Режимите на Ипократис II

• 73 797
  • 504
  •   1
Отговори
# 405
И аз не се премерих, да не ме е била градушката.

# 406
Добро утро и от мен!  bouquet
Поздравления на свалилите килограми!
Аз няма да казвам какъв потоп направих, че голям сраммм Embarassed и днес ми е едно тежко ужассссссссс.
Днес си хапнах млякото с мюсли,в 10 ще изям една ябълка и като приспя малката ще си направя гимнастиката.
Aia, благодаря за кафенцето,поздравления  за ентусиазма за гимнастиката и бързо оздравяване на малкия.
Лек и диетичен ден,момичета!

# 407
  • Sofia
Добър ден!
Аз от сега почвам да спретвам меню за потопа в неделя  Laughing
Сутринта покарах кростренажора и сега ми е едно свежооооо. Детето спи, аз си хапнах активията и сега пия кафето и ви се радвам. Само дето мъжо е зарязал едни шоколадови пръчици до компютъра и сега ще ходя да ги скрия, че ....

Между другото това с водата и кръвното е опасно - Ипо като се отиде при него пита за всички тези неща и ги взема пред вид. Julie , ти ходила ли си при него или правиш някой от тук дадените режими? Ако не си ходила може би е добре някой, който е ходил при него и има сходен проблем да сподели какъв е бил съвета.
Лек ден без прегрешения!

# 408
Ами аз за това я намалих водата. А преди не съм имала подобни проблеми.

# 409
dess76  няма какво да те е срам от потопа....понеже май всички правим едно и също..... важното е това да те стимулира повече.... Аз от последният потоп в петъка така съм се ентуазирала... и само спорт и никакво кръшкане от режима - ще видим Ипо какво ще каже като отида.
На мен ми се отразява добре водата понеже имам много ниско кръвно... пия страшно много направо се наливам а това е и една тренировка през 5 мин до WCто (особено в работата ми WCто е доста далече... и правя доста кръгчета.

# 410
Добър ден ,
на някой това ни е първи ден и още ни е криво за малките порции .  Rolling Eyes
Докато се наканя да почна  вие отслабнахте .  Mr. Green
До момента съм на кисело мляко с 5 гр ленено семе / вместо активия с мюсли / и една грамадна круша / нали пише плод , аз по тази логика и една диня мога да си взема /  Whistling .
Сега отивам на обяд с колежките - те ще хапват , аз ще им броя залците - така как мразя , но да не се цепя от колектива .  Crazy
С водата съм добре , но съм си поставила едни литри за цел не е истина .

Горгона за бой си , толкова добре вървиш , толкова не можа да изчакаш до определения ден за потоп .  Twisted Evil

Аз като пазя диети съм много стриктна , та Ше ви замоля за същото , щото ми разваляте дисциплината .  Twisted Evil

# 411
Здравейте, момичета!
Поздравления на Доня Коприва  за резултатите bouquet
Аз се боря вече пети ден!Започнах веднага след лунуването, мисля да го съчетавам с режима, пък дано да има добри резултати. събота и неделя беше много тежко, но издържах на всички изкушения  Simple Smile
Сигурно е по-лесно като започнеш от понеделник, защото за пет дена вече си претръпнал.
По режима който спазвам ми се полага цяла активия, но аз си я разделям.
Успех на всички и хубав ден!  bouquet

# 412
Ето ме и мен...

Днес си хапнах за закуска активиата... сега салатка със сирене....малко смених хляба със сирене.. но иначе съм доста стриктна,че скоро ще имаме среща с Ипоратис.... няма да се излагаме.
 nepukistka  това колежките и колегите са си за убиване... все хапват вкусотийкиии а ние на диета.... и все питат .. искаш ли това искаш ли онова.... ужасни са особено моите.

# 413
и една грамадна круша / нали пише плод , аз по тази логика и една диня мога да си взема /  Whistling .
маи лгиката беше,че ни е позволен плод около 100 грама,поне така ми беше казал Ипо.Когато са дребни плодове да се равняват на около 100 гр.,ама го питайте пак,кат сте на контрола.

# 414
1 банан, 1 портокал, 2-3 мандарини, неголяма круша, средна ябълка - така се движат плодовете

# 415
Здравейте, хубави!
Ето ме и мен след  поредния потоп вчера.
Аз нали съм от смелите - тази сутрин както всяка се претеглих. Резултатът е плюс едно кило в полза на противниковия отбор  Confused
Нема лошо - продължавам.
Пуки, добре дошла   bouquet Най-после те дочакахме  Heart Eyes  Grinning Ти ме запали по този режим - започнах го на 11 януари, но при мен нещата стават по-бавно. Може би защото не съм така стриктна. Овкусявам салатите със зехтин, пия вино вечер, ей такива ми ти дребни камъчета, дето обръщат колата.
Sunbeam, благодаря ти за уточнението - поне с плодовете съм в норма  Grinning
Слънчев ден, момичета!

# 416
И аз да кажа за моя потоп. Първо - смърт на всякакви видове салати, после една пържолка за обяд и исках кюфтета с панирани чушки за вечеря, но като изпържих всичко това, за семейството, успях само 2 смотани чушки да нагъна а от кюфтаците направо ми се повдигаше, от сладкото нагънах една морена Sad  ::, направо излагация, а как се бях наточила да се освиня.
Aia дано бързо се оправите  Hug
Малко "офф"...ей записах си детето в детската ясла, голям зор беше ей!

# 417
  • Там някъде нейде !!!
Днес на мен ми е 6 ден на диетата . Сутринта трябваше да ям хляб със сирене , но аз си хапнах кис.млако с овесени ядки . Към 10ч. хапнах едно портокалче а на обяд в 12:30 пак кис.мляко и овесени ядки без хляб . ПРеди малко хапнах и един портокал , а довечера имам риба тон в собствен сос и салата . Момичета нали няма да е голямо прегрешение ако си хапна довечера 100гр. шунка със салатка  newsm78 ? Нещо не сми се яде риба тон ,направо ми се  Sick от нея  незнам за вас .

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ВОДАДА !!! ТЯ Е ЦЕНЕН ЕЛЕМЕНТ ОТ ВСЯКА ДИЕТА !!!

# 418
Deina  благодаря ... от утре ще се гледат с баба си (да са живи и здрави бабите....) иначе е малко по добре. А как мина с яслата... на мен така ми се беше свил корема...оказа се че само му се притеснявахме а той си играеше ли играеше - много му харесваше..

Снежка  пилешка пържола=филе от бяла риба= консерва риба тон= телешко... ( на същото количство.....). Така,че вечерта си хапни шунка .... и аз вечерта съм на шунка
Нещо пак ме гони глад и изядох 2 ябълки... отивам да си правя фреш от портокали и лимон... кафе и много вода...за да ми мине....

# 419
И аз хапвам, вместо активия с мюсли, 1/2 кисело мляко с овесени ядки - 1 супена лъжица. Дали не идва много?  Embarassed
Обаче нещо не мога да разбера можем да си пием фрешове от цитруси без ограничение, а пък ако е на плод портокала трябва да е  един. Ами аз като си правя фреш, в него освен сока има и доста парченца (люспички) от самия плод. Трябва ли да се прецежда? Защото според мен само това отличава фреша от целия плод. Ох понякога се вманиячавам, май.

Общи условия

Активация на акаунт