Кои са самотните родители?

• 355 224
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 255
Оххх...здравейте и от мен.Колко пъти вече влизам и излизам от тази тема с някаква надежда,че а днес а утре ще се оправим с нашия татко ....но уви...повече му харесва ергенлъка CryАз съм на 24 години моето малко слънчице е на 6 месеца(даже днес ги прави).Прибрах се при родителите си още когато Криси беше едва на 3 месеца.Уффффф започвам пак да плача...няма да успея да си довърша гадния край на нашата приказка....Поне събрах сили да се запиша като самотна в темата.Гушкам всички изоставени мамчета....знам,че сме силни  Hug

# 256
Здравейте, да се представя и аз официално, макар и да пуснах вчера отделна тема. На 32 години съм, дъщеричката ми е на годинка и осем месеца. Баща и ни заряза, когато тя беше на 3 месеца. Всъщност беше бавно и мъчително. Официално причината беше друга жена, но всъщност не, той имал проблеми с мен отдавна, но не ми ги казвал, т.е. аз съм виновна за случилото се. Както и да е, не искам да мисля за него, а толкова се борих да го задържа. Отчитам, че беше грешка, трябваше да приключа веднага, но нямах сили. Живяхме заедно 5-6 години, градихме дом заедно ... който сега не можем да си разделим. Изобщо пълен ужас. Никога не съм предполагала, че човекът, който съм обичала толкова много, може да е такъв егоист. Не знам как една майка би могла да прости. За мен човек трябва да поема отговорностите си. Но не искам да мисля за него. Накратко това е. Като добавя и факта, че се депресирах ужасно, пия антидепресанти. Опитвам се да си стъпя на краката.

# 257
   От днес съм една от вас, вързаха ми мартеничка и ме напуснаха.
На 32г. съм от София с бебе на 4м. Ще се регистрирам... сега не съм на себе си... и ще се опитам да продължа напред...

# 258
   УЖАС... днес е кошмарен ден, всички са изпушили...предстои ми да споделя с вас и знам, че много ще плача..., че трябва да е смислено и последовотелно и че ще прекарам още много дни и нощи тук с ВАС. От днес нататък пиша дневник на живота си тук... болки, срахове, тъга с една единствена заветна цел - малко спокойствие и щастие.
  Запознах се с БНДто преди 2,5г в сайт за запознанства, дълго писахме и един ден се срещнахме, харесахме се. След 3м. заживяхме заедно, не можехме един без друг. Той се развеждаше по инициатива на бившата си жена, знаех че има две деца, това за мен беше доста голям проблем, защото винаги съм считала, че щом някой е разведен има поне 50% вина и се е провалил. Въпреки това виждах колко обича децата си как страда и как копнее отново да изгради дом и семейство. Преди да го срещна не вярвах, че мога отново някой да обичам и да бъда обичана или поне при мен не се получава  newsm78, не вярвах на мъжете и не исках връзка, предпочитах ролята на любовницата, знаех че съвместното съжителство е края на всяка една голяма и красива любов.
   Живеехме заедно, той се грижеше за мен и децата си и лятото на 2006та започна да ме навива да имаме свое дете, защото го искал повече от всичко на света, защото света без красиви детски очи е пуст и безсмислен. Как искал да прекарваме свободното си време с една камара щъкащи около нас шошльовци и даже стигнахме до там да си мечтаем да помагаме и на изоставени деца.  #Crazy Времето летеше неусетно, обич и страст и зимата на 2007 аз забременях. Толкова бях щастлива, че веднага му звъннах, той беше в командировка и го зарадвах... така и не разбрах каква е първоначалната му реакция, само издаваше нечленоразделни звуци, твърди че се е радвал... Прибра се за малко - щастие и рози, но почна да пътува... Имахме сериозен разговор, той ме увери че всичко е ок, даже заминахме на едно прекрасно място за 3 дни, там го запознавах с мои приятели, всичко от страни мед и масло. Прибрахме се и той пак командировка...18 дни без да знам нищо...вече бях в петия месец. Обадих се на родителите му, те милите ме успокоиха и реших да напиша едно сърцераздирателно писмо на мейла му. Получих отговор от жена... тя се представи, той живеел с нея и двете не можехме да повярваме. Подходих много чисто и искренно към тази жена, а тя се възползва, тя още води "битка" за него.   
   Заминахме веднага на море, защото аз имах нужда от успокоение и не исках някой да разбере за тази моя трагедия, преди да съм я осмислила. Тя го заплашваше всеки ден по телефона и накрая наистина звънна на родителите ми им разказа всичко... никой не получи нито инфаркт, нито инсулт, за щастие, благодаря на бога! През цялото време той беше до мен, разкайваше се и правеше каквото може за да ме утеши.  Простих му! Детето го припозна веднага в болницата, всичко уж наред...
   Прибираме се и почва едно звънене на моя стационарен телефон и мълчание от другата страна, почва един тормоз... и това преживях!
   Почнах да се съмнявам във всичко и се измъчвах, но стисках зъби, започнах да чета във форума, да пиша...
   Една сутрин не издържах и го помолих да си тръгне, той остана като вцепенен и каза, ти знаеш че не ми е за пръв път и че ако сега изляза няма да се върна... аз се уплаших и го помолих да остане.
   И ето го края на историята вече... една вечер се прибра рано и каза, аз имам нужда от време да намеря себе си 2-3 месеца...
   Разбира се стана в най-неподходящия за мен момент... но за тези неща подходящ момент няма.
   Не ме напускал, щял да си гледа дъщерята.
   Искал да сложи в ред нещата... даже можело да стана Г-жа ....ва
   С една дума може и да не съм се оттървала от него  #Crazy

# 259
Rolling Eyes Rolling Eyes #2gunfire newsm78Здравеите! Имам нужда от съвет. С моят съпруг сме заедно от 11 години, имаме дете на 8 години и 2 месеца, но нещата нещо не вървят. Какво да правя, например днес празника мина така: него го няма, като се появи седна на компутъра, а след това отиде при баба и там остана. Чувствам се много самотна, не се караме, но не можем да се видим и да поговорим за каквото и да е той е при баба или на компутъра, ако не е на работа.

# 260
Здравеите и от мен.Аз съм на 29години,детенцето ми(Тошко) е на 1годинка и 6 месеца.Сами сме от 5 месеца.Вече живеем при родителите ми.Историята ми е много дълга(адвокатката ми каза че това моят живот било като кубински сериал). Rolling Eyes

# 261
Здравейте на всички!Аз съм Деница и имам момченце на 7месеца!С Пламен-Виктор сме само двамата още от самото начало!от както забременях.сега живеем при родителите ми,които му дават обичта и грижите,които няма да получи от татко си!Така че мами и аз съм в клуба!кураж и късмет на всички!!!! babyНезависимо от всичко,аз не съжелявам за нищо!А когато Пламен ми се усмихне,забравям и най-малкия си проблем!  bouquet

# 262
Здравейте на всички след дълга пауза от има няма година и отгоре. Аз бях във вашият отбор повече от 3 години, сама си гледах детенце и издържах семейство. Бях станал почти като мъж. На финала ми беше все тая дали има някой до мен или не, бях доволна от живота имах детенцето ми и майка ми и останалата част от родата. И сега след повече от три години сама открих човека надявам се да е правилният, с който искам да споделя живота си.
Искам само да ви кажа на всичките, не спирайте да вярвате, че един ден ще го откриете, той е някъде там и чака знак че съществувате. Пожелавам на всеки от вас да намери своята истинска половинка и да напусне отбора на самотните родители, и нека се срещаме все по-често и повече да ставаме не самотните. Успех на всички и keep going  newsm51 newsm51
P.S.
Не съм казала че няма да се завръщам от време на време Laughing

# 263
Здравейте на всички!На 27 год. и имам дъщеря на 4 год. и половина.От 6 месеца съм във вашият отбор! До сега ми беше трудно да пиша!Имах прекрасно семейство, но се появи другата и .........  Cry Сега с дъщеря ми живеем с родителите ми, благодарение на тях и брат ми се опитвам да се изправя на крака!Все още ме плаши бъдещето, но се надявам да се справя, заради най-хубавото нещо в живота ми - моето момиченце!

# 264
Здравейте, момичета! Чудех се дали това е мястото за мен, но като поразгледах темата видях че съм попаднала на правилното място. Аз съм на 28г. имам дъщеричка на 4год и 8 мес. Съпругът ми почина преди месец само на 32 год. И сега сме сами....
Все още не мога да повярвам че го няма и че няма да се обади или влезе през вратата. А най-абсурдното е че той беше лекар в Спешно приемно отделение - спасил е толкова много хора, но него не успяха. Объркали диагнозата, не направили необходимите изследвания!
Хайде като се успокоя ще пиша пак, че сега трудно виждам клавиатурата от сълзи.......

# 265
Здравейте мили  мамета  и  аз  съм  една  от  вашия  отбор  от  близо  четири  години  съм  разведена  нямахме  деца със  съпруга  ми  но  ето  че  миналата  година  господ  ме  дари  с  най  хубавото  нещо  моят  прекрасен  син  и  сега  двамата  живеем  при  моите  родители  Моят  живот  въобще  не  е  лек  но  както  е  писала  една  мама   щом  видя  малкия   и  забравям  всичко  лошо а  пък  и  тук  във  форума  срещнах  прекрасни  хора  които  много  ни  помогнаха 

# 266
Здравейте, на 27год съм имам момиченце на 2годинки, бащата на  детето ми  е женен.
Не ни е оставил на произвола или незнам каква друга дума да ползвам.Помага ни във всичко.
Имаше намерение да се разведе с жена си но аз в  никакъв случай не исках да разваля сем си заради мен и дъщеря ми.
Надявам се да не ме съдите за това че той е женен. Hug

# 267
Родител съм, който от 20 години отглежда сам детето си. Сина ми е моят живот. Баща му почина, когато детето беше на година и седем месеца. С тогава активната си майка успяхме да отгледаме тове прекрасно момче, което скоро ще навърши 22 години. Преди 5 години реших, че много обичам сина си. Той ми помогна да намерим генетично здрав баща и родих дъщеря. сега съм на 48 години. Дъщеря ми ми върна младостта. Трудно ми е, но живота няма друг смисъл. Подкрепям всички майки, които обичат да живеят в пълна с деца къща. Обичайте децата си, майки. Раждайте, защото само това е призванието ви. Това, че държавата не ни подкрепя и защитава - не се боите, може би и това ще доживеят поколенията...

# 268
ЗДРАВЕЙТЕ!!!
И аз съм в това число на самотен родител.Разведох се с бащата на детето си когато то бе на 2 год..Не съм и помисляла какво ме очакваше след това-просто реших че това не е моят живот който аз искам да живея.Не предполагах през какви простотии ще премина и какви изказвания от почти всеки зад гърбът ми.Сега вече на 32год. казвам майната на всички побъркани който ме съдят за това.Щастлива съм с детето си което е вече 11год. и вървя с гордо вдигната глава,не се срамувам и не се питам защо на мен.
Писна ми от надъхани снобари и клюкари да ме съдят за това че не съм направила правилният избор и че това е грешка че съм самотен родител.
Да не споменавам мнението на сегашно мислищите мъже като чуят че съм с дете.Бягат като попарени-хахахах
Питам всички в тази тема:Не живеем ли в среда на обкръжение от силният пол който се страхуват от природата си?Къде е смисъла на живота им?ДО КОГА ще се крият и ще бягат от отговорност?/не включвам в това число мъже който са самотни родители/
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ТУК И БЛАГОДАРЯ ЗА ДАДЕНАТА ТЕМА НА МОДЕРАТОРИТЕ!
Весело прекарване на празниците на всички!!!!Благодаря!!!

# 269
здравейте нека се запиша и аз тъй като от средата на май се счита че влизам в графата на самотните родители борещи се сами с живота!но това е съдбата ми за съжаление!Ще се радвам ако мога да бъда полезна на някой макар и само с морална подкрепа защото тя е най важната! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт