Аз пък напук ометох 3 и Мацо беше по-спокоен през нощта, не е ревал тази нощ (май ни мъчат зъби). Не сме имали някаква специална вечер. Утре ще имаме гости по случай книжката, така че тогава ще си го отпразнуваме "по-така". Но дано вие сте си го отбелязали подобаващо!

Бях оформила сърца от картофено пюре, а вътре сложих сос с гъбки, пилешко месо и сметана
После извадих тортата, която и Светлето направи и програмата беше пълна
Много изненадан беше 
Успях да оправя нещата и без тези,според мен основни компонента за украса на една торта в домашна обстановка!Ще ви покажа празничната ни маса,с която определено изненадах мъжа си,който беше изумен от моето труд и творчество в кулинарията.
Взе,че ми хареса обаче.Но определено трябва време,ако нямаше кой да гледа Самуил през това време си е мисия невъзможна,за нас специално.Та той успя да ме изнерви още първите пет минути,а аз си играх два часа...
,но той изпада в истеричен рев,не идва на себе си,ако не направя нещо,с което да го приземя.Оказа се,че с гушкане и обяснения не става. 

Ако не е на пода , изчаквам няколко минутки да заспи и я премествам в кошарката. Но се случва и да я намеря заспала на пода 

Със здраве да си ги ползваш!!! 

)

Егати наглата жена! Как така те е уволнила бе? За какво - защото си родила дете ли? Ей побеснявам като чуя за такива малоумни същества! Препоръчани теми