И моите вечер обикновено са на супа с хляб и после за десерт кисело мляко колкото искат. Ако не го искат натюр слагам малко захар, макар че не съм привърженичка на сладките неща преди спане
Дейзи, рецептата за бонфилето ми хареса, ще я пробвам
ако е вкусно , може и да си потърся такава тавичка с формата на сърце (не заради свети валентин , просто ми хареса) А и не е важно само да е вкусно , трябва и да изглежда добре
понякога съм ...
- евала както се казва. 
Само да уточня, че първо овалвам филенцата(нарязани на тънки филийки и начукани предварително) с натрошеното зел.бульонче, после слагам малко олио и пак ги омешвам.Нареждам в тавата, заливам с винцето, слагам морковите и прясното мляко(почти да ги покрие) и отгоре нареждам лука, нарязан на шайбички.Оставям в хладилника за 1-2- часа.После наливам съвсем малко вода и ръсвам малко олио отгоре и пека на 200.Стават крехки и сочнички
Поли много ги харесва 
- евала както се казва.
Жалко, че ще отсъства на празника.Освен да го отложите за друг ден 
Еверест с какао са ми любимите бисквити
(на мимито като беше бебе точно така си натрошавах бисквити закуска и си ги слагах в буркан - за по лесно и бързо - да са ми натрошени . И с лъжица сипвах в млякото )

Ама ти сигурно я знаеш де. 

Вики никога не би се отлепила така! Анту, спомням си на Теко една смешна поза - половината на дивана, половината тяло на земята 

Ако съм във форма за 14ти ще направя една торта с бишкоти и плодове (ще си я измисля, та да може и Вики да я яде) - няма как - вдъхнивихте ме
Иначе тогава сме на дет. РД, а вечерта се събираме с приятли, но сигурно ще пропуснем с мъжа ми сбирката, че още не сме излекувани (а в компанията ни има 2 бременни) и няма да се чувстваме добре ... аман от тези грипове!
... Дес се изгуби ...

Та нека спи сега...
,
Определено имах нужда, напоследък се хващам, че съм станала много чувствителна...а от време на време и изнервена. 
Вечерта сме си вкъщи разбира се...няма да готвя нищо, че е една голяма лудница покрай ремонта, може да си поръчаме пица примерно.

Препоръчани теми