Една форумска мама си отиде...

• 61 286
  • 596
  •   1
Отговори
# 165
Мили малки душици!
А аз мислех, че нямат сериозни наранявания, поне физически...
Чака ги дълго възстановяване. Дано няма трайни последици от травмите.
Боже, колко мъка има по този свят, Боже!

# 166
Да, бабата е при тях. Таткото е настанен във Военна болница. За съжаление оттам трудно се получава информация, макар да не е невъзможно. Ще видя като отида следобяд в Пирогов ще можем ли да разберем нещо ново.
Nana, моля, ако имаш идея как да съберем парички-то пиши. НЯма ли начин да се открие някаква сметка, примерно, на името на бабата? Confused

# 167
Аз ли нещо не мога да разбера или ... newsm78 Този ник е бил последно активен днес в 8:15ч. Поправете ме ако греша  Thinking

Име:  TheWinner
Публикации:  1 (0,002 на ден)
Ранг:  Новак
Дата на регистрация:  понеделник, 20 ноември 2006, 23:17
Последно Активен:  вторник, 29 януари 2008, 08:15

# 168
Ужасна трагедия Sad
Почивай в мир!  Flowers Rose Flowers Rose

# 169
  • София
Да, бабата е при тях. Таткото е настанен във Военна болница. За съжаление оттам трудно се получава информация, макар да не е невъзможно. Ще видя като отида следобяд в Пирогов ще можем ли да разберем нещо ново.
Nana, моля, ако имаш идея как да съберем парички-то пиши. НЯма ли начин да се открие някаква сметка, примерно, на името на бабата? Confused

Ами честно казано нищо не ми хрумва как да стане точно събирането на пари. Със сигурност ще имат нужда. Предстои дълга рехабилитация на децата. Ще питам бабата. Мамите от Дир-а ми писаха, че семейството е било финансово добре. Но все пак...сега като и таткото е в болница.

# 170
Пак питам:
Аз ли нещо не мога да разбера или ...  Този ник е бил последно активен днес в 8:15ч. Поправете ме ако греша 

Име:  TheWinner
Публикации:  1 (0,002 на ден)
Ранг:  Новак
Дата на регистрация:  понеделник, 20 ноември 2006, 23:17
Последно Активен:  вторник, 29 януари 2008, 08:15

# 171
А защо няма публикации?

# 172
може би модераторите са влезли в ника и са изтрили публикациите?

# 173
А защо няма публикации?

Това не знам, но е факт, че посоченият ник в началото на темата, днес е влизал във форума!

# 174
Ох, стига вече сте задавали такива въпроси. Администраторите или модераторите може да имат права да влязат в профила й да променят някои настройки. А няма публикации явно, защото не е участвала и писала активно във форума...но стига с тези въпроси и съмнения...предвид цялата ситуация, дайте сега да спретнем анализ на профила....
Съжалявам, ама ми е много мъчно и ме е яд, и ми иде не знам... просто не мога да приема, че такива несправедливости се случват. Отказвам да се примиря с тази мисъл, че всичко е просто така и няма никаква висша справедливост...Особено сега, когато видях и лицата им на тези хора и дечицата са толкова хубави. Просто са ми постоянно пред очите и не мога да спра да мисля и да се питам защо за Бога  Cry

# 175
  • София
А защо няма публикации?

Това не знам, но е факт, че посоченият ник в началото на темата, днес е влизал във форума!

Това има ли някакво значение? Жанет е мъртва, ако можеше да е оживяла щеше да е много хубаво.

# 176
  • София
Бо, това и аз го забелязах. Някой беше дал
линк в началото на темата и аз мислех, че
е нещо за катастрофата, а то било профила
на жената.
Моля ви, обезателно пишете ако има новини и
как са децата.

# 177
nana,благодарим ти за информацията!

# 178
Не мисля, че може да влезе някой друг с ник-а ти, независимо дали е модератор или администратор. Но нека да сме сигурни, дали наистина става въпрос за TheWinner. Представяте ли си - утре влизате във форума, а някой отворил тема и ви погребва  #Crazy

# 179
  • София
Бо_ Да Бо, абсолютно съм сигурно, че става въпрос за TheWinner. Мислиш ли, че бих пуснала темата иначе?
TheWinner е регистрирана в списъка на многодетните майки. Там пише имената на трите й момченца. На мен имената ми бяха казани от Пирогов. Майките от Дир-а, където TheWinner е писала под ник Хепи Мама също ми писаха. Става дума за една и съща жена - Жанет се казва.
Това е...

Общи условия

Активация на акаунт