Режимите на Ипократис II

• 73 791
  • 504
  •   1
Отговори
# 420
И аз хапвам, вместо активия с мюсли, 1/2 кисело мляко с овесени ядки - 1 супена лъжица. Дали не идва много?  Embarassed
Обаче нещо не мога да разбера можем да си пием фрешове от цитруси без ограничение, а пък ако е на плод портокала трябва да е  един. Ами аз като си правя фреш, в него освен сока има и доста парченца (люспички) от самия плод. Трябва ли да се прецежда? Защото според мен само това отличава фреша от целия плод. Ох понякога се вманиячавам, май.
не идва много,спокойно.Колкото до фреша:пише сокве без ограничения,но аз рядко пия и не съм се замисляла.Ще питам другия път.

# 421
Гладна съм , а предстои да се поизпотя на крос тренажора .  Crossing Arms
В нас мирише вкусно , но аз съм отворила да проветрявам .
Не е честно , искам като съм на диета всички около мен и те да са на диета .  #Cussing out
Днес съм на две кисели млека , 10 гр ленено семе , 3 ф бонус , една голяма круша , един среден портокал , пилешко около 150 гр , салата от домати от буркан с нарязан праз и едно парче сирене /60 гр / .

Нещата извън диетата бяха 2 те ф. Бонус , парчето сирене - да се надяваме , че няма да са голям проблем .
Като първи ден съм доволна .  Simple Smile

Calories Eaten Today
  grams  cals %total
Total:   1213   
Fat: 43  384  32%
Carbs: 128  482  40%
Protein: 82  329  28%

Calories Burned Today
  cals % total
Total: 3583   
Basal: 2061 58%
Lifestyle: 1321 37%
Activities: 200 6%

Вода 3 - 4 литра
4 капсули фет бърнър

# 422
  • Mediterraneo
Пуки, как и къде изчисляваш какво си изяла  newsm78

# 423
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Моят потоп продължи по-дълго от необходимото.  Embarassed  Embarassed  Embarassed
И така след тридневдно прекъсване, от вчера пак съм на режима. Както ви бях споделила съм свалила 4кг. досега, но не смея да доближа кантара след тридневния ми потоп.  Sick
Иначе мъжът ми е възхитен от резултатите дотук.  Simple Smile Та такива ми ти работи, но реших смело да си призная с надеждата, че признат грях е половин грях.  Embarassed
На всички ви желая хубава вечер и по-малко изкушения!   bouquet

# 424
Абе аз като ви гледам колко сте стриктни се чувствам като голяма хаймана....

Вместо активиа ям половин кисело мляко с поне 2 с.л. мюсли и малки захар...
а мюслито ми е със 6 вида плод и 6 вида ядки разни...ама си го ям

Днес направих една лека издънка преди вечеря... Embarassed

Нещо ми стана и превъртях. Изядох няколко стерилизирани чорбаджийски чушчици и едно дебело кръгче някакъв салам шпеков, който намерих в хладилника и след това си отрязох едно много тънко парченце руло и го лапнах  Embarassed, след което ни лук яла нилук мирисала вечерях  по режима салата с риба тон.

Ако мога да добавя в своя защита, тази сутрин бях на профилактични прегледи и ми взимаха кръв, а аз съм с много ниско кръвно 60/90 и обикновено колкото и малко да са ми взели след това не ми е добре цял ден.
по едно време след обяд кръвното ми падна още повече и ми стана лошо на улицата, но тъй като бях в движение се напих с вода, изядох си полагаемата ябълка и ми премина.
В момента, в който обаче се прибрах у дома и отворих хладилника и изперках. То не че много съм яла, но имах нужда, просто всичко в мен крещеше "ЯЖ!!!"

Оплаках се, сега се чувствам добре физически, не ми е лошо, похапнала съм.

Освен това да се похваля...
Цял ден ходя пеша: от НДК до Южния парк, след това през парка, пребродих целия квартал Гоце Делчев за да стигна до квртал Борово, да си прибера детето от градина и да се приберем у дома(пазара Красно село). Мисля, че съм навъртяла едно 4-5- км.  newsm78
Доволна съм от себе си, но коремните преси няма да ми се разминат де....
Хваля се защото аз МРАЗЯ да ходя пеша, а трябва... Confused

# 425
Пуки, как и къде изчисляваш какво си изяла  newsm78

Използвам този сайт www.fitday.com , като сама съм си въвела мои продукти - тоест български - бонус и т.н.
Ако не ти се занимава , може и тук http://zdravoslovno.com/Calculators.html , има почти всички продукти за които може да се сетиш - вкл и активия .  Mr. Green

Доня в такъв момент се опитай да ядеш храни от режима - примерно си направи огромна салата и вдигни двойно порцията месо .
И аз озверявам след работа , но се изхитрям и гледам да си подготвя вечерята от предния ден или сутринта .
Да трябва само да се затопли , ако е месо или ако е салата да се нареже .

Моя запазена марка си е огромна купа таратор - едно кисело мляко , една краставица , малко диетична сол и хапвам докато корема ми спре да стърже .
Има малко калории и засища .

# 426
Здравейте, момичета!  Hug
Моят потоп продължи по-дълго от необходимото.  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Ааа ще си пишем черни точки  Twisted Evil - храната няма да свърши , намирайте си занимание , когато сте много гладни .

Отивам за моите 20 мин на кроса .  Party

# 427
запис, Джули ме запали - з асега само ще чета, ама белким се навия и да почна  Embarassed

# 428
Здравейте момичета!
Днес си записах час-22.02.-15ч.
Е,значи имам още 2 седмици нормално хранене...
после няма това-онова.

# 429
Въх? По таблицата в бг сайта на Пуки имам около 500 калории за днес? Не е ли много малко?

# 430
на мен бг сайта ми изчилява, че съм приела 870 калории, а аз удвоих порцията месо тая вечер, много странно. мислех, че съм приела поне 1000 калории. ако съм гладна тия дни поне няма да се посвеня да изям 2 банана вместо 1,  нито пък да се ограничавам до 150г месо.. то и не бива чак толкова малко калории да се приемат. днес става де, след вчерашния потоп Grinning

# 431
  • Sofia
хмммм  Thinking абе тоя българския сайт дали са верни нещата??? щото според него днес съм поела 573.6 Kcal, което според мен е малко ... А не се чувствам гладна де.
Днес се въздържах да се тегля - в сряда е ден за теглилки - да видим какво ще покаже бялото кантарче Grinning.

# 432
току-що изчислих същите храни по таблицата на друг сайт, www.calorie-count.com, и според него съм поела 1056 калории, което се доближава повече до това, което предполагах. основната разлика идва от предполагаемото количество калории в сиренето в бг сайта и този (краве сирене и фета сирене), както и от калориите в 100г сърчица. някой да знае колко калории има в пилешките сърца? не знам на кой сайт да вярвам Grinning

# 433
Продукт:           
Пилешки сърца    
Калории в 100 гр суров продукт:
153    
Мазнини (гр):
9    
Белтъчини (гр):
15    
Въглехидрати (гр):
1

# 434
значи все пак съм поела 990 калории, което пак е под 1000. ами, добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт