Кои са самотните родители?

• 354 539
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 525
И ние сме сами  - аз и моята дъщеричка на 2 год и 3 месеца.Предпочетох така,отколкото да живея под непрекъснато напрежение и стрес с така наречения баща.От време на време ми е самотно,но бързо ми минава,нямаме право да изпадаме в настроения за по-дълъг период от следобедния сън на детето  Simple Smile.Кураж и търпение,за всеки влак си има пътници.

# 526
Хайде и аз в кюпа-на 32г с дъщеричка на 3 и половина(асматичка),с таткото не сме заедно от 45-тия ден на детето.И аз като Мария Магдалена и Sunsset не срещам никаква помощ от майка ми , а баща ми почина преди 2г(той много ми помагаше,предимно финансово и обожаваше малката).Стискам зъби и чакам по-добри времена. Hug ви всички

# 527
Здравейте:)
Незная дали спадам и аз към "самотните родители", но реших, че най-вероятно е така...Причината е, че в момента с бебето се гледаме сами,защото баща й замина да работи в чужбина,въпреки моето несъгласие. проблемът е в това, че той не иска да живее в България и ми каза, че остане ли там, няма да си помисли и да се връща тук.Не си мислете , че е добре там- по-скоро мизерства и плаща наеми по квартири(а там са доста скъпи).Тук си имаме апартамент, аз имам работа с добро заплащане и тук са всички роднини и приятели. Но неговото положение тук не беше добро откъм заплащане в работата и той реши, че заминава. Но не го интересува, че има малко бебе.Просто замина и незнам дали скоро ще се върне.....Мислех даже за развод-поне да търся друг татко за бебето.Искам детето да расте самоуверено и сигурно в двамата си родители. Има ли някой в моето положение? Поне за успокоение......

# 528
  • Бургас
С мъка на сърцето и аз да се запиша, снощи ми заявиха, че трябва да се разделим...то нашето не е от скоро, но до сега успявахме да закрепим нещата...Оставаме си с моя мъник на почти 2 годинки да се гледаме..Уплашена съм до смърт, но нищо не може да се направи по въпроса...само трябва да стискам зъби, просто не знам как ще му обясня на това дете като ме пита..той вече си говори и си познава таткото и само пита за него..страх ме е, не спирам да плача....Всички сте минали през това, как се справихте с мъката и страха....

# 529
  • Sofia
Да се наредя и аз сред вас. За сега само ви чета. Решението за раздяла е мое. Да кажем, че просто някъде се разминахме. Знам, че няма да е леко, но по-страшното от това да си сам е да си сам с някой... Hug Hug Hug 

# 530
здравейте да се включа и аз предстои ми да се разделим с бащата на сина ми с който сме заедно от деца.много е дълга нашата история но накратко всичките му приказки за това че любовта ни ще е вечна се оказаха лъжа цял живот живеем по квартири накрая си взихме жилище след неуспешна и много тежка бременност загубих детето след което забременях отново и сега имам прекрасен син на 5 месеца само че след като всички мечти ни се сбъднаха въпросния човек реши че има нужда от други хора до себе си.разбрах че ми е изневерявал и то по време на бременноста и така реших да сложа край.това е общо взето възхищавам се на повечето от вас които са намерили сили да продължат ние бяхме заедно 16 години  и доста ме е страх но се надявам да се справя.

# 531
Syjalqvam che pisha na latinica!
I az sym ve4e ot "otbora" na otglejdashtite sami deteto si, s sypruga mi se razvejdame .....beshe mi gadno i to mnogo, no jivota ti podnasq kakvo li ne...
S bivshiq mi ne sme ot edin grad...taka che pomosht ot negova strana nikakva...Az sym ot Varna loshoto e che nqma mesta v gradinite i nemoga da zapochna rabota...abe zasega e ujas, nadqvam se da se spravq nqkak si ...

# 532
Айде и аз Grinning На 33години детето ми е на 6години .Решението беше мое , не съжалявам и мисля ,че по правилно и добро нещо за себе си не съм правила .Развода е след по малко от месец . Бившият ми общо взето не е лош човек ,обаче се ожених и за роднините му ...а те както се сещате са по - важни от мен и детето ...и други неща имаше ,ама да кажем ,че това е основната причина .

# 533
Здравейте и от мен!
На 21год. съм и имам син на 2год. С таткото сме разделени от половин година след бурни раздели и събирания!
 В момента сме в добри отношения с БНД, не живеем заедно, нещо като любовници сме. Въпреки всичко заведох дело за попечителство /да ми е мирна главата/.

# 534
!!!!!ТЕмата е САМо за представяне. Всички останали коментари се трият. Моля, ако някой иска да сподели повече, или да потърси подкрепа и съвет - да пусне отделна тема.

# 535
От днес и аз съм при вас,не съм видяла темата направо да пиша тук.На 32 години съм,разделени  от няколко дена с момченце на 4 годинки.

Една песен за всички силни майки в този форум.Не знаех,че са толкова много

http://vbox7.com/play:7f9c725e

# 536
Здравейте, казвам се Александра и съм на 22години - и съм самотна майка. Приятелят ми ме напусна когато бях бременна, виждал е дъщеря си само 3 пъти за 10месеца призна я при раждането  но издръжка не плаща въпреки че е 50лв на месец но здраве да е.

# 537
  • Сопот, Пловдив
Здравейте, аз съм Събина, на 28 години, и съм самотна майка. С бащата на детето, се разделихме още в началото на бременността. Той не е българин. Искаше да признае детето, но аз не позволих (межудругото и по съвет на други самотни майка в бг-мама), живеем в различни държави и мисля че ще ми е трудно да го съдя за издръжка и да я изисквам, но добавяйки го в акта за раждане, ще ми се налага да го търся за подписи и бележки, които той няма да дава, за да се прави на интересен. Досега не е дал и стотинка за детето, въпреки хилядите обещания. От няколко седмици търси контакт с мен и дори иска да идва в БГ да види детето, но аз мисля, че това са му някакви временни желания.

# 538
Здравейте, аз съм Ани Simple Smile)) ..С бащата на дъщеря ми се разделихме преди повече от година..Аз сложих край не само на семейството ни, но и на лъжите, изневерите, и хилядите глупости които успя да сътвори!!!!! Много ми беше трудно да взема такова решение, взимах го не само за мен а и за 6 годишната ни дъщеря!!!Но го направих, и всеки ден благодаря на БОГ че ми даде тази сила!!! Да, трудно ми е....Но детето ми израства в спокойна, далече от фалша, лъжата и  скандалите  приятна обстановка!!!,

# 539
Привет! От още една самотна майка. Но децата са смисъла на живота

Общи условия

Активация на акаунт