Една форумска мама си отиде...

• 61 273
  • 596
  •   1
Отговори
# 195
  • София
От сутринта чета темата и усещам буца в гърлото си. На фона на тази трагедия всичките ми проблеми в момента ми се виждат толкова плоски и незначителни...

Нека почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose

# 196
  • Варна
Нека почива в мир Flowers Rose

# 197
http://family.webshots.com/photo/2028241690100229709PwAeFK
О, Господи !
Каква трагедия!
Нека почива в мир ! Flowers Rose

# 198
Добро утро, момичета!

Току що получих ново инфо за дечицата. За съжаление и тримата са с доста фрактури. Мъничкият като че ли най-много е пострадал - счупена раменна кост, рана на челцето, счупено краче на две места, сътресение на мозъка, контузия на гърдичките...Васил пък е с две счупени ръце. Радослав и той е с фрактури. И трите деца са в травматологията на Пирогов.
Следобяд ще купя банани, сокове и някакви други неща и ще отивам с Дива ирландска пешеходка и Велмар. После пак ще пиша.
Господи.....не знам какво мога да кажа....милите дечица

# 199
  • София
Боже, нямам думи, Боже. Мир на праха на майчицата!

# 200
Трагедия!Поклон пред паметта и!Сила на децата и таткото!

# 201
  • с/у ОколоМръсТното
от вчера отварям темата... Искам да напиша нещо... не мога...
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 202
  • по пътеката
наистина е голяма  трагедия!  Cryмоля се да се оправи таткото и децата и съумеят да се подкрепят занапред! да по4ива мир  тази майка!:rose: Flowers Rose Flowers Rose Praynigбог да е с тях! Flowers Rose

# 203
  • на село
Гадно нещо е живота  Sad!

Да почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose

# 204
Бяхме в задръстването при Долни Богров, точно вдигаха колата. От неделя вечер не съм на себе си, без да знам кой е бил, как е станало.....
Моля се за таткото Praynig, дано успеят да го спасят, ако там горе има някой дано се вслуша в молитвите ни Praynig Praynig Praynig........ Дано миличките дечица се възстановят поне физически бързо.... Praynig
Мир на праха на тази прекрасна жена.... Cry Cry Cry

# 205
Мир на праха и` Flowers Rose и скорошно оздравяване на дечицата и баща им  Praynig

# 206
  • София
Няма ли новини за таткото и децата?...

# 207
Имаме среща в 16 ч. пред Пирогов, ще опитаме да се свържем с бабата. Тогава ще знаем повече подробности. Във Военна болница информация се дава само на близките, ако някой има познати работещи там нека опита да разбере, поне какво е състоянието на бащата. Човека се казва Тодор Здравков, на 41 г. приет в късния следобяд в неделя. С травма на гърдите, в последствие се устанвява мозъчен тумор (причина за внезапното му прилошаване и катастрофата). Поради този факт, не се знае отделението в което е настанен - травматология или неврохирургия.
След като разберем от какво ( и дали) имат нужда, ще пишем. Дали средства, дали нещо друго - все още нищо не се знае...Доста хора изявиха желание да се събират пари, но на този етап е рано - нека първо видим какво е положението.

# 208
# 209

Общи условия

Активация на акаунт