АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 465
  • 312
  •   1
Отговори
# 45
  • София
оня ден ми се стори че Дрънчо има обрив който се разпространява, мислех че е алергия и майка каза да купя Фенистил капки даваха се по 1 капка на килограм тегло 2 пъти на ден.. тъй ли иначе не стигнах до тях. Обрива беше май от това че  му смених олиото и само с Ексомега мина... Консултация си трябва. УСПЕХ

# 46
Aууууууууууууууууу, само аз ли днес имам проблеми с влизането и излизането и публикуването на отговор?
Нелинцето няма какво да се учите на проходилката, просто слагаш го, той се оглежда ослушва и след няколко минути ще знае за какво става дума.  Laughing
Аз съм давала брокули, но за захранване на Гербер, тях ги хареса и ги изяде. Но бях взела картоф и броколи на Сънвал тях категореично ми ги отказа, защото и те бяха доста гъсти, сега съм взела броколи с ориз на Хип, те ми изглеждат нормални на гъстота, но още не съм му давала.От месото сме яли само пиле и то изчистено т.е. само с тиква, нали тиквата ни е любима.  Simple Smile
ПО КОЛКО КАшА ЯДЕТЕ? защото аз съм му давала 2-3 и това което е посочено на опаковката като гр. той никога не го изяжда

# 47
  • София
Марсиди аз слагам 130 вода и каша колкото преценя и толкова за да е удобна за даване а не да тече както е на кутията Mr. Green
 nelinceto,хна мен ми каза 3 пъти на ден по 6 капки а не сме 12 кила Mr. Green

# 48
Гита, Емма е голяма сладуранка. Hug

# 49
  • Пловдив
момичета някой знае ли през колко време мога да пия Парацетамол?Изгарям от Т а един не ми помогна,пих го в 15.00-мога лил да взема вече-или нещо друго което не пречи на кърменето? newsm78

# 50
  • Златна Добруджа
момичета някой знае ли през колко време мога да пия Парацетамол?Изгарям от Т а един не ми помогна,пих го в 15.00-мога лил да взема вече-или нещо друго което не пречи на кърменето? newsm78

А защо не вземеш 1 течен аналгин  Peace На мен такова ми даваха в болницата против Т, а и педито беше казал, че мога да пия  Peace Незнам... някой друг също да каже ...

# 51
  • Germany
Меги, аз вземах по 2 парацетамола, когато бях с много висока Т точно преди кърмене, за да спадне - ако си с с Т и кърмата излиза под налягане и е много гореща и бебоците пищят, за това гледай точно преди кърмене да я посвалиш. Аз тук даже и на лекар ходих, но резултат нямаше - човека каза Парацетамол  Confused Аз питах ако утре съм по-зле какво да взема и тои пак каза: Парацетамол  Tired Направо на  магия се оправих, но много зле бях. И докато ги пиех тия парацетамоли Мони не искаше да спи -после прочетох, че от парацетамола бебета ставали превъзбудени  Tired

# 52
Кики, честито! Поздрави   bouquet

форумът днес е много бавен Tired

# 53
запис Hug

влизам само да кажа Димяни тея бисквитки може да ви оправят акането,нашия за втори път ака днес ,а това не се е слу4вало от 1 месец Peace

после ще ви 4ета Simple Smile

# 54
  Меги за парацетамола, на листовкота пише през 4 часа да се приема, моята темперетура беше 39 и започнах да го пия през 2, за около 12 часа свалих темперетурата и продължих да го пия, но разредих графика на 4  и повече часа. Кърмих през цялото време и от страна на Бобето нямаше проблем, хранеше се като всеки друг път Peace Оправяй се бързо Hug

# 55
  • Germany
И ако случайно си поела 2 парацетамола и е в повече за организма ти, той си усвоява необходимото, а другото се изпишква  Peace

# 56
  • В светлината на слънцето
Ей, днес наистина много гадно се точи форума - от кога се опитвам да вляза и не ще. Confused Явно има някакви проблеми. newsm78
Първо да кажа ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ, А СПЕЦИАЛНО НА ГОГО НА КИКИ МНОГО СЛЪНЧЕВИ ЗАЙЧЕТА ОТТУК-НАТАТЪК!!!

КИКИ, ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕНЦЕТО И МНОГО ДА Я РАДВА!!!   bouquet

Гита, Емма е голяма сладурана.  Hug Ще пада голямо тичане като проходи обаче. Mr. Green

За тиквичките да кажа. Сашко ги яде и няма проблем. Е, определено не са му любима храна, но аз им намерих майстора. Смесвам ги с 30 мл АМ и става много приятна смес. Иначе му е малко гъсто и се храним сто часа. А така си ги излапва бързо-бързо.  feeding Днес го пробвах и с картоф със царевица на Семпер. Пак е гъстичко, затова отново добавих мляко. Ей, ушите му плющяха чак.  smile3560 Тия дни мисля да давам грах, броколи с ориз и картофи с пащърнак - все са на Хип.

Да ви се оплача. Бясна съм. #Cussing out Днес майка ми като купувала хляб от кварталния магазин, и на излизане чула продавачката -. жена на единия собственик, да се жалва на приятелка, че е много болна, с висока температура и едва стои, а и вкъщи всички били болни от гадния грип.  #Cussing out Не мога да разбера как може да има такива хора, които заради единия келепир са готови да изпозаразят другите хора. И това е все пак магазин за хранителни стоки, не железария. Повечето неща ги тегли, реже, мери... със същите ръце, с които си издухва и носа. Нямам думи направо. #2gunfire

# 57
  • Пловдив
Благодаря ви момичета HugМъжа ми ми взел и Осцилококциум-то е хомеопатично изпих едно дано няма проблеми Praynig

# 58
  • София
Вале,мерси за инфото  bouquet Hug ние акахме днес ама твърдичко Rolling Eyes

# 59
лулумба и аз все се възмущавам на такива изпълнения.. просто нямат здравна култура хората.
аз нямам време да влизам и да ви изчитам за жалост вече.
още повече че имаме един доста сериозен проблем с кърменето - пищи като заклан и  не иска да суче, максимум минута-две и почва да ме бие...
док вика я се изцеди да видим колко имаш, та да видим с какво да дохранваме, еми изцедих днес едната само - 200, верно сутринта беше, но все пак имам си. той вика, ми това е страшно много, явно са зъби - мажи с калгел преди ядене. Еми мажа - ефект никакъв, пак така пищи. А пюрето си го яде с лъжичката
направо не знам вече какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт