РУСЕнки отново в акция!

• 13 365
  • 251
  •   1
Отговори
# 90
Утре отивам .

# 91
Джаста,супер!
Илианка,благодарим ти!И моля те,попитай дали може да внесем торти или държат да са от тях!

# 92
Джаста,супер!
Илианка,благодарим ти!И моля те,попитай дали може да внесем торти или държат да са от тях!

Не са ме задължавали да поръчваме торта ,но и лично аз съм против да внасяме отвън .
Не ми е удобно да питам нека всичко да е с мярка все пак.
Аз ще поема наема на помещението ако успея ще поема и тортите .

# 93
  • Русе
Цитат
Не са ме задължавали да поръчваме торта ,но и лично аз съм против да внасяме отвън .

Илиана,какъв е проблема да питаш? newsm78
Ако е в управителя на хотела....ми не се притеснявай,мога да го попитам лично....без да се чувствам нахална....
Ти видя ли ги тия пасти???????????
И защо да е проблем да внесем торта......която може да ни ДАРЯТ от съюза на ресторантьорите и хотелиерите?????
Как би изглеждало по-добре-тава с пасти...или красива голяма торта,пред която могат да се снимат децата?
Те услуга ли ти правят от управата на хотела?
Не е необходимо да поемаш сметките...за това сме много...и за това има и много мнения....както и много лутания....и много приказки...и много протакания и да не ставам МНОГОсловна...много гледни точки.

# 94
Цитат

Илиана,какъв е проблема да питаш? newsm78
Ако е в управителя на хотела....ми не се притеснявай,мога да го попитам лично....без да се чувствам нахална....
Ти видя ли ги тия пасти???????????
И защо да е проблем да внесем торта......която може да ни ДАРЯТ от съюза на ресторантьорите и хотелиерите?????
Как би изглеждало по-добре-тава с пасти...или красива голяма торта,пред която могат да се снимат децата?
Те услуга ли ти правят от управата на хотела?
Не е необходимо да поемаш сметките...за това сме много...и за това има и много мнения....както и много лутания....и много приказки...и много протакания и да не ставам МНОГОсловна...много гледни точки.

Всъщност както решите .
За мен не е етично да внасяме в заведение, което има сладкарски салон торта.

# 95
И аз смятам като Илиана.Това с дарената торта сигурно ли е?
А за парите май трябва наистина да ги съберем и да ги дадем на Илиана,вероятно утре ще и ги искат.
приключихме ли с гласуването?

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 20:59 от mona25

# 96
И аз смятам като Илиана.Това с дарената торта сигурно ли е?
А за парите май трябва наистина да ги съберем и да ги дадем на Илиана,вероятно утре ще и ги искат.
За тортата има време да помислите. Управителката каза ,че ако искаме просто 2-3дена преди карнавала трябва да кажем бройката.То дано дата да не е заета вече .

# 97
  • Русе
........ ако искаме просто 2-3дена преди карнавала трябва да кажем бройката...

Е значи, все пак не е било задължително. Нали затова питахме дали е тяхно изискване или просто са предложили, за да знаем дали да търсим торта или няма смисъл.

# 98
........ ако искаме просто 2-3дена преди карнавала трябва да кажем бройката...

Е значи, все пак не е било задължително. Нали затова питахме дали е тяхно изискване или просто са предложили, за да знаем дали да търсим торта или няма смисъл.
Няколко пъти писах .........

# 99
  • Русе
Да ходя ли утре в Рига да запазвам за 22 март беше нали  newsm78
За тортите аз просто питах колко струват не са задължителни ,но си мисля че едва ли ще разрешат да внасяме след като си имат собствено производство.Цената е 0,80лв.

Да, ето тук. Но каза, че просто си питала. Което значи, че не сте обсъждали варианти. "Едва ли ще разрешат" за мен значи, че не сте обсъждали тортите... А ние трябва да знаем. Едва ли или ще, или няма... Затова конкретно питах - пастите дали са алтернатива на нашата торта? Или са просто така предложени от тях.  Или нищо, или пасти от тях, така ли? Може с консумация, може без, но от вън не може да се внесе?

# 100
Хайде сега след разгорещилите се страсти да се успокоим всички малко. Няма смисъл да се заяждаме/цупим/караме и т.н. Нека сме позитивни.   bouquet

Да обобщим малко какво става до момента.
Решихме карнавалът да е от 10ч.
Илия Деведжиев се е съгласил.
Iliana _  ще отиде утре в Рига за да запази ресторантчето.
Все още тече анкета за цената на кувертите. Хайде да се включат и другите момичета да си кажат мнението по въпросите.

В момента проблема е явно тортата. Мисля, че можем да отложим тоя спор за малко. Не знам какво става с писмото до хотелиерите и ресторантьорите....ако те се съгласят да ни дарят голяма торта- СУПЕР. В случая Рига няма да имат нищо против, тъй като те самите членуват във въпросният съюз(това го проверих  Sunglasses ) и тортата би била един вид дарение и от самите тях.
Ако вече те откажат тогава е наистина може би най-разумно тортите да са от Рига.

Така, че хайде да видя усмивки от всички  Laughing   bouquet

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 21:44 от peonia

# 101
Не знам дали съм обидена ,но със сигурност съм учудена на леко подигравателните нотки .От какво са мотивирани нямам нито нерви нито време да се замислям.
Поста ми е съвсем ясен изразила съм и личното си мнение предполагам имам право на това  newsm78
А дарение от Съюза на ресторантьорите и хотелиерите за 100-150лв./ако е и толкова/  за тортата ми се струва смешно.Мисля, че ако се партньорства с тях трябва да е за нещо по така.......
П.П. утре запазвам ,за тортата както решите има време .
Нямам намерение нито да се заяждам нито да се цупя енергията ми е нужна за по-градивни неща.

# 102
Не мисля, че някой е вкарлвал подигравателни нотки. Всеки има право да си изказва мнение и всяко мнение е еднакво ценно и важно.

Относно съюза...не знам какво да мисля за там. Сега се сетих, че при добро желание от тяхна страна биха могли да се включат дори и с наемът на помещение...така де, просто да отпадне наемът+ торта. Така де, ако ще се включят с торта, ако приемат идеята, може да се съгласят и помещение да осигурят. Знам със сигурност, че Рига е в съюза. До колкото разбрах в управителния съвет на национално ниво представителят на Русе е Зорница Бъчварова( или Здравка ли беше  newsm78 )...така де, шефката на Бистра и Галина.
Та тук да попитам някоя от вас има ли връзка с някой от този съюз? Нали все пак трябва да осъществим някаква връзка и да видим- те ще се включват ли, или не.

# 103
Момичета,няма смисъл да се хабят нерви излишно.
Илиянка,само запази датата,ако не е заета и кога ще искат да платим наема - веднага или като наближи датата.Благодаря ти за желанието да се погрижиш за наема,но ако искаш,нека първо видим дали няма да намерим алтернатива,защото това едва ли ще е единственият ни разход.

А съюзът на ресторантьорите и хотелиерите има ли си интернет страница и имейл?Моля,който я знае,да ми я каже!Също и идеи за оформлението на писмото приемам,че напоследък блокирвам и не мога нещо да мисля!

И още нещо - помнете,че ни обединява една кауза - да направим живота на децата без родители малко по-лек и по-щастлив!
Както каза Пеония - всички мнения са еднакво ценни и важни и нали в споровете се раждала истината.Всичко,което правим,го прави за децата.

# 104
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте!Извинете,че се намесвам, но като си напишете писмата е по-ефикасно като краен резултат да си ги разпечатате и да идете лично там където ще се носят,в личният,директен разговор тоя до когото сте се отнесли ще му е по-трудно да откаже съдействие  Mr. Green
В събота ще имам срещичка тука и ще ги информирам мамите от нашата агитка за вашият карнавал,та ще видим колко ще дойдем но  Stop ще дойдем  Crossing Arms може и без деца  Mr. Green по разбираеми причини  Joy

Общи условия

Активация на акаунт