах да не доям на детето сандвича от макдоналдс. С голяма скръб го метнах в кофата. До вечерята има още 2 часа. Ужас.

# 387
  • Sofia
Лили, поздравявам те за резултатите. Моите идеални килограми са точно 54. Не знам каква ти е целта, аз съм била и по-малко, но 54 се чувствах най-женствена.
Джули, само ако хапнеш ще те пребия. Колко дена си изкарала , гледай тоно сега да се наядеш   #2gunfire до потопа не остана време. Ах, чакам го с нетърпение. Направила съм си свинско меню , но не със свиснско месо,а  порсто свински да се наям  Blush

# 388

Джули, само ако хапнеш ще те пребия.

Е не, след това изречение ми изчезна апетита  Joy
Няма да се наям. Ако се наям сама ще се пребия.
Ох на потопа... събота... лелееее.

# 389
Моят апетит май излезна в отпуска   sport027 -дано и не се връща скоро де...че  #2gunfire #2gunfire Връщам си меренето всеки ден....не мога това любопитство ще ме умори...
доня КОПРИВА   Hug браво...
Сега съм си приготвила една рибка за вечеря .... с крастевичка и това ще е!!
Julie  прати апетита ти при моя за да не скучаят  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт