АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 471
  • 312
  •   1
Отговори
# 30
Димяни поне знаете вече какво е, щом лечението е правилно ще се оправите Hug Peace  bouquet

# 31
  • Златна Добруджа
Хехе, щяла да врътка дупето Емма.. Joy
Шило е,то е ясно:)
....

Нали си виждала походката на бебетата - точно си връткат дупетата  Mr. Green

# 32
Ето ме и мен Hug
.....Ние ядем много тиквеа с картоф Райън я харесва! Mr. Green
Димяни, неприятно, поне са установили причината   bouquet А тиква с картоф и Рошлето яде, тиквиката не я долюбва  Wink
Птигра, къде се губиш  Hug
ТУК СЪМ, ВИНАГИ НА ЛИНИЯ ... е напоследък проспивам кафето, ама ...  Heart Eyes

# 33
  • там някъде...
Здравейте всички
Съжалявам че няма голяма почерпка ама нямам време....
Вече съм леля на бебе Денис - снаха ми роди днес . Бебето е 3800кг. и 51 см. Много е готин...
А и ние правим вече големите 5 месеца

По-късно ще вляза и ще почерпя подобаващо, но сега отивам при младата майка  Embarassed

# 34
  • София
kiki2kiki,да ви е честито!  bouquetЖиво и здраво! Heart Eyes Hug  bouquet 

# 35
Кики,   bouquet

# 36
# 37
Димяни, гадно, ама дано мине бързо и без да се разпространи!  Praynig Ти си знаеш най-добре, но помисли дали да даваш капките, ако са Зиртек. Има доста писано против тях, провери. Ако питаш Бърди, вероятно ще ти каже, че е най-добре само правено кремче, съдържащо Фуцидин и Бетноват, докато мине и после Екзомега. Слънчева препоръчва само Екзомега. А на моя приятелка в София бяха казали просто да наблюдава засегнатото място, щом не сърби, не дразни бебето и не се разпространява, нищо не се правело. Явно колкото доктори, толкова и мнения може да се чуят. Дано ви мине бързо!
Ние след малко ще ходим на консултация, ще ми обясняват как да захраня. Ще искам и направление за изследване на кръв и урина, дано не ми каже пак "няма нужда от това"  #2gunfire
Аз не съм чела вече 2 теми. Поздрав на всички, които са имали повод за празнуване, да са здрави и щастливи   bouquet

# 38
Честито на щастливата леля  bouquet  bouquet  bouquet

# 39
  • Златна Добруджа
Кики, поздравления   bouquet

# 40
  • София
Нели то се разпострани и за това го заведох има на личицето и на скалпа,но се надявам да се оправи а капиките са Фенистил Peace Кремчето е правено има няколко неща вътре+ витамин А и отделно след като мине ще се мажем няколко дни с някакъв бебешки дермо крем Peace
Успех на консултацията!  Hug

# 41
  • София
оо как сте днес Simple Smile
да ви споделя моят опит с пюретата Simple Smile На хип картоф и тиквичка твърдо НЕ! опитах се един път да му дам и той не го хареса и се наложи да го смесвам с морков (на гербер за захранване) и така хапна.. от тогава не съм дала... НЕ казва твърдо и на тиква и броколите Simple Smile
А да ви се похваля Моят Дрънчо го научих да пие от чаша Simple Smile голямо шоу е а и на него му харесва...
Чакам в края на седмицата нашата проходилка да видим как ще се учим там. Предполагам че няма да имаме проблем защото сега стои прав подпрян на малката маса и хвърля играчките от нея.. (по голям чистник от майка си ще стане това дете)

# 42
Нелинце, и ние нападаме чашата като невидели. Дъвче и гризе. Laughing

Димяни, Фенистила нали са противоалергични.. newsm78

# 43
Кики, да е живо, здраво и да расте щастливо бебчето!
Димяни, добре звучи като лечение, дано е ефективно!  Praynig А вие къде, при кой дерматолог бяхте? Аз искам, като си дойдем през март в София, да заведа Мая, че нейните обриви си се появяват чат-пат, а тук не ми дават направление за дерматолог, а поне заега 120 евро за преглед на частно не ми се дават.

# 44
  • София
Нели, в 29 ДКЦ при Ангелова Peace
Боянче да такива са и за сърбеж Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт