Кои са самотните родители?

• 355 107
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 120
         Извинявайте, че надникнах тук!
      Можете да си отворите тема за правата и помощите които можете да получите и там да споделяте. Например в "Деца с увреждания и хронични заболявание" темата е "Мили родители, търсете правата на децата си!!!" Благодарение на нея некои родители успяха да получат помощи, които бяха отписали вече.

# 121
Здравейте на всички и от мен, аз родих детето си на 30 г. с пълното съзнание, че таткото няма да живее с нас, исках си много Филипчо и той сега навършва 5 години /едно прекрасно, любвеобилно същество/. Имаше моменти, когато съм преживявала трудности и съм предлагала на таткото да живее с нас, но той не можел да живее с деца, пречели му на научната работа. Въпреки това, държа да подчертая, че с него до ден днешен сме в много добри отношения, давах си сметка какво ме чака и си поех отговорността. Свикнала съм все всичко сама да правя, та не бях много стресирана, освен това съм и непоправим оптимист. Никога не съм и мечтала за хармонично семейство, още повече, че аз такова не съм имала, но ето че живота поднася изненади; от 1 г. имам прекрасен мъж до себе си, грижовен, отговорен и ни обича и двамата, а и Филип е много привързан, имитира го, виждам как изгражда мъжката си идентичност през образа на новия ми мъж и колко важно е това за него. С родния баща се виждат, дори аз всячески поощрявам тези срещи, но за съжаление 1 вечер в седмицата не е достатъчна, новият ми мъж е с него всеки ден, води го на градина, бърше му дупето, когато трябва, успокоява нощните му страхове и появите му посред нощ да си доспи при нас.
Така че, кураж, мили самотни родители, и да останете сами, имате най-прекрасното нещо на света - вашите деца. Успех на всички!

# 122
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте и от мен!  bouquet
Няма да се обяснявам на дълго и широко (не за друго, а ме мързи) само накратко: след поредното обещание, че ще ми се обади, аз реших, че каквото ще да става няма да го търся аз и така вече 3 месеца ни вест, ни кост.Все още чакам да се обади за да му съобщя щастливата новина, че вече не ни интересува. Стискайте ми палци като се обади (ако въобще някога се обади) да не ми се размекнат колената и да взема да му простя.
Късмет и много щастие на всички!  bouquet

# 123
Zdraveite i ot men!
Izvinqvam se za latinitzata, no shte mi  otneme chasove dokato se preborq s klaviaturata:)
V kraq na mai shte se prisuedinq kum vas, sega sum samo bremenna. I kolkoto i da se prestruvam, che ne sum, ne moga dago opazq - samotna sum kolkoto si iskam. T.Nar. bashta na deteto mi izbqga prez glava sled ednosedmichno terzanie, zavurna se pri predishnata si priqtelka i veroqtno tam e nameril teren za samosujalenqta si. Istoriqta e banalna, no za men e boleznena.Nadqvam se da opremine s vremeto.
 Edno e sigurno - deteto mi biologichen bashta nqma da ima, no za smetka na tova shte e zaobikoleno ot leli i chichovci, koito shte go obi4at ne po-malko ot men!

# 124
Айде още една в кюпа.
Стара форумка съм, но с ново лице, защото старото ми го следи бившия.
Все още нещата не са окончателно приключили, но вече не живея с него. Така че , привет и от мен!

# 125
Да се представя и аз. На 30 години, от София, синът ми е на 5. Още от средата на бременността сме си сами с детето.

# 126

Здравейте! По ирония на нета това е първата ми публикация след регистрацията. На 30 години съм, първото си дете чакам през март. Непланирано бебе в края /или просто завоя/ на дълга връзка. С бащата решихме да имаме това дете. Поддържаме чудесни отношения. Нямам планове да живея заедно с него, нито да сключвам брак. Той самият не отхвърля възможността да живеем заедно, но май му е по-добре така- всеки у дома при мама. Семейството ми ме поддържа и ми помага изключително много. Адвокат съм и не вярвам подписът под акта за брак да направи някой мъж по-добър баща или партньор. За своя бивш приятел прецених,че най-добре ще бъде по този начин. Ако някоя от Вас има спешен проблем, на който мога да отговоря професионално, пишете. И бъдете здрави, момичета!!!

# 127
  • космополитно
Все още по статут не съм за тук (прескачам от съседни форуми), но е въпрос на още малко време!... Не не е това, което бихте си помислили. На края на процедура по осиновяване на момиченце съм - една малка и странна принцеса, която на първа среща определих като "особена" без да си давам какво е онова невидимото, което я прави такава...
За сега съм напълно свободна - разполагаща с времето и финатнсите си само за себе си. Но по Коледа се надявам да е различно.
Преидстои  да стана самотна майка, въпреки, че един уважаван от мен мъж твърди, че една майка не може да бъде самотна!? Това може да  го коментирате Вие тук! Много бих искала да го потвърдите.
Никога не съм искала да бъда самотен родител (дали някой пък го е пожелал)! Дълги години се чувствах самотна, докато не се научих да ценя и се радвам на свободата... Винаги съм искала да бъда майка.... И сега по парадоксален начин се разделям със свободата си, в която понякога се отразяваше самотата ми и ще ставам майка  като това съкровенно състояние на духа се скачва с термин самотна!
Изненадана съм и съжалявам, че сварвам тук само мъжки момичета! Допускам, че съществуват и бащи, кито сами отглеждат децата си. Да се  надяваме, че ще ни открият тук! Биха се случали хубави и ползотворни сдвоявания Heart Eyes Аз първа се заявявам!... Но това би могло да ги уплаши!?
Както и да е само Ви се представих ! Ще Ви посетя когато влезна в майчината си роля! До тогава!   bouquet

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 02:23 от Venecias

# 128
..., че един уважаван от мен мъж твърди, че една майка не може да бъде самотна!? Това може да  го коментирате Вие тук! Много бих искала да го потвърдите.
Venecias, желая на теб и на малката принцеса съвместния живот да ви донесе само щастие и никога самота!   bouquet

За съжаление, аз не мога да потвърдя, че една майка не може да бъде самотна - общуването с децата е прекрасно, а да споделяш радостта и грижите по тях с друг човек и най-вече с баща им, е нещо съвсем друго.
Аз по документи не се водя самотна майка, но както писах преди, се чувствам такава.

# 129
  • Linz
И аз се записвам тук. Още не мога да повярвам и съм като смазана.

# 130
Добро утро, смели момичета и горе главата!  Hug

Знам,че много хора ви го казват по инерция или само да кажат нещо, от неудобство. Аз самата го чувам постоянно- ау, ти си толкова горда, смела... глупости са това Simple Smile
Животът просто се случва, докато ние си правим планове и избираме перденца на въздушните си кули... Рени,не те познавам и знам,че хич не ти е до мене скъпа, ама какво пречи да се обичате и без да сте непременно под един покрив? В моя случай това е единствения взаимно възможен "план" засега Simple Smile

Целувам ви: бъдеща мама без татко

# 131
  • Linz
Witchie, така го виждам изходът от нашата ситуация- като не можем нито заедно, нито разделени. И не е вярно, че не ми е до други мнения- толкова морална подкрепа намирам в този форум, че ми става много по-леко... Надявам се, че и другите като мен намират утеха тук Peace

# 132
Здравейте престраших се да пиша.На някой родители в този форум историята  ми им е позната. Омжих се на  18 на 20години родих дъщерите си. През 2004 забременях съсъ сина си когато бях в 19седмица "таткото" ни напусна а от тогава от него ни вест ни кост.   

# 133
Здравейте на някой мойта история им е позната. Аз съм на 22  омъжих се преди 1година. Забременях с дъщеря  си и той ми каза че ако  искам да сме семсйство да абортирам. Аз реших да си  запазя детето и го напуснах. През Януари чакам моята принцеска    

# 134
Здравейте мами,аз също се присъединявам към вас..незнам дали е за добро,но решението за раздялата взех аз,просто нервите и скандалите се отразяваха не само на мен,но и на бебето..добре,че поне с въпросния човек не сключихме брак

Но въпреки всичко живота продължава,нали,трябва да сме силни и да се борим...

надявам се сред вас да намеря подкрепа и разбиране

на 24 год.съм,от София,първа бременност

поздрави и целувки на всички

Общи условия

Активация на акаунт