АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 170
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
Емма през деня я приспивам, друсайки се на едната табуретка. До кога ще ни издържи, не знам. Вечер в леглото и люлям. И това не си е работа, но поне на мен ми е по-лесно.

А ако вземе и да се върти в леглото докато го люляш се губи инерцията и става много кофти  Whistling

# 91
  • В светлината на слънцето
Ние поне със заспиването нямаме проблеми. Научих го от новородено, че трябва да си заспива сам и то в неговото си легло. Много рядко го вземахме при нас през първия месец.  Naughty И през деня, и през нощта свикна да си заспива съвсем сам и то на минимално осветление нощем. Само че си имаме за нощното приспиване ритуал - пея му песничка, на която сама си измислих текста по мелодия на Брамс, цункаме се по муцунка, после пускам някоя от музикалните играчки по леглото, пъхам бибката в устата и готово. Но така е при него. При каката беше страшен проблем.  ooooh! Трябваше да я люшкаме на ръце. Редувахме се, че направо окапвахме. То и не заспиваше лесно, диването. Минимум 40 минути трябваше да я дундуркаме. Отделно после пускахме касета с музика, която обръщахме поне 2 пъти, докато заспи. Абе май си е до дете, знам ли.  newsm78

# 92
  • Враца
Влади ми заспива вече в едни  същи часове горе долу. Сменям памперса, оставям я много леко облечена, облягам се на спалнята и я гушвам като за кърмене - само че вместо да я кърмя и давам чайче което след малко сменям с биба. Така заспива за не повече от 2 мин., НО, ако пропусне часа за спане  ooooh! ще заспи чак след час.
Гита, Шоши 84 и Франи бебчетата ви са големи сладури Heart Eyes
Гледам, че много от вас добавят към не харесваните пюрета, кърма или АМ, и аз ще я пробвам така, да видя дали ще ги прояде Thinking
Сега ще ви пусна малко снимки да ни видите как папаме кокал на тати от чинията, крачето си, как пием сами чай и др. Дано са ви интересни  Simple Smile Peace
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5049884 - на тази си папаме крачето  Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5049950 - захранваме се педагогически  Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5049888 - тук се учим заедно с мама да се храним  Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5049953 - ето как пия сама чайче  Peace
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5049887 - ето колко съм щастлива в новият ми стол за хранене  Party
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5049886 - ето ме и в новата люлка, в която май тати не ме е поставил правилно  newsm78
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5049885 - а ето ме и как помагам на тати в офиса, заплатка ще трябва да си искам май  Whistling

Надявам се да не съм ви отегчила с многото снимки, но отдавна не съм ви пускала  Heart Eyes

# 93
hari_77 какво ти отекчение - снимките са толкова забавни  Party Голяма сладурана  Heart Eyes Да й нацелуваш сладкото дупе  Mr. Green

Лека нощ от мен  Hug

# 94
Хари, страхотна е, особено в люлката, като някой сладък маймун полегнал блаженно.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Димяни благодаря! Hug Hug Hug
Леле Цвети се е научила да си пуска сама мечо/музикалната играчка на кошарата/ и сега влизам мъжо заспал, а Дзверо дърпа ли дърпа мечо да свири. Ей така се приспива дете, само не знам, кой кого приспива,май дребната татко си.

# 95
Димяни, този крем Топиалис и ние го ползваме от два месеца, че пък сме с атопичен дерматит. Много трудно се намира и аз вече го поръчвам в една аптека и те на другия ден го получават. Много е скъп и затова повечето аптеки не го поддържат. Аз мажа с него през деня, а вечер от една седмица насам мажа със свинска мас. То аман от скъпи мазила, нищо не помагат. Сега кожичката му е супер мекичка и гладка.

# 96
hari_77,голяма е сладурка Влади! Grinning
Моята Иве заспива само с гуш и по възможност ...с  цица.Досега е заспивала сама само няколко пъти.Опитах се да я оставям да се учи ,ама не става и това е!
Хайде вече лека нощ! smile3524
След снощният купон у нас и тежкия ден  smile3507е време да полегна блажено!До кога ли? Thinking

# 97
Здравейте и от мен!
АУ hari_77 ами снимките са супер, как да ни отегчиш.  Heart Eyes Да ви е жива и здрава хубавицата, вдъхновихте ме да направя подобна серия и на нашата буба, че я снимам все в по-стандартни пози.
Ивченце - от няколко дни и моята сладурана ми прави подобни изпълнения, а именно дърпа се силно и не иска да суче от мен, вярно че се налага от 1 месец да дохранвам с АМ ама последните 10-тина дни е така. АМ го яде ама за мен това не е добро решение искам още да кърмя и затова, не знам доколко съм права, когато дойде време за ядене и давам само да суче, ако не иска, чакам. Случвало ми се е да започвам храненето около 1 час по-късно само и само  за да суче. Не знам дали от това, ноот вчера нещата са доста по-добре имам предвид че си яде почти нормално, само вечер и давам почти само АМ иначе останалите (4) пъти суче. Кърмя обаче в стая с пълна тишина, включена само нощна лампа (дори през деня, и спуснати пердета) и като се дърпа гледам много да не се изнервям  Hug Търпение и мисля че е временно, не знам дали това не е криза на кърменето, но може и да казвам пълна глупост Confused

# 98
нши вичир си заспиваме сами, обаче през деня понякога е ужас. Особено ако си пропусне минутките, в които и се е доспало..... направо ужас. То е пищене, но е мятане!

# 99
  • В светлината на слънцето
Леле Цвети се е научила да си пуска сама мечо/музикалната играчка на кошарата/ и сега влизам мъжо заспал, а Дзверо дърпа ли дърпа мечо да свири. Ей така се приспива дете, само не знам, кой кого приспива,май дребната татко си.[/b]

Joy

Хари, прекрасна е Влади.  Hug Направо съм влюбена в очичките й - като звездички са.  Hug

# 100
Добра вечер Hug
Да се похваля че и ние вече сме в отбора на захранените. Започнах с пюре от ранен морков на HIPP.Малчо много го хареса и се изпариха всичките ми притеснения относно захранването.Давам го половин час след кърмене, като смятам да давам един вид цяла седмица без да замествам хранене.Ще увеличавам всеки ден с по 1 лъжичка.
Да ви се оплача Алекс ми перфорира зърното и да не ви разправям как ме боли  Cry особено по време на кърмене.Мажа с едно мазило което ми дадоха от МД, дано по-бързо ми мине. Ако знае някоя от вас по ефикасен начин да казва. И как да го откажа от тоя вреден навик да ме хапе?
ето го и малкия лакомник

# 101
Забравих одеве - педиатърката ми каза, че в пюретата трябва да се слага зехтин, защото е много полезен за мозъка и за нервната система на бебето, а сега чета, че и за костите също.
Димяни, това лекарство май са го спрели от внос. Това е от тема за атопичен дерматит:
Ние тъкмо си намерихме крем от който сме най-доволни и спряха са го внасят. #Cussing outТопиалис се казва убих се да го търся и го няма никъде,като цяло цялата серия е страхотна ,даже пием и техни витамини които са специално за атопичен дерматит,по закона на мърфи всичко хубаво изчезва.
Така че ако намериш някъде, вземи си повечко. Уф, сега видях, че си следиш темата, извинявай Wink
А Владислава е кукла прекрасна!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 23:27 от Нели*

# 102
Хари много сте сладки,  Heart Eyes
Манчева и вие, хайде честито ви захранване.  bouquet
Абе само мойто гарже ли не си лапа краката newsm78
Иначе за приспиването съм го научила от известно време да си заспива сам, като го усетя че му се спи го слагам  кошарата, биберона и един мечок има понеже го слагам на една страна да спи, мечока му подпира гърба, имам чувството че така се чувства все едно е гушнат.
Направих му пюре от тиква и сладък картоф и утре ще му дам да видим дали ще му хареса Mr. Green

# 103
 Е и ние днес хапнахме пюре за първи път   Grinning. Дадох морков на Гербер - изяде си го. Ани честито и на вас.

Шоши84 и Ж заспиваше като К докато кърмех, а след това започнах да го оставям в леглото и ако мрънка му говоря докато си оправям леглото и подреждам. Свети само нощната лампа и ако е много наложително на помощ идва някоя песничка или музикалната играчка. Според мен обаче такова заспиване няма как да стане при кърмените бебоци Cry, просто защото те се успокояват и си дремкат на цицата ей така за кеф. През деня и ние в повечето случаи се люлеем я на стола, я на шезлонга.

Краката и ние си ги хапваме  Mr. Green

Хари, Влади е страхотна красавица.

А и Ема е неотразима, но за съжаление вече е заета  Sad

# 104
  • Враца
 Hug Много се радвам че снимките са ви харесали  Heart Eyes  bouquet
Манчева, направо ви се чудя как ядете толкова чистичко с този сладур  ooooh! За зърното на мен ми помагаше много Гармастам, мисля че така се казваше newsm78
Нели, а по колко зехтин се слага в пюре и преварен ли трябва да бъде, или може и направо от бутилката  Mr. Green?

Общи условия

Активация на акаунт