АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 472
  • 312
  •   1
Отговори
# 15
Запис  Hug
Леле докато се включа  Crazy

# 16
  • Златна Добруджа
Да, Ментина, заешко пюре с моркови на Гербер.

Благодаря, че ми задоволи любопитството  Hug

# 17
Запис

Мами, да питам давала ли е някоя пюре от тиквички и картофи ... вижда ми че вътре има недобре пасирани части от картофа и седи като на буци. Малкия не го харесва и му се повдига от него. Пюрето е на Семпер но като гледам май и на Хип е същото. При вас как е?

# 18
  • Ланкър, планините Овнерог
Радосче, давала съм само на ХИП веднъж такова пюре, но щеше да се издрайфа и така не го дояде. Повече не съм пробвала. Това, че е на буци едва ли е причината. На мен кашите винаги ми стават на буци, но това не пречи на Емма да я омота цялата, че и за още да пита. по-скоро е гаден вкуса  Sick

За който му се гледа, Емма в действие преди около 2седмици

# 19
Радостче, да ти кажа и аз един път пробвах тиквичка с картоф да му дам на Хип, обаче хич не му хареса и естествено го изхвърлих. Първо му е много гъсто и второ няма никакъв вкус. Повече тиквичка с картоф не съм взимала.
Ние вече се подвизаме в проходилка Simple Smile та и там 15 мин. мира, и така редувам кошара, бънджи, проходилка, легло и обратно. Мислех, че няма още да се справя с проходилката въпреки, че и кака му на толкова съм я сложила, но се оказа, че човека даже прекалено добре се оправя и излиза в коридора ooooh!

# 20
Аз добавих малко пюре от тиква, уж познат вкус ... вчера беше добре обаче днес не го иска и се напъваше да повърне ...е, изяде 4 лъж. повече не го напъвах. Утре ще пробвам пак последно ... а вдругиден ще ядем броколи.

# 21
Гита браво на Емма Heart Eyes  bouquet Peace

# 22
Аз още тичквички не съм давала, нито броколи Peace

# 23
  • Златна Добруджа
Уф, нещо ми се скапа нета и от 100 часа се мъча да вляза  Crossing Arms

Радостче, и Ния не хареса въпросното пюре.
Гита, шило в торба не стои  Crazy А представи си тия крачета, които и за секунда не се спряха, като тръгнат да ходят - ще я гледате само как врътка дупето в далечината  Mr. Green  Hug

# 24
Радосче, давала съм само на ХИП веднъж такова пюре, но щеше да се издрайфа и така не го дояде. Повече не съм пробвала. Това, че е на буци едва ли е причината. На мен кашите винаги ми стават на буци, но това не пречи на Емма да я омота цялата, че и за още да пита. по-скоро е гаден вкуса  Sick

За който му се гледа, Емма в действие преди около 2седмици

ХЕХЕ мн ми хареса Емма. Явно и на малката много се хареса защото когато се чуха първия смях и звуци така се набрана бюрото ми че щеше да глътне компютъра  Mr. Green
иначе и наш'та е същата ... легнала, седнала краката й въртят педали ... луда работа

# 25
  • София
Ето ме и мен Hug
Бисквитите са Плазмон гранулирани безглутенови,количество слагам колкото преценя за сега в плодовото пюре Peace
За дерматолога.... Оказа се Себероеен Дерматит и сега ще мажем специални кремове,сапуни и капки и така Rolling EyesЗа момента спираме някои плодове и зеленчуци и за около седмица би трябвало да нямаме проблеми! Козметика дерматологична и те така ooooh!
Ние ядем много тиквеа с картоф Райън я харесва! Mr. Green

# 26
# 27
  • Златна Добруджа
Ето ме и мен Hug
Бисквитите са Плазмон гранулирани безглутенови,количество слагам колкото преценя за сега в плодовото пюре Peace
За дерматолога.... Оказа се Себероеен Дерматит и сега ще мажем специални кремове,сапуни и капки и така Rolling EyesЗа момента спираме някои плодове и зеленчуци и за около седмица би трябвало да нямаме проблеми! Козметика дерматологична и те така ooooh!
Ние ядем много тиквеа с картоф Райън я харесва! Mr. Green

Димяни, неприятно, поне са установили причината   bouquet А тиква с картоф и Рошлето яде, тиквиката не я долюбва  Wink
Птигра, къде се губиш  Hug

# 28
Хехе, щяла да врътка дупето Емма.. Joy
Шило е,то е ясно:)

Дим, поне са познали. Ще се оправи. Hug
Хм, сега гледах и прогнозата. Може да ни огрее тези дни. Wink

Някой питаше за тиквички - според общото мнение, никой не иска да го яде това пюре. Mr. Green

Аз тука съм се засилила да си търся нова работа и цял ден cv-та връткам. Laughing

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 16:35 от BateJoro

# 29
  • Ланкър, планините Овнерог
Тя и Констанца не проходи, а протича и прокатери  Mr. Green На 10м, а вилнееше като за 1.6г Поне надеждата ми за отслабване не е избледняла.

Общи условия

Активация на акаунт