Режимите на Ипократис II

• 73 805
  • 504
  •   1
Отговори
# 345
ох само глупости пиша объркала съм в поста 13тият ден е (не мога нещо да броя????)   Embarassed както написах 1-6 после пак 1-6 и 7мия пост, но Ипо каза, че може да се повтори някой от дните 1вата неделя за да може неделята да ти е свободният ден- ако така ще ни е по-добре...
sorry  Embarassed Embarassed

# 346
Аia, нищо де. гледай за какво се хванахме - не диетата как да я избегнем, ама как да наблегнем на нея за по-дълго Grinning ей на това му викам посвещение! Simple Smile

# 347
chugra  по принцип аз само от това, че спазвах редовното хранене и горе долу принципите на хранене за 1г. и половина не си върнах тогава всичките кг... аз качвах от прекалено многото ядене ... затова и много харесвам неговите диети...понеже преди сваля бързо после +2 над тях и тн.... сега пак се мразя..и се чудя кога ще си оправя този свободен ден...не е хубаво да се преяжда в свободният ден... направо не съм спала  Embarassed Embarassed толкова ми е тежко... днес ям насила...  #2gunfire #2gunfire ще се гръмна...

# 348
Аз трябва да си махна лентичката, защото пропуших  вчера Hug

Е що?  Mr. Green

Аз нямам прегрешения, ям си по диетата. Днес сме на гости, мисля да си позволя малко вино и салата Laughing

# 349
ДесиХ2, не бой се. И аз като теб. Утре ми е потопа. От два дена си правя меню
Закуска - пържени филийки с мед и голяма чаша прясно мляко с нескафе
Обяд - МакДоналдс или Китайско
Следобед - Кафе с торта
Вечеря - Пица с бира
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Колкото и изчервяващи емотикона да сложа, все ще е малко. Sad Ако милата ми майчица можеше да ме види от някъде, направо щеше да припадне. А бях злоядо и кльощаво дете и също такава тинейджърка Close
С тази разлика,,че аз никога не съм била слаба и кльощава,ама си бях много секси и стегната.Колко сте изписали,не мога да ви изчета.Вчера бях на контрола пр ИПО.Да се похваля:
-талия-свалени 1 см.
ханш-1 см.
-бедра-2 см.
прцент мазнини-0.2
килграми-68/но нахранене и с дрехи/У нас сутрин се меря под 67,на гладно и гола.И ДА ВИ СЕ ОПЛАЧАААА.....СЧУПИХ СИ СТРАХОТНИЯ КАНТАР... Close
Имах един голям кръгъл електронрн кантар със стъклена степенка,много красив.Бях дала една торба пари за него преди 7г.Вчера мих банята и за да преместя го побутнах с крак,но явно силно,защото той се стрелна към стената и се разби на парчета.Много ме е яд.Сега и кантар трябва да си търся.

# 350
Добро утро!
Бясна съм- за 5 дена не съм мръднала грам newsm45 ! И понеже днес, по чрезвичайни обстоятелства, ще бъде свободният ми ден, няма какво да ме спре!
Да ти кажа,кат започнах режима свалих 2 кг.първите 2 седмици и после 2 месеца не мръднах на килограми.Псле пак свалих 2 кг.и пак застой.Е така я карам този път.Знам причината-липсата на спорт.Е сега,като ви изчета ,започвам пак гимнастиката.Вчера дребнт игра с мен,голям смях. hahaha

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 12:33 от ДесиХ2

# 351

Ох, щях да забравя да ви се похваля, че днес почти си изпълних поставената задача за седмицата, а именно да падна под 67 кг, поне на 66.9. Не успях на 100%, но пък кантарът заби точно на 67 кг, което пак е супер Party
Май с теб вървим еднакво,засега.Другата ми цел е 64 кг.Ипо ми я постави...Така до...55,че и надолу,ако преценим,че вече не съм на 20г.Мрските и пропрциите са сменили изгледа си. Confused

# 352
Joy Joy JoyЕй, чак толкова хубаво нещо ли е предложението за брак! Разрешението е лично от Ипократис, аз като ви казвам, че е готин! То не, че някой е казал друго де!
Банани ям на воля,спасяват ме като съм много гладна.Ябълките така ми стъргват червата,,че съм 2 пъти по-гладна след тях.Колкото д ИПО,една приятелка,коят водих се изрази така за него,като го видя:
-Аууууу,тоз младеж много готин.Женен ли е.... Joy

# 353
  • Там някъде нейде !!!
Аз в момента си обядвам пред компа . Картофки с извара . Ммммм , мноо готино бе . Аз спортувам всеки ден по два пъти на ден , сутрин и вечер . Ще се претегля преди да направя потом и ще кажа колко съм . В момента съм срамните 100кг  Embarassed Embarassed Embarassed . А като си спомня , че до октомври си бях задържала 80кг и ми иде да  Sick и да се  #2gunfire , но сега като съм се хванала ще го направя както трябва и съм се зарекла май месец да си стана пак 80кг , а от там на татък ще видим . ИСкам да стана поне 70кг. , но ще се опитам да го постигна поне за морето някъде към юли/август . Успех на всички .

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ВОДАТА !!! ТЯ Е МНОГО ВАЖНА !!!  bouquet

# 354
Ох водата, ама... боли ме глава от високо кръвно се оказа. Премерих вчера, когато ме заболя и 140 на 90. От многото течности. Сега я намалих от 2 литра на 1 и днес съм ОК.

# 355

Ох, щях да забравя да ви се похваля, че днес почти си изпълних поставената задача за седмицата, а именно да падна под 67 кг, поне на 66.9. Не успях на 100%, но пък кантарът заби точно на 67 кг, което пак е супер Party
Май с теб вървим еднакво,засега.Другата ми цел е 64 кг.Ипо ми я постави...Така до...55,че и надолу,ако преценим,че вече не съм на 20г.Мрските и пропрциите са сменили изгледа си. Confused

А за колко време ти каза, че трябва да ги свалиш?
Аз свалих ок. 3.7 кг за две седмици и ми се струва супер, но мисля, че ще е малко пресилено да очаквам в следващите две седмици да сваля още 3 кг. Искам да гледам реално на нещата, за да не падна духом, ако свалянето е бавно.

# 356

А за колко време ти каза, че трябва да ги свалиш?
Аз свалих ок. 3.7 кг за две седмици и ми се струва супер, но мисля, че ще е малко пресилено да очаквам в следващите две седмици да сваля още 3 кг. Искам да гледам реално на нещата, за да не падна духом, ако свалянето е бавно.
Не сме говорили за срокове този път.Иначе преди 3г.свалих 8кг за 2 месеца.Спред Ипо/тогава/ за 3 месеца можех свалила 12 кг,ама аз още на 8-мия се излигавих.Свалях по 3-3,5 кг за 2 седмици,но със спорт.Сега свалям по 1кг на месец,та....До лятото ,все пак,се надявам да съм се вталила.

# 357
Днес ми е направо супер диетичен ден даже ям на сила. Сега трябва да хапна малко крастевица и шунка... и мисля порциите да са на полувина... ама хич не ми се яде..
Първият път много лесно си свалих кг сега какво става не знам...просто..ужас... такава лакомия съм направо няма друга като мен (май съм правена за момче и попогрешка съм момиче ).
да взема да обядвам освен..къде ми е водатааа

# 358
на пък супер много ми се сговни настроението заради разни неща и много ми се прияде слядко/пица/нещо вкусно.. няма да ям де, само се оплаквам

# 359
  • София
Chugra, зарадва ме с мерките, наистина! После чета, че разни неща са ти скапали настроението! Съжалявам, опитай се да се дистанцираш от кофти мислите. Лесно е да се дава акъл отстрани...
Aia, благодаря за милите думи  bouquet! Днес вашият пример изяде всичко, което можа да побере. А денят изобщо не е свършил Whistling. Мразя се такава! От утре отново съм стриктна Peace.
ДесиХ2, явно и аз ще позадържа. Годинките ми и многото диети, през които съм минала, си казват думата.
Снежка, колкото и кг. да си, щом си се захванала сериозно, ще успеш! Само не се разколебавай!

Общи условия

Активация на акаунт