Кои са самотните родители?

• 355 112
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 135
Ami zdraveite Simple Smile ,sled izvesten razmisal i iz4itane na pisanoto do tuk,mai  se prestrashih i  az da pi6a.Imashe po gore edna dosta shodna s moiata istoria za svekarvata...,kakto i da e.S 2 dumi,ot Mai m. se pribrah s deteto pri roditelite si,pri majat i negovite roditeli stana netarpimo.Imam mom4ence na 3g:)Simple Smile,furia e,az sam na 30g.Ne sajeliavam 4e se razdelihme,izob6to.O6te ne sme se razveli,no dano skoro i tova stane.Nakratko da opisvam ...,niama da stane za6toto e dalga istoria:(.Moga da kaja samo ,4e otkakto se pribrah pri na6te s deteto se pouspokoih(za 4 godini brak,tozi 4ovek uspia da me razbie psihi4eski),sega mai sam dobre,ba4kam i si gledam detenceto:)Kasmet na vsi4ki koito sa poeli tozi pat.

# 136
И аз искам да се представя тук аз съм дете на разведени родители все още нямам дете,но съм съпричастна и искам да съм с вас.Родителите ми се разведоха когато бях тинейджър,но и преди преди това "нямах" баща,той не се интересува от мен и сестра ми.Омъжена съм от 1 год и половина,нямам деца и както върви брака ми едва ли ще има,след малкото време което сме заедно разбирам че не сме един за друг,пазя се защото мисля че няма нужда да правя деца ако не съм сигурна в това дали съм намерила бащата.В моя защита искам да кажа че ТОЙ се промени след брака и сега не е кто преди.
Възхищавам ви се на вас самотните майки и ви подкрепям!Искам да общувам с вас.
На 25 съм в момента не живея в Бг но мъжът ми е българин,за което съжалям,но грешките се поправят:)

# 137
ЗДРАВЕЙТЕ И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ОТ МЕН!Аз се казвам Миглена -самотен родител съм от близо 2 години.Дъщеря ми е няа 10,а сина ми е на 8 години.справям се с вси4ко в живота ни сама.таткото предпо4ете компанията на друга жена пред нас 3 мата.не се поддадох на от4аянието и стапих здраво на краката си,беше ми много трудно особедно в на4алото ,но после вси4ко се подреди.Запо4нах прекрасна работа дори успях да запо4на да градя кариера срещнах 4овек,които ме обикна такава каквато съм ,обикна и децата ми,а те мейду другото са страхотни деца-пълни отли4ници са,много умни и сериозни.така запо4на моят нов жижот на 33 години,не съжелявам за миналото,гледам само на пред,опитжам се да бъда добър и 4естен родител ,от таткото осжен издрайката от 80 лв не виждам нищо друго,но.....това ме прави още по силна и смела във вси4ко.

# 138
Дивичка, мисли положително! В теб расте живот! Никога вече нама да ти е самотно,особено след като проплаче малкото юначе! Кураж!
 На колежката моряшка съпруга искам да кажа, че изцяло я разбирам. Аз съм сам сама във Варна с двте си дечица (3 и 5г). Не че ми е скучно с тях двамката, но май откачам! Съпругът ми липсва по 7 месеца и никога не мога да свикна с това.
Ако има някъде тема насочена изцяло към моряшките жени, моля да ми я посочите.
 Извинявам се на всички самотни родители за това, че се намесваме в темата. Но ние сме някъде посредата. И ние сме сами по празниците и сами се справяме с ежедневните тревоги!
Любовта да дойде при всички през новата 2007година!

# 139
Мили момичета, прегръщам ви всички и ви се възхищавам!
Вие сте най-смелите и красиви хора, които съм срещала. Макар, че моят случай, не е така тежък, както при повечето от вас, и аз искам да се запиша тук.
На 39 г. съм. Имам две пекрасни деца, на 16 и 8 години.  Със съпругът ми бяхме заедно 16 години, но за жалост, той почина преди година и половина от болести. Беше много мил, отговорен и любящ човек, Бог да го прости. Сега се справяме с децата, както можем и благодарение на голямата подкрепа на близките ни. Кураж, момичета! Когато чета написаното от Вас, се чуствам по-силна и уверена.

# 140
  • Italia
Здравейте и от мен, казвам се Николина, на 25 (почти), от една година съм сама с моите слънчица - Мариян и Владислав. Приятно ми е да се запознаем  Hug  Hug Hug

# 141
Здравейте приятели!

Имам дете от първия си брак и сега имам второ от жената, с която живея. Тя пък има дъщеря на 15 години, която живее с нас. В албумчето ми има достатъчно снимки.

Обичам и двете си деца, те са най-важното нещо в живота ми! Никоя жена не може да застане между мен и децата ми, ако ще Моника Белучи да е!     Wink

По-добре щастливи поотделно родители, обичащи децата си, отколкото заедно, но изтормозени!

Поздрави!

# 142
Здравейте! И аз съм една самотна майка, но нека допълня, че винаги съм си била такава! На 27 съм и имам един тийнейджър на 15. Приемен родител съм му вече три години. Моя бунтар уж нали нямал нищо против да си намеря гадже, ама нали го гледам като дойде някоя надежда вкъщи нашия прогаря поредния опит с поглед... После не смеят да се върнат (е, сега може и другаде да е вината  Rolling Eyes).  Mr. Green Седи и ми обяснава колко много причини имало да си намеря приятел. Аз го слушам и кимам умно и след това питам: "Добре, това го разбрахме. Хайде сега, ми обясни и причините, поради които трябва да си остана стара мома." Той гледа ме леко ядосано и промърморва под нос: "Вечерта няма да ми стигне..." Абе, и аз предпочитам нещата да си останат така, както са.

# 143
 Здравейте! По- горе се записах като полузачислена към вас. Голямото ми момче много страда за баща си. Това отсъствие много го травмира и го избива на агресия. В градината е много тежко.       Сега ходим по психолози и ми препоръчаха да си намеря млад мъж с когото детето да общува поне 2-3 пъти седмично. Така би се избегнал задълбочаващия се проблем.
Погледнете от положителната страна! Ти поне си морално свободна да си намериш някой, който да е близо до теб и синчето. За него е важно мъжкото присъствие, а не точно на биологичния му баща.

[/quote]
...
Една мама по-горе споменава травмата от липсата на татко, която неминуемо се отразява на детенцето.
Как мислите- дали моят син /живот и здраве, като се роди  Praynig/ ще бъде травмиран от това, че татко му живее на 5 км от нас? Уточнявам: живее при своите собствени татко, мама и дядко, които да го обгрижват денонощно и нежно и където да си излиза, спи и почива както намери за добре?
Смело напред и късмет!

# 144
Здравейте пак от мен.Бях омъжена 11 години,но през това време все едно сама си отглеждах децата.Писах в една др тема,че имам син на 12 години (скоро ги навърши) и дъщеря на 7.Бях бременна до скоро с трето бебенце от приятеля си,но стана така,че загубихме детенцето.Както и да е.Официално съм свободна от близо 2 години,но разлика между времето,когато бях"семейна' и настоящето -не виждам.Пак си ги отглеждам сама.Децата ми са свикнали само с мен и сега с приятеля ми,който даже повече се грижи за тях,от колкото биологичния им баща.Всъщност мога само така да го нарека.Искам просто да кажа на всички самотни родители-майки и бащи-няма нищо по хубаво,когато има спокойствие,разбиране и много смях,от колкото напрежение,дразги и проблеми.Съгласна съм с един пост по горе-по добре разделени и усмихнати,от колкото "да има баща,независимо какъв"!!Успех във всичко горди мами.Няма нищо по смело от това да се бориш с цялата пошлост на системата ни като самотна мама/татко.Аз лично се гордея със себе си за всичко,което постигнах и продължавам да опитвам.Сега поне имам избора да бъда с човек,който ме приема не само като домакиня,а и като необходимост на живота му:))))Когато една мама се чувства добре и децата и греят:))Радвам се,че ви срещнах:))

пс-честно казано не се считам за самотен родител.Сега имам много повече приятели,от колкото,когато бях омъжена и за нищо на света не искам да се връщам назад!!Даже се опитвам да изтрия спомените си от така наречения  си "брак"Simple Smile)) Прегръщам ви:)) newsm10 newsm51

# 145
Здравейте приятели!

Съжалявам, ако съм ви подвел. Не е било съзнателно!  Rolling Eyes
Не мога да кажа, че отглеждам САМ първото си дете. Гледаме си го с любов и аз, и неговата Мама, но поотделно.

Не знам какво вие имате предвид под самотни родители? Предположих, че става въпрос за разведени родители?  Rolling Eyes Осъзнавам, че между вас има наистина самотни родители, отглеждащи децата си без подкрепата на другия техен биологичен родител. При мен определено не е така. За наша и на детето ни радост!  Grinning

Приемам забележката ти, rienGrinning

Поздрави!

# 146
Здравейте и от мен.Чак вчера открих сайта и цяла сутрин чета форума.Малее колко сме много.Аз съм самотна мама на едно прекрасно момченце на годинка и 2 мес.Никога не съм съжалявала за решението си Simple SmileЩастлива съм и съм оптимист Peace

# 147
Здравйте съвсем наскоро станах и аз една от вас за което въобще не съжалявам. Аз се казвам Мария имам две деца Сия и Тея и са на 1годинка. По добре сама и щаслива отколкот с човек който не ме обича.     

# 148
 Здравейте и от мен. Аз съм самотен родител от първия месец на бременността. Той каза, че проблема си е мой и така взех моето решение и съм щастлива. Имам прекрасна дъщеря на 3 години и4 месеца. Тя е прекрасно дете, трудно е, но мама ми помага наистина много. Никога не е виждала баща си, а и той не пожела да я види аз му предложих без никакви ангажименти. Той отказа- жив и здрав да е.
 Колкото до мъжете в моя живот, има си ги. Не въпреки, че имам дете. Влюбих се като тийнейджърка, той я приема за сега нямам проблеми, дори с родителите му- широко скроени хора, но ако знаете какво изживях с предишния си приятел ви е бедна фантазията. Посрещна ме на вратата без дори да каже добър вечер с въпроса какво ми е образованието. Как съм мислила да се оправям с дете и мъж на главата, не съм ли била прекалено смела. Но те вече не са в моя живот.
 Мили самотни майки, повярвайте има ги и истинските мъже, но много рядко срещани. Все пак имайте търпение. Моя приятелка от друг град също намери половинката си, ще се женят края на април.
 Е, това е от мен.

# 149
еми здравейте и от мен-от около месец и аз съм във вашия "отбор".Всичко започна към края на бременноста ми-закъснения,комар а от там и много лъжи-преглъщах и прощавах заради детето и защото го обичах-дори май още го обичам.НО един ден не издържах и му събрах багажа от тогава не живеем заедно.Идва да ни вижда казва че се е променил и иска пак да сме заедно-аз също искам всичко да е както преди,но не искам пак да бъда излъгана и наранена-само искам едно нормално семейство!

Общи условия

Активация на акаунт