АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 462
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
Да ви се оплача. Ей сега се връщаме от консултация. И псувам, псувам, псувам така, че каруцарите ряпа да ядат (а не бях такъв човек). Исках направление за гастроентеролог, защото се съмнявам, че Мая е с рефлукс - повръща, хълца, не спи спокойно, усещам я, че й се връща мляко и пак го преглъща. Не ми даде - било нормално нещо, всички бебета повръщали. Исках направление за изследване на кръв и урина (тук и да си ги платиш, пак трябва да са ти назначени от лекар). Разпитва ме защо пък искам такова изследване и не ми даде - нямали практика да изследват хемоглобина, нищо че сме на изключително кърмене, нямало защо да има проблеми, щом аз ям месо. За захранването нищо не обясни, камо ли схема някаква да ми направи.
Предупредих мъжа ми, че утре няма да ходи на работа - ще оправяме документи и ще я сменяме тази. Удобно ми е, че кабинетът й е на 15 мин. пеш от нас, ама тази никаква педиатърка не е. Добре, че има интернет и че ви има вас, та да знам какво да си правя бебето.
Иначе Мая е 7350 г / 68 см. По таблиците излиза добре като кг, но се притеснявам.
Е, оплаках ви се. Благодаря за възможността  Hug
Ивченце, а изцедена кърма от шише яде ли? На два пъти Мая ми направи подобен номер, сучеше само през нощта, иначе не искаше ни на тъмно и тихо, никак. А биберона го дъвчеше. После сама почна пак да се храни. Имай търпение, ще мине до 2-3 дни това.

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 19:31 от Нели*

# 61
  • В светлината на слънцето
А моят току-що беше захранен с жълтък. От кака си.  #Crazy Тя ядеше варено яйце в хола, а той беше там в шезлонга си. И понеже Теди мрази жълтък, след като изяла белтъка решила "да нахрани беби". И понеже беби е лаком, си изял сладко-сладко жълтъчето. Да се смееш ли, да плачеш ли.  Mr. Green

# 62
проблема е че това е от седмица и не минава, с шише пробвах днес, но него тотално ми го отказа Tired

# 63
ПО ред на номерата Crazy

Гита много е готина малката Емма Hug ,  а това татко и ли беше Blush

Пюрето тикви4ки  с картоф ,карфиол с картоф,спанак с картоф Sick са ужасни ,НО аз ги смесвам с морков или с тиква и ги яде Peace правя ги едно към едно Peace

Тони бързо да му минава на малкия бонбон Hug

Кате добре дошла към лелите  bouquet

ЗА КАШАТА , аз я направих по описание Crazy 150мл вода и каша колкото поеме и стана 180 и я изяде Blush голямо прасе Crazy

Меги мисля 4е на 2 4аса беше .но знам 4е нятрябва да се смесва с аналгин Peace

Лулумба хора всякакви,не се ядосвай Hug браво на госпожицата ,виж как добре се грижи за брат4ето си Peace

Ив4енце,здравей  love001

# 64
Здравейте,мами! И аз днес не мога да вляза във форума нещо.
Честито на вчерашните и днешните месечинки!Много здравички да са! Heart Eyes
Ивченце, Hug Пробвай да се разхождате и кърмите, при много от нас така се получаваше, когато отказваха да сучят бебоците Peace
Eмма е много сладка, пу-пу Heart Eyes
И ние не харесваме тиквичката и аз не давам от нея.
Честито на щастливата леля! Да е живо и здраво бебчето!  bouquet
Ох, още исках да пиша, но Вики се сърди вече..... до после

# 65
Ивченце, освен да ти пожелая да прояде по-бързичко, друго не мога. Не съм изпадала в такава ситуация, но пък и Сашко е на смесено хранене.
Димяни, има ли вече някакъв ефект от мазилото? Или е още рано да се отчете. newsm78 Дано Рай се оправи бързичко. Praynig

# 66
Здравейте и от мен!
Димяни, д-р Ангелова е много добра. Прави каквото ти е казала и за една седмица ще му мине. Калоян беше със себореен дерматит още като беше на 2 м. и се оправи. Мазахме с кремчето, което тя ни изписа - правено и после 1м. с балсама на "Д-р Тайс". Гадното за детето беше, че не трябваше да го къпем 1седмица.
За мое голямо изумление, пък, Калоян обича най-гадните според мен пюрета - тиквичка с картоф(разредено с мляко), спанак, карфиол, броколи, а не иска изобщо тиква и морков. И плодови пюрета не иска да ги вижда. Странен вкус има това дете.
И на мен ми е голяма мъка храненето с мляко, откакто започна да яде пюрета и каши изобщо не иска мляко. Само в полузаспало състояние. 

# 67
  • София
Гита,сега видях Емма Heart Eyes Party

Вале Hug

Лулумба,още не съм мазала след като го изкъпя почваме процедурите PeaceДано наистина мине за седмица Praynig
Аз още не съм дала жълтък и ще изчакам да мине първо проблема,че 9и дермотоложката каза никакви силни алергени да не давам Rolling Eyes

Нели ние също връщаме и сега започна пак от 1 седмица и то нощно време и се задавя и буди,то не че спи много ooooh!Понякога и денем гои прави! Ако сте на АМ,че аз много не помня давай друго,смени млякото с по гъсто  Peace
Бруно,на мен ми изписа тва правеното кремче и сапун А-Дерма+ капки Финистил и още един крем който ше мажа няколко дни след като се излекува дерматита Топиалискойто не мога да намеря никъде и в тази връзка.моля някой ако ходи в някоя аптека да пита,че аз обиколих всичко тук Rolling Eyes

# 68
Бруно, каката ми беше същата. Любимото й пюре беше това със спанак. Виж, на Сашко най-много му харесва тиквата с морков. Но и днес на царевицата с картоф голямо облизване падна.

# 69
  • Ланкър, планините Овнерог

Гита много е готина малката Емма Hug , а това татко и ли беше Blush

Тъй вярно.

# 70
Megi, от моята хомеопатка знам, че това Осцилококциум се взема или профилактично или в началната фаза на заболяването. Но дано ти помогне.

# 71
Нели, голямо мерси . Приятно ми беше.

Аз смятам и утре да се пробваме с пюрето тиквички и картофи, но ще го смеся или с тиква или ще поразредя с преварена водичка.

Между другото, някой започнал ли е да дава на бебоците Зимафлуор?

# 72
Ха, Добър вечер  Hug
Ние днес бяхме на консултация - биха ни последния Пентаксим - държа се мъжки  bowuu вече сме 70 см и 8 кг  Mr. Green каза да почвам месните пюрета и да изчакам с жълтъка до 6-тия месец  Peace
Емма голямо шило  Mr. Green страшна сладурана  Heart Eyes
Тони около нас има много аптеки - утре ще проверя  Peace
ивченце  Hug дано всичко се оправи  Praynig
лулумба много грижовна кака си имате  Mr. Green
радостче аз давам зимафлуор по 4 капки на ден, но сега педи каза да направим пауза от 1 месец

# 73
Радостче, аз купих зимафлуор, на каката съм давала, но сега нещо се чудя и още не съм почнала. Ще видим дали ще реша или ще се откажа. newsm78

# 74
На мен ми го препоръча и предписа лекаря, при който ходим на частно и който е по-добър от джипито ... ама и аз се чудя. От личната ни дума, ни вопъл, ни стон .... Close Тя така и му пропусна рахитчето.

Общи условия

Активация на акаунт