Режимите на Ипократис II

• 73 789
  • 504
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро момичета,

Да се похваля кантара показа 49.500 кг. не знам грешка ли е но направо не мога да повярвам... иначе съм супер стриктна...нещо от 2 дни толкова ми се яде вечерно време... 2 часа след вечерата хапвам  1 ябълка..после още една...и 2 литра вода...за да се заситя... направо ужас ми е вечерно време...днес ще съм на аеробика и ще се върна чак в 20 часа и ще ми е по лесно.

# 436
Здравейте момичета!
Днес си записах час-22.02.-15ч.
Е,значи имам още 2 седмици нормално хранене...
после няма това-онова.

Е браво тъкмо след 2 седмици ще си сред нашите редици..препоръчвам ти от сега да почнеш да се храниш редовно през 3 1/2-4

Ох аз гледам да не си изчислявам калориите... не искам да си напрягам съзнанието и с това...важното е да ядем по режима...

# 437
  • sf
и аз си записах час за 21.02.
малко през просото карам тия дни обаче  Embarassed

# 438
и аз си записах час за 21.02.
малко през просото карам тия дни обаче  Embarassed

ааа ще се порицаваме и ще се караме.  Naughty

# 439
Добро утро дами !
  bouquetРадвам се , че се заформи такава групичка , режима си заслужава и има ефект .
Аз имам - 500 гр , но засега спирам да се меря всеки ден и ще почна по веднъж седмично .  Sunglasses
Днес в киселото мляко си сложих 15 гр мюсли с 6 вида ядки , да видим дали ще се отрази на кантара .
Предпочитам го този вариянт пред активията .
Та втори ден .... дано издържа !

А калориите са малко и ви съветвам да не се лишавате съвсем - ако пише салата си направете по голяма , ако ви пригладнее вдигнете малко порциите .
По добре бавно и постепенно , отколкото бързо надолу и още по - бързо нагоре .  Crossing Arms

# 440
  • Mediterraneo
Абе хора, защо този бг сайт не ми изчислява нищо Close Каквото и да въведа, винаги отдолу ми изкарва 0 калории Crazy

# 441
Абе хора, защо този бг сайт не ми изчислява нищо Close Каквото и да въведа, винаги отдолу ми изкарва 0 калории Crazy

Въвеждаш ли нещо различно от 0 грама?

# 442
  • Mediterraneo

Въвеждаш ли нещо различно от 0 грама?

Разбира се, чак толкова не съм се сдухала от глад  Stop

# 443
Здравейте и от мен!
Aia,права си че след потопа ставаме още по стриктни.
Вчера целия ден бях стриктна и вечерта си хапнах салата с пилешко месце,но като ми се появи пред погледа един зайо байо и познайте какво му се случи,голяма съм издънка.

# 444
dess76  да след потопа сме супер стриктни... даже мога да кажа,че въобще не ми се ядеше... всичко взимах на 1/2 да не казвам и по малко....ужас е !Въпреки,че аз тази седмица съм решила да внимавам поне да е умерено без значение какво ям... понеже в петъка почти не спах ... корема ми се разтягаше и така ме болеше чувствах се много зле... не искам да си помислям за преяждане...
Днес пак съм на аеробика  newsm44   newsm35    smile3535  спортувам и в нас но не е така както в залата спортувам..в нас си спирам а там..няма да се излагаме...
утре съм при Ипо....

# 445
Хей мацки искам да ви попитам какво означава " 1 малка активиа"- в почти всички режими на Ипо има активиа за закуска или за междинна закуска. Но ме интересува цялата ли се изяжда на едно хранене? Активиата във всичките и разновидности е точно 290 гр.. Какво означава малка, явно аз не схващам нещо....... А ако не обичам активиа мога ли да я заменя с някакво нормално кисело мляко. Имам час при него на 25.02, но не ми се иска дотогава да се освинвам и мисля да захвана някои от публикуваните тук режими
Благодаря ви предварително за отговорите

# 446
Преди имаше едни малки активии, по 150гр. Аз ям половин от 290 грамовата.

# 447
10x Julie,  и аз така предположих и сутринта хапнах половин активиа, мисля другата половина да си я доям на следобедната закуска. Сега ще ида да си купя и един кантар отнякъде / въпреки че ме е страх да се кача/ и се включвам и аз в темата с моите постижения/ падения Laughing
имам още един въпрос: знае ли някой откъде мога да си купя/ изтегля поредицата на списание SELF: фитнес у дома- стегнете корема. Аз имам тази с упражненията за ханша и са много ефективни, но тази за корема я търсих по всички книжарници и не мога да я намеря

Успех на всички отслабващи, идва лято трябва да се стягаме в кръстта

# 448
  • Там някъде нейде !!!
Дойде и моя ред да се похваля със смъкнати килограми . Мами кантара вчера отчете -2кг след 6 дена на режима .  Flutter Whistling Flutter

# 449
Снежка, поздравления за свалените килограми!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт