Кои са самотните родители?

• 355 164
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте ,аз съм една самотна мама въпреки че съвсем скоро от агенцията за закрила на детето ми казаха че не съществува такова понятие  Laughing,аз имам син на 17г от първият си брак после имах неблагоразумието да се впусна в една 13годишна връзка ,съградихме дом така и не сключихме брак в края на 2004г той си подготви документи за чужбина а аз се оказах бременна .Замина разбирасе аз родих дъщеряни ,припозная и живота продължи с тази разлика че спря да подържа връзка с нас защото там се ожени ........Към днешна дата иска да му освободя къщата ,братму който е в страната от негово име постоянно ме заплашва ,междувременно останах без работа два пъти тази година ,загубих и майкаси ,нямам собствено жилище уви ,та в агенцията .....ми обясниха с едно изречение че нямам никакви права и привилегии-невероятно и нелогично  newsm12

# 451
Няма да се размине тази тема без мен!  Flutter Както се вижда от лентичката, малката ми хубавица е само на 3 месеца и половина, и си е само моя.  Hug Татко й се оказа, че не я иска. Когато забременях, като че ли му окачих въже на шията - замина да работи в друг град и се върна ден преди секциото. В деня, в който родих изчезна за няколко дни, после отново и отново, а аз всеки път го приемах обратно /вече и аз не знам защо/. Сумарно е прекарал с детето си не повече от месец. И така до последния път, когато нещата ескалираха до псувни, заплахи и посягания, полиция и жалби. Сега всичко е спокойно, тръпна в очакване на развоя на събитията, заемам се сериозно с опитите за отнемане на родителските права. Идея нямам дали ще се получи, но сега вече съм много, много спокойна. Даже пуснах тема тук, защото се бях подлудила нещо и не знаех какво да правя. Но бързо се стабилизирах, нямам време за самосъжаления и сълзи. Поне изясних веднъж завинаги тези наши никакви взаимоотношения и определих статута ни. Когато мъглата се разсее, започваш да дишаш много по-лесно, и виждаш ясно пътя пред теб.  Hug

# 452
ето ме и мен тук.през изминалите 2дни изчетох почти всички постинги във форума и бях колкото потресена от историите,толкова и се успокоих,че не само аз съм като излязла от теленовела.
На 25години съм и имам невероятна беболина на 6месеца.не съжалявам нито за миг,че я има,защото това е най-хубавото и смислено нещо в живота ми!
С таткото историята е доста объркана.Мислех че съм срещнала човека за мен-общи планове,бяхме си много близки,мечтаехме и двамата за наше истинско семейство(понеже и двамата сме деца на разведени родители).Копнеех за деня,когато ще се видя булка и ще бъдем аз,той и мъничето.е,този ден така и не настъпи Cry изведнъж се оказа,че човека,който обикнах се загуби някъде по трасето-оставяше ме сама,излизаше с приятели,после караници...установих,че от самото начало ме е лъгал за много неща(което също преглътнах някак)увещаваше ме,че когато малката се роди нещата ще се променят,но уви-стана дори по-лошо.беше до нас само физически,а все едно го нямаше,не ми помагаше с нищо,ядосваше се че малката плаче,а аз се страхувах да я оставя дори за малко сама с него,не можех да разчитам за нищо на него.така до 3-я месец,когато го помолих да си тръгне.замина си в родния град и оттам се почнаха заплахи,тормоз-каква жена съм била,как може да го отделя от детето му...после ми се извиняваше,а след време пак обиди и заплахи.отношенията ни варираха от една крайност до друга,мислех че това няма край!до момента,в който реши,че ще замине извън БГ да работи и да сложи малко ред в живота си,за да може да ни помага.ами...помощ още не сме видели,но пък съм доста по-спокойна.
Благодарна съм на майка ми,която много ми помага!Понякога се чувствам много самотна,страхувам се как ще се справя и от неизвестните,които ни чакат,но това са временни моменти,през повечето време съм щастлива с моето мъниче и се радвам на всеки миг,прекаран с нея!Не знам какво ни предстои,но знам,че слънцето огрява там,където някой чака да го види Simple Smile затова няма да престана да вярвам,да се боря и да вървя напред заради моята принцеса!
На всички,които сами отглеждат децата си пожелавам да бъдат силни,да не се отчайват и да знаят,че не са сами! Hug

# 453
Привет и от мен!Аз съм на 25г и съм живяла доста трудно с бащата на детето ни.Много пъти сме се разделяли ,но този път е за последно.Дъщеря ми е на 4г и я гледам сама.При мен е доста прясно и отскоро.

# 454
  • Пловдив
Здравейте!
Да се запиша и аз към самотните майки... или по-скоро към майките, които сами отглеждат децата си Wink. Ще излъжа ако кажа, че не ми е мъчно, но се опитвам да свикна с мисълта, че таткото дори не иска да види дъщеря си. Знам, че това дете ще ми донесе само хубави емоции и се съм непоправим оптимист, ще в бъдеще ще срещнем нашият татко!

# 455
Здравейте !Ето ме и мен..нека се запиша....не обичам думата самотна майка ..затова ще кажа така ..Майка съм на една малка прекрасна душичка която се казва Велиана  Grinning....отглеждам  детето си с помоща на родители ,роднини и приятели за което съм им много благодарна.Бащата не ще и да чуе за детето си,камо ли да го признае ..не знам при вас как е защото ви четох по диагонал нямах време ...но ще намеря  Peace....Но това в никакъв случай не ме кара да свеждам глава и не търся съжаление ...даже напротив за съжаление са тези бащи които не знаят какво пропускат ....когато до себе си имаш едно малко прекрасно човече  Hug Peace...а че  ще се видим в булчински рокли и този ден ще дойде с човека който ще ни обича заедно с децата ни .Прегръщам ви силно  Hug Hug Hug СИЛНИ МАЙКИ !!!
ЕДИН БУКЕТ ЗА ВСИЧКИ ВАС!

# 456
здравейте и от мен.и аз съм като вас самотна майка от 14дни вече окончателно.и преди сме се разделяли и сме си събирали ама вече не издържах и му събрах багажа.ние живяхме и още живея при нашите  само че аз си останах в къщи с малкият а него на вън.Имам син на 3г5м.добре че са нашите че ни гледат мен и сина ми да са живи и здрави ако не бяха те не знам какво щях да правя.Моят хубостник\добре че се отървах от него/ един лев не дава за малкият.Един път в седмицата го взема да се видят.Лошото е че не си плаща редовно сметките за тел. и когато ми трябва не мога да го открия.Като живяхме заедно изтегли заем в размер на 5000лв и аз се подписах като гарант и сега като не си плаща заема  мен търсят.Не знам какво да правя.Това е от мен да се оплача.Дано не съм била досадна.

# 457
И аз съм сред вас,самотен родител съм с 2 момичета на 17 и на 2,обожавам децата си ,не че не съм искала семейство в момента,но така се получи,на голямата таткото почина,а малката изобщо не е очаквана аз съм оперирана и се бях примирила че ще съм само с 1 дете,но Господ е Много Голям и си знае работата

# 458
  • Варна/Белгия
Мили момичета и аз съм една от вас,дъщеричката ми беше на 4м,когато се разделих ме с таткото.Да ми е жива и здрава майчицата,която много ми помага и не знам какво щях да правя без нея.

# 459
  • варна
Здравейте и от мен Simple Smile На 31 години съм , мама на две слънца , които са най-хубавото нещо в живота ми . Таткото е добър баща , но имаме ооогромно несходство в характерите , след ежедневни скандали , обиди , ругатни ...само да бой не се стигна , реших да се махна . Това е от мен и аз съм в клуба , надявам се не за постоянно Simple Smile

# 460
Здравейте на всички.Едва ли са много татковците писали в тази тема,не можах да намеря друг. SadМислех си че все още е сън,от който ще се сабудя скоро,но се оказва че греша-вече няколко месеца.Много хора не биха ме подкрепили в това което избрах като бадеще за сина ни,но се надявам ,че щастието огрява всяка уличка.Надеждата крепи човек.Да ми е жив и здрав и да ме радва за напред сина ми. Praynig

# 461
От една среда на живот попадна в съвсем различна.Израсна в чужбина обгърнат от обич и задоволен от всичко нужно на едно дете.Никога не съм и мислел че заради детето си ще се пребера в БГ.Направих го защото с майка му се разделихме ,а и тя избра друг път ,които да и осигори безпроблемен живот. Rolling EyesВзех си го и се пребрах в БГ с надеждата ,че има за какво да се пребере и тя.Уви.И все още не знаем дали скоро ще си дойде.

# 462
Здр,отново.Не знам как точно да обясня ситуацията в която изпадна семеиството ми.Че една от пречините са парите това си е вярно.Малко са хората които биха оставили охолния живот.Не приех мисълта ,че сина ми трябва да вижда и общува с приятеля на маика му-4овек от друга раса.Е,затова се пребрахме в БГ,като загърбих всичко постигнато там.Не и казах че заминаваме в родината.Надявах се ,4е като майка ще поразмисли и много скоро ще ни последва поне да види детето и да поговорим.Явно има какво да я задържа щом са ве4е няколко месеца. Hug

# 463
Здравейте аз съм самотна майка отглеждам сама сина си Адриан на 1 год и почти месец.Нямам брак с таткото просто ни изостави.Моля и да ме посъветвате коя тема е най подходяща за мен?  Rolling Eyes

# 464
Здравейте, Аз също съм самотна майка. Синът ми е на 12 години, но за съжаление е аутист. Случая ми е много дълък..., но поне искам да кажа на бъдещите майки Бъдете малко по-спокойни, поне додето родите децата си, а и след това!Трудно но...

Общи условия

Активация на акаунт