Режимите на Ипократис II

• 73 861
  • 504
  •   1
Отговори
# 75
  • Има много детски смях.
Май никой не обърна внимание на постта на Съни , а тя ми е истинска гордост .

Обърнах внимание на поста й и искам да кажа, че се подписвам с 2 ръце под него.

Също така, искам да кажа, че спазвайки стриктно режимите на Ипо, винаги съм си овкусявала салатите/ яденетата със зехтин. Малко, но го слагам. Все пак като отслабваме хранейки се, трябва и да ни е вкусно, нали.  Laughing
И още нещо- след 3-4- ия свободен ден, наистина започнах и в него да се храня не само  режимно, а и не поглъщах вече неимоверни количества- стомахът ми супер се беше свил.
Също така, обиколките ми се топяха със страшна сила. А килата изчезваха впоследствие.
Надявам се и този път да е така.  Praynig

# 76
  • София
а мен питаш ли ме като ги правя и съм на диета... ooooh!
Аз като съм на диета правя сладкиши като за световно. Имам чувството, че аз като не ям, всички около мен трябва да са добре нахранени Laughing През другото време чат-пат, но в режимни периоди съм във вихъра си. И някак си ми се струва, че съм още по-режимна като не ги ям newsm78Куку Wink
Иначе, Доня, и аз надзърнах. Мноо си дОбра!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 23:05 от Карол

# 77
  • София
И още нещо- след 3-4- ия свободен ден, наистина започнах и в него да се храня не само  режимно, а и не поглъщах вече неимоверни количества- стомахът ми супер се беше свил.
Точно така се получава Peace, по-трудно се преодолява зрителният апетит /ама как го казах ooooh!/, коремчето е свито и не е гладно. Никак не е труден режимът, тук няма гладуване.

# 78
Здравейте, момичета! Чета ви от скоро. Страшно сте надъхани и много ми допадате. Реших и аз да се пробвам с режима. Надявам се да ме приемете в редиците си. Искам да сваля като начало 6-7кг. Пък по-нататъка ще видим. Днес ми е трети ден. За сега нямам прегрешения. Но се чувствам много гладна на моменти. Все още нямам резултати. Все се обеждавам, че трябва време. Ще се опитам да се отчитам редовно.
Спорна и диетична седмица от мен   bouquet

# 79
  • София
Yoya, welcome! Радвам, се че групата се увеличава! Желя ти успех с режима, както писахме по-горе, гладът е само в началото!

# 80
а мен питаш ли ме като ги правя и съм на диета... ooooh!
Аз като съм на диета правя сладкиши като за световно. Имам чувството, че аз като не ям, всички около мен трябва да са добре нахранени Laughing През другото време чат-пат, но в режимни периоди съм във вихъра си. И някак си ми се струва, че съм още по-режимна като не ги ям newsm78Куку Wink
Иначе, Доня, и аз надзърнах. Мноо си дОбра!

ееех Карол, благодаря ти, имам обаче още много да уча за тортите, но пък не се давам лесно  Crazy

Аз имам страхотен проблем с правенето на вкусни неща, особено слдкиши разни...

Много обичам и много ми се яде, когато направя нещо, а и пуста лакомия. Моят мъж, все мърмори, че като съм на диета и те с Калоян страдат.....ами няма как, като иска слаба жена трябва да се примири с факта, че и той трябва да готви понякога

# 81
Ооох а питате ли ме мен... вкъщи имаме машина за хляб и вчера пресен топъл хляб... ау как миришеше само. Ама не. Не опитах дори. Та ден трети днес. Изядох си закуската, чавето вряка много.  Tired Отивам.

# 82
  • в резерват
Момичета да се похваля и тук. От осем дена не пуша. Очаквах, че ще почна да качвам килограми и затова почнах диетата. Обаче се оказа, че не само не качвам, но и свалям  Grinning. Просто го усещам по дрехите си.

# 83
Добро утро момичета,

Да се похваля дрехите които носех до скоро вече са ми големи.... направо са ми доста широки...и сега се радвам на тесните си панталонки... спрях да се меря и всеки ден което е голямо постижение... Продължавам си с 4тият ден и ще си хапна пържолка за обяд. Мисля събота и неделя да повторя някой от дните и 1ви ден от диетата да ми стане понеделник а не съботата.Мускулната почти ми мина... и днес  newsm44 newsm44 newsm44  261uu newsm39 newsm39 ще ходя да спортувам
 Danielka1   smile3501  за цигарите и за кг

# 84
  • sf
хоп-троп!
снощи, противно на очакванията ми нямах проблеми. не се наложи да лапам късна вечеря. събрах масата, изпратих всички по леглата и седнах пред телевизора ди шия , а до мен едно шише с вода. а се мерне желание за ядене, а изпия една чаша вода  Joy

# 85
  • София
Ето ме и мен. Тук съм, тук съм  Hug. Аз съм си на режима, но засега съм в застой. Което е нормално. В неделя заминавам за Боровец и тогава към режима ще включа и липозан. Не се отчайвам, че не свалям, защото знам че в един момент килцата ще тръгнат на долу. Все пак до лятото има още 4 месеца. Освен това съм се замислила от другия месец да тръгна на тренировка по айкидо, заедно с детето. А там има много хубави упражнения за разтягане  Wink.

# 86
  • Sofia
Закусих, не съм гладна, но критичния ми ден е 4-тия.  Издържа ли го значи ще издържа цялата диета. Ох, дано, дано го издържа  Praynig

# 87
  • Sofia
Момичета да се похваля и тук. От осем дена не пуша. Очаквах, че ще почна да качвам килограми и затова почнах диетата. Обаче се оказа, че не само не качвам, но и свалям  Grinning. Просто го усещам по дрехите си.
На мен най-много ми се пушеше на 13-14 ден. Полудявах

# 88
  • София
Даниелка  и Горгона, smile3501 ! Вие сте направо героини- спиране на цигарите и диета едновременно Peace Пожелавам ви да се справите докрай!
Аз засега ще си  smile3546. Ами пуши ми се и това е. Дори не съм правила опит да спра. Да не си помислите сега, че се гордея с това Embarassed. Време е и аз да се замисля, но по-натам Whistling.
Слънчев и отслабващ ден!

# 89
  • sf
брей , чудя се на себе си- направих сандвичи на мъжо и дори не се поколебах.... трохичка не опитах.  Mr. Green
аз не пуша от 1,5 години вече, ама хич не ми липсват/ особено като се сетя колко пари съм спестила  Joy и с тях ще си купя нови дрехи като отслабна  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт