ЯНУАРСКОТО човече две свещички духна вече!

• 11 314
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро,кафето ви за сутринта:

На Ади й останаха само 4 последни кътника.Може и някой да се е показал,но тя не дава да й гледам в устата.
За събличането и обличането,почти нямаме проблеми.Единственото което иска да облича сама е долнището на пижамата.

За избора на дрехи,нямаме проблеми никакви,всички дрехи много си ги харесва.Още преди да тръгне на ясла й комплектовах всички блузки с панталончета.Тя вече знае че с тази блузка ще облечем това панталонче.
Поне това го е взела от мен,аз също нямам никакви претенции за дрехите,да са ми удобни!!!
Утре е детското парти и трябва да подготвям тоалета на Ади.........

# 61
Добро утро от мен!

Зъбите - остават му последните 4 кътника. Преди няколко седмици бяха доста подути, скоро не съм ги проверявала. Добре че ме подсетихте  Embarassed

Дрехите - както писах съблича се и се облича сам (с малко помощ), претенции относно дрехите има все по-често. Относно моите все още се въздържа  hahaha

# 62
Здравейте и от мен!

Честит Трифон-Зарезан на всички! newsm24

За зъбките - Али чака още 3 кътника  Crazy

Да ви кажа от както Али ходи на ясла толкова неща е научила  Heart Eyes Винаги преди папкане си взима един стол, слага го пред мивката и се качва да й  измия ръцете, като иска да пишка казва и отиваме в банята, после сама си бърше дупето, иска да се храни сама (много не успява със супата, но добре се справя) и така  Mr. Green Порастват си децата ей!

Весел ден на всички!

# 63
  • София
Здравейте! Честит Трифон Зарезан!
Така както е тръгнало моите деца на партито сами май ще се гледат, чакайте да чукна на дърво де. Така исках да се запознаем реално. Sad
Мишленце, за зъбките ние чакаме 4 кътника,сега избиха и растат вторите кучешки. Успокоението е ,че казват че ще са по-здрави, пък ще видим.
Чудесно си е,че общуваме повече с децата. То и аз се впечатлих от нашия диалог, най-вече защото той ме заговори, а не като друг път аз го питам, той отговаря.
За дрехите няма претенции, няма и желание да се облича, но обича да тича гол преди баня из къщата - калява се значи.
Иска ми се да ги заведем на Мальовица, някой може ли да ми препоръча в близост нещо  удобно за спане.

# 64
  • София
На нас също ни остават 4 кътника, кучешките ги мъчихме от март до ноември, много зор беше  Rolling Eyes

# 65
Здравейте, честит Трифон Зарезан и от мен  bouquet

Успокоихте ме, че не е само Ники последен на опашката за зъби Laughing И при Ники кучешките бяха ад Rolling Eyes Много време се точиха и беше зловреден киселяк през цялото време Tired Дано последните кътници излязат по-лесно Praynig

За яслата, наистина много неща научават децата и стават по-самостоятели. Моите сигурно напролет пак ще ги пусна, сега ме е страх, че от толкова болести ми настръхна косицата вече Rolling Eyes

Я да питам бременелките за желязото как се взимаше през бременността при нисък хомоглобин? И Малтофер фол ли беше най-доброто /най-всукното/? Да не си помислите, че е за мен, имам една приятелка, бременна с близнаци Heart Eyes Втора бременност, първо има дъщеричка, горката направо е в шок, чуди се какво ще прави Heart Eyes Обещала съм й да й дам инфо за желязото, че и аз имах проблеми с него през бременността, но пък от железните препарати  повръщах, та по едно време спрях да ги пия изобщо Blush

# 66
Честит Рожден Ден на Йоан, Симона, Лорета и Моника с малко закъснение!Да растат здрави за радост на мама и тати!
Някой знае ли за кога беше термина на tanitaia?

Neda
, всичко е за доброто на хубостника.Ти го знаеш де.Пиши какво решение си взела.А мислила ли си да се консултираш с още един специалист?
Как е обривът по ръчичките на Ками?
Много ми хареса снимката пред сантиметъра и с каката GrinningКак се казва дъщеричката ти?
И съм ЗА да пием коктейл на плажа, да знаеш! Hug

Анту, не съм давала таблетки против глисти.

Пепи, поздравления за тортата  bouquet!Виждала съм и друга снимка на твоя торта с Барби.
Лейди Ди има страхотна прическа Peace

С обличането и събличането все още се учим.Освен с шапка и жилетка с цип и пантофите, с друго не се справяме/засега Wink
За зъбите-липсват последните кътници.И аз мисля да започна да отбивам като изникнат.Кога ли ще е това.. Rolling Eyes

Браво на Али Grinning!Това е хубавото на детските заведения, че там децата стават самостоятелни и започват да изграждат навици!

Поли днес си изяде закуската, занесе си чинийката в кухнята и чувам, че ме вика:”Мамо, еля!”Отивам и ми казва:”Полито ика очи кусам”(Полито иска още да закусва”.Понякога я оставям да се храни сама, но в повечето случаи аз я храня.
А вчера взела дистанционното, превърта каналите и започва да вика:”баба, баба”.Поглеждам аз, детето попаднало на ТВ2 и шоуто на Азис.Познайте сега кого наричаше „баба” hahaha

# 67

В профила й пише, че остават още 31 дни  Thinking

# 68
  • София
А пък аз искам да питам какво толкова правят лелките в яслите, че децата се научават да се обличат, хранят самички и си казват когато им се пишка, за да мога да приложа част от техниката им в къщи. Че с бебето не винаги мога да сложа Ева на гърне на време  ooooh!

# 69
  • София
Дейзи, мерси  Hug Каката се казва Диляна и го обича неописуемо. Написа му стихче за рож.ден. Ето го:
Цели две годинки съм живял,
но безкрайно много съм видял.
Бате Камен ме наричат,
всички много ме обичат!

На мама и на тати съм сладурче
на цялото семейство - талисманче.
За баба и дядо съм бонбонче,
а за кака  - кисело лимонче.

Сутрин, щом събудя се аз,
всички будя с пълен глас.
После тръгвам на градинка
в яслена група Калинка.

За др.специалист не съм мислила, защото тази лекарка е мн.добра ,а и ме е страх,че ако ми дадат друго мнение аз трябва да взема решението и това ми тежи. Обрива завехна и вече не куца. Снахата почнала да папка , да ? Wink Много ми е сладка на снимката с много цветното облекло и шапка.

# 70
Фурия, основното е, че в яслата гледат и се учат едно от друго.
Особено за спането, храненето и др.
Бояна много обича да се облича сама, особено да си обува чорапогащник,
перфектно го обува. Почти не иска да й помагам.

През лятото като я питах как се казва - първоначално казваше Буба,
после от есента от яслата - Буба Буана и изобщо това "Буба" го използва вместо "аз".
Ако иска нещо да прави сама- казва Буба това, Буба онова, а ако не иска да е сама казва- "двети",
т.е. двете.

# 71
Неда, много мило стихче Heart EyesТалантлива кака си има Ками Grinning
Снаха ти напоследък ме сюрпризира много приятно, дано не е временно Praynig

# 72
Здравейте мили майчета, Grinning
от много време не съм писала, но това далеч не значи че съм ви забравила! Hug
Честит Рожден Ден, на всички януарчета!Да са ни живи, здрави и много много щастливи дечицата!
На всички тръгнали на ясла дечица пожелавам възможно най-леко да го приемат и да има куп хубави моменти и много весели игри.
Ние сме добре, растем, вече казваме много думички.Скоро Ники ще става батко, за сега приема добре идеята, но ще видим като се появи бебето как ще е LaughingМай ще се наложи да прибягвам до съвет от мамите с второ детенце, как се справихте със ситуацията. Simple Smile
Термина ми е за 30 март и се очаква още едно голямо бебе какъвто беше и Ники като се роди.Ориентирали сме се към Токуда, другата седмица ще ходим за избор на екип и трябва да ми назначат няколко предродилни консултации.Вие имате ли някакви отзиви от там?
Надявам се съвсем скоро да ми остава малко повече време за форума, остават ми още два месеца до дипломиране и сега съм се побъркала направо, не ми се иска да отлагам изобщо. Поне ако мога семестриално да завърша, пък септември ще защитавам диплома.
Иначе Ники се променя постоянно, на вълна сме " сам сам ", понякога се инати много. Опитва се сам да се облича и да яде...с пишкането и акането все още сме зле  Confused Цяло лято бяхме без памперс и докато ми беше септемврийската сесия малко сме поизпуснали нещата и сега проявява ужасен инат.От време на време си казва, но повечето пъти се крие нарочно ooooh!
При вас как са нещата, надявам се че сте имали повече успех от нас в приучването към новите неща.

В профила й пише, че остават още 31 дни  Thinking
Доколкото видях и тя е при очакващите през март бебета мами - 5 март.

Целувки на всички, да сте много здрави и щастливи!   bouquet

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 19:25 от ira_ic

# 73
  • София
...Ориентирали сме се към Токуда, другата седмица ще ходим за избор на екип и трябва да ми назначат няколко предродилни консултации.Вие имате ли някакви отзиви от там?...
Аз не съм раждала в Токуда, но и 2те бременности следеше Людмила Лазарова  Hug, като Ева тя я изражда, но в Тина Киркова. Мога само да кажа, че е много добър специалист, разбира си от работата (много си я обичам) . А между другото в Киркова беше шев на родилното отделение. Ако имах възможността щях да родя Жени при нея, но  Sad. Препоръчвам ти нея  Peace.
п.с. има теми за нея в бгмама порови се и виж, също така и за други лекари от Токуда

# 74
Честит Рожден Ден на Даниел! Пожелавам много късмет, здраве, весели игри и много настроение!

Общи условия

Активация на акаунт