ВЕЛИКО ТЪРНОВО и региона!

• 19 264
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, може ли някоя да ми препоръча добър алерголог?
Малката е с обриви вече цял месец. Ходихме при личната няколко пъти и при дерматолог. Изпи сума хапчета и я мазахме с какво ли не и нищо не помага. Ту се скрият на едно място и малко след това се появят на друго. Затова искам да я заведа на частно при някой добър алерголог, който да си и направи изследване към какво точно е алергична.

# 31
Бих ти препоръчала тук в Горна алерголог.  Доц.Илиев. работи в болницата в кръглото сдание. По рано там беше аптеката. Доволна съм от Илиев, помогна на моето дете. Много внимателен и изключително спокоен доктор.

# 32
NetiLaughing как така сама,бе душа? Hug Ми то нали знаеш - много женки на едно място, бърборим една през друга..нормално е Wink

mari_rus , браво на послушната Даная! Поздрави на прекрасния Париж! Hug Ама не разбрах - как така си нямале шевове  newsm78

# 33
Момичета, може ли някоя да ми препоръча добър алерголог?

Летисия, привет  Simple Smile

имам тел. на доц. Илиев /ако искаш да напиша на ЛС/; водили сме Вали при него... заради алергии...

Преглежда в болницита, на 1-ия етаж - поне преди около година... беше там... /мисля, че дори и с направление от личната, по договор със Здравната каса/

# 34
Злато, Алиса, благодаря ви за отговорите  Hug
Алиса, ще чакам да ми пратиш кординатите на доктора на лични  Hug

# 35
  • някъде там
Летисия аз мога да ти препоръчам Валери Дончев, работи в ДКЦ 1 в градска поликлиника мисля на 2-я етаж беше, при него ходя винаги когато имам някакъв проблем а аз опрелено си правя алергии от туй онуй Simple Smile

Ditta то и аз нямам шевове от секциото, нищо не са ми махали освен лепенката, сега е като ордаскано Simple Smile

Kameliya
защо си мисля че се познаваме с теб, да си учила в Славейков ? а фамилията ти да не е Тончева ?  newsm78

# 36
Бонжур от нас с малката мадам Laughing
Дита вместо с конци ми затвориха операцията с нещо като телбот, на шестият ден ми го махнаха и ги няма тези следи от дупчици на конци както каза Ренито и моята операция е точно като одраскано.Иначе ние сме добре, разхождаме се , все още сме кротки и послушни въпреки коликите Simple SmileЦелувки от нас и приятна вечер Hug

# 37
Renyto-да така се казвам,сигурно си Ренито,с която бяхме в  един клас.Айде целия клас с бебета 2007 LaughingЗнам за още 2 мами Wink

# 38
  • някъде там
аз съм аз съм Simple Smile помниш ли имахме по едно време една групичка "черната ръкавица" бяхме се кръстили хихихи Simple Smile кои друг си има бебе 2007 ?

# 39
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Hug  Зла(то) благодаря ти поздравите   Heart Eyes
Да ви почерпя с направената от мен  торта   за здравето на моето пораснало момиче,днес става на 16 години
 а това е нашият подарък за Ваня http://www.nokia.bg/link?cid=PLAIN_TEXT_497168

# 40
 Дидка ,да ви е живо и здраво момичето и много да ви радва.
 Тортата изглежда страхотно и сигурно е много вкусно. Peace

# 41
Дидка, честито на голямото момче!16 години!Леле, каква възраст само! Hug  bouquet

Рени, mari_rus, брей, брей! Shocked На мен ми махаха конец, а иначе и моя белег е като драснато, ама много се зачудих за тоя телбод Grinning При следващото ми раждане, което може би пак ще е секцио (този път по желание Wink)ще поставя ребром върпоса на моя доФтор да влиза в час с нововъведенията Mr. Green

# 42
Дидка, да ти е жива и здрава порасналата щерка - да расте и хубавее и мъжките сърца да завладее!!! Simple Smile Мерси за тортичката, страОтна е Simple Smile))

# 43
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
!естит празник /Петльов ден/на всички!
Ние днес присъствахме на ергенска сватба  Stuck Out Tongue. Беше много збавно. Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215824

Дидка, да ти е жива и здрава щерката!
В тези слънчеви дни бавно се изписва темата...Къде се разхождате? Може да си направим една срещичка!
Ditta, какво стана с пазаруването? Успя ли с твоята карта?

# 44
пепи, не успях, ама реших да не те ангажирам  Wink Пуснахме си да си направим и ние Виза.За тези намаления няма да стане,ама за летните.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт