Режимите на Ипократис II

• 73 802
  • 504
  •   1
Отговори
# 360
Карол, мерси за загрижеността Simple Smile то на мен вече ми поотмина, принципно не се паля лесно, и хубавото е че винаги бързо ми минава, така че вече съм ок Simple Smile относно хапването - утре ми е свободния ден и няма начин да се изложа точно днес Peace приготвила съм си вече кори за баница и разни сиренца (не е баш потоп, но ще се постарая) така че ще устискам!

при теб как върви режима?

режимни поздрави Grinning

# 361
  • София
Нещо много не върви Laughing. Закотвила съм се на 64 от 1 седмица. Много важно, ще мръднат, няма съде да ходят гадните кила #2gunfire! И мен снощи разни неща/хора(мъже) много ме ядосаха, сутринта кантара не мръдна и т.н. И какво направих, плюскам цял ден Mr. Green.Чия шапка накривих, освен моята си ooooh!?
Сега отивам на вечеря и поради това си преместих тази седмица потопа.
Да ви е усмихната вечерта!

# 362
пу, поне ти си хапни добре довечера! и дано си изкараш приятно на вечерята Simple Smile аз утре ще гледам да комбинирам вкусна храна с приятели и бири Peace

# 363
  • Sofia
То посред нощ стана, ама ние днес пътувахме от Бургас до София и чак сега успявам да седна - половината път беше през много гадна мъгла.
Та по повода - почти не съм яла - ама то не ми се и ядеше.
Имаме си вече и кростренажор и с мъжо сме се амбицирали сутрин да правим по 10тина мин тренировки. Аз почвам от утре!!!

Хайде лека нощ!

# 364
Добро утро момичета,

Направо днес съм доволна от кантара, че така се бях побъркала вчера за петъчният ми потоп ( и аз като теб Карол изядох всичко... и всички ми се чудеха) вчера направо количеството на ядене беше на половина.... и днес само +200 гр. което за мен е нищо...
Карол  аз мисля да сменя нещо в този потоп.... да започна когато е потопа ям си въпросните пъти каквото си реша но УМЕРЕНО Не мога аз сума ти дни да си провалям заради един. Така,че в другият ми потоп съм решила като ям сладко хапвам и  край никакво преяждане....цяла нощ не бях спала от преяждане...
Днес ще спортувам
Диетичен ден момичета...

# 365
  • София
Добро утро и от мен!
Aia, умерено, там е разковничето. Но явно трябва да минем през всички фази на лакомията, за да се кротнем в един момент и да ядем умерено и в свободни, и в режимни дни.
Значи ти събра смелост да се премериш. Аз не знам кога ще се кача на кантара, но вече ще го правя по- често.
Така и така станах рано, сега ще пробвам тае-бото от линка на Доня Коприва. Вчера го дръпнах и прегледах, сега ще видя как ще се справя. То май е около половин час. Трябва да успокоявам гузната си съвест и да подрипвам здраво. И на мен ми е много тежко след това преяждане.
Приятен ден момичета и ако ви е потоп, не се оливайте като нас!

# 366
Другата ми цел е 64 кг.Ипо ми я постави...Така до...55,че и надолу,ако преценим,че вече не съм на 20г.Мрските и пропрциите са сменили изгледа си. Confused

Та на тема целите ни  newsm78...да кажа и аз - когато бях 57 си исках да стана 55-53 кг...леле супер... после му казах на Ипо искам 50 това мисля че ми е идеалното...обаче стигнах 48-49 и май сега най-много се харесвам... А за годините ти (не че знам колко са)... нама значение на кои години си а как ти се чуствашш най-добре и как се харесваш. Аз позначам жени на по 50 -55 г. с едни тела... и изглеждат супер....     bouquet   bouquet

# 367
Момичета да попитам,Ипократис някъде в "Младост"
беше нали?Може ли адрес и тел.?Дори на лични,че
май имам нужда от него...Благодаря!

# 368
Карол лошото е че много хора сме болни от тази болест лакомията и не знам как ще се преборим.  #Crazy Аз като знам , че съм на режим и спазвам...ама знам ли че мога каквото си искам и край...аз си отписвам в съзнанието свободният ден..и го заменям с ден в който може нещо да ханеш но умерено.... не мога да се мъча за нищо...
А как се качих на кантара не знам... но явно съм била под 50те иначе няма как да съм ги свалила за 1 ден.... миналата седмица за 4 дни май ги свалих...ама аз правя  hahaha наистина  hahaha потоп! Аз също днес ще ходя да спортувам на обяд....сега си свалям и аз тае бото...и ако успея в нас също да тренирам е е суперр  bouquet
Диетичен ден ти пожелавам....въпреки, че след това ядене няма как да неее  bouquet

# 369
  • София
ул. Хаджи Димитър 9-11

Телефони:
02 / 986 58 34
089 / 680 23 64
088 / 592 05 12

Работно време:
Всеки ден от
7:00 до 22:00

Това се намира като тръгнете от хотел Радисън по Шишман 2рата пряка в ляво има едно училище и е до него..Записва час след 2 седмици така че от по-рано си запишете

# 370
Момичета да попитам,Ипократис някъде в "Младост"
беше нали?Може ли адрес и тел.?Дори на лични,че
май имам нужда от него...Благодаря!

Е имаш вече адреса..ако решиш заповядай в нашата темичка....

# 371
Да не е до руското училище?

# 372
Да не е до руското училище?

Има някакво училище,но не знам кое е

ето и сайта им има и карта http://www.trinity-sb.com/trinity-kontakti

# 373
Ще питам племенника си,той учеше там.Доколкото
се ориентирах по картата,май за него става въпрос.
Ще видите като заслабна... Laughing

# 374
  • Sofia
Днес съм с 1кг надолу  Grinning
Мисля да започвам малко спорт, но не тае бо. Грубо ми е, а йога. Йогата води ли се спорт всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт