АВГУСТовското детенце хапва вече кашичка или пюренце

• 8 247
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
А , да, забравих да кажа - педи днес забели Яни до края  #Crazy малко се стреснах аз, ама Яни въобще не й обърна внимание  Peace Само че мен сега ме е страх да дръпна толкова, пък нали трябва да се прави че да не се срастне пак кожичката  Rolling Eyes

Еййй, изкипя ми супатааааа  ooooh!

# 76
  • Ланкър, планините Овнерог
Дамяни, нали знаеш, че по-важно от всички мазила и капки, е диетата.

# 77
  • София
Гита,да нали за това писах че ми каза от плодовете само круша,ябълка и слива а от зеленчуците картоф,морков,тиква,чушка.Каза ми каша да давам само  не и бананова Peace
Бейби,мерси Hug Heart Eyes   

# 78
От няколко вечери се буди да яде в 3  Tired, направо ужас, зъби ли са незнам вече. Аз пуснах темичка в "майки бъдещи .... " да питам дали дават флуор и повечето мами ми отговориха че не. Има доста инфо по темата  Peace

# 79
Гита,да нали за това писах че ми каза от плодовете само круша,ябълка и слива а от зеленчуците картоф,морков,тиква,чушка.Каза ми каша да давам само  не и бананова Peace

Абе, аз да си се обадя. За чушката ми е странно, защото е с хистамин, както и банана. Едно приятелче на Танти се оказа, че е супер алергичен към ябълката след тестове, а нашата лекарка ме предупреди и за моркова  ooooh! Да се чуди човек какво да яде. А за месата не ти ли каза какво да избягваш поне в началото?

Допълнителен флуор няма да давам. Всичко е ген.

# 80
  • София
За банана да ама чушка и морков каза може Rolling Eyes
Месо не давам след 15/20 дни чак и ще започна с пиле,а жълтъкааа.... не знам кога Rolling Eyes

# 81
Привет и от мен!

ДИмяни-хубаво, е че сте отишли при д-р Ангелова. Дано да ви помогне с правлната диагноза и необходимите изписани лекарства!
Меги-Оксилококцинума е добър, аз вече 2 пъти съм изпила по 1 кутия. За температурата не мога да помогна, чувала съм за Парацетамол и течен аналгин. Ако имаш проблем с кашлица и гърло, пиши на лични!
Гита-малката Емма е невероятна!
Ивченце-зависи до каква степен си захранила. Обикновено бебетата като усетят вкуса на новата храна, започва да им харесва и започват да се мръщат на млякото. Другият вариант е да се опиташ да го кърмиш в спокойна обстановка без никакъв шум!
Лулумба-каката наистина се включва подобаващо в захранването, трябва да има награда за нея!  Laughing

Трети дев вече давам на Персиян-Матей тиква, но все още няма резултат с акитата. Аз също хапвам разхлабващи продукти и пак нищо. Ако и утре няма резултат, ще му купя Дуфалак!

# 82
Димяни, защо не бананова, извинявай за въпроса, но въпросната бананова каша на Aptamil съм набедила за нашия обрив  newsm78 newsm78 newsm78.
Лулумба браво на Теди, много се посмях, каква всеотдайна кака е.

# 83
  • София
Elis,бананова ми каза да не давам защото има хистамин-силен алерген Peace

# 84
lulumba, дебни я каката, че знае ли човек  Crazy
kiki2kiki, да е живо и здраво братчедчето!!!!!!! Ще расте Гого с компания  Grinning
 Heart Eyes Емма!
Камен днес цял ден го мъча да заспива сам, но Ц !!! Слагам го всеки път след папкане в леглото, да си полежи 20 мин, че да свикне поне за нощното заспиване, че вече откарва по час и половина на цица преди да се отпусне  вечер  Shocked
Как си научихте ситните да заспиват сами или и те искат само гушнати?  Hug

# 85
Здравейте и от мен!
kiki2kiki,честито ти племенниче!
Да е здраво,послушно,весело и щастливо!

PIVANOVA,как си днес?Т.е. гърдите как са?
За пюрето от тиквички с картофи,давах го на Нати смесено с кърма и го хапваше без проблем.
Лека нощ  и целувки на мъниците!

# 86
Как си научихте ситните да заспиват сами или и те искат само гушнати?  Hug
Ох, беше то самичка, ама до 3 -ия месец. Сега вечер на цица по 1 час, денем на ръце и после я оставям, ако успея ooooh! Има дни, в които спи само в ръцете ми....... #Crazy

# 87
сам заспива,понякога го рупкам по дупарата когато му се спи а е нещо превъзбуден действа безутказно ,през ноща го люшкам с люлката на кошарата понякога да не 4ува дяволаааааааааааааа Twisted Evil

# 88
Моя дивак заспива само като го люлея в кошчето за кола или докато побутвам количката... ама като го оставя в леглото и  Shocked

# 89
Емма през деня я приспивам, друсайки се на едната табуретка. До кога ще ни издържи, не знам. Вечер в леглото и люлям. И това не си е работа, но поне на мен ми е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт