Кои са самотните родители?

• 354 567
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 480
Да се запиша и аз вече при вас Hug

# 481
Здравейте! Да се представя и аз. Имам едно слънчице на 8 месеца, за което се грижа сама от раждането. От време на време бащата на детето се мярка и с това отговорностите му приключват. След няколко  години съвместен живот с него, малко преди да родя се прибрах окончателно вкъщи при баща ми, който се грижи за нас с детето и на който съм безкрайно благодарна за всичко.

# 482
И аз при вас!
Не се чувствам самотен родител, или смотан родител, както го прочете племенницата ми. Mr. Green
Дъщеря ми е на 5, аз на 33 и сме много добре.

# 483
Ех ей  и  аз  искам  да  се  присъединя  към  Вас .Аз  също  съм  самотна  майка  има 13 годишен  син .На  36  год. съм , но за  жалост  не винаги  съм  силна  и  добра  майка .Не мога и да кажа ,че съм  щастлива  но  криво  ляво  оцеляваме  със   синковеца . Между  другото  синковеца  много  ми  помага  независимо ,че не винаги  съм  добра  с  него. Tired ooooh! Cry

# 484
Здравейте и от мен. Моля да ме извините, че първо писах в друга тема, но едва сега видях, че има отделна тема за представяне. Отдавна съм регистрирана във форума, но тук досега само четях понякога.
Няколко думи за мен.  Имам две дъщери – на 25 и на 5 години, голямата е от първия ми брак, малката - от след втория – след, в смисъл, че първо се разведох втори път, а после я родих. Сега живея с малката, а голямата живее  отделно /не е омъжена/, но съвсем близо до нас. Имаме си  и куче, лабрадор, голям добряк и благородник, единственото мъжко създание /засега/ в нашето женско царство.
 Simple Smile

# 485
здравейте за добро или за зло и аз сам тук ! ще споделя едно -мразя израза самотна майка (при положение че съм майка как може да сам самотна?!) не съм се омажвала, живях с бащата на детето но докато бях бременна го оставих не сажалявам за нищо беше ми ясно още докато бях бременна че живот с него няма да имам но исках да напражя едно хубаво нещо в живота си и да не убивам (абортирам) невинното създание, което е най-най-прекрастното дете вече на 2 годинки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 486
Здравейте!
Регистрирана съм във форума от доста време, но само ви чета (до сега).
На 36 години съм, имам един прекрасен син на почти 10 месеца. Нямах официален брак с таткото, но живеехме на семейни начала. Желана и планирана бременност, но за съжаление (или по-скоро  радост) - таткото се оказа патологичен лъжец, страхливец и какво ли не още. Още като забременях се започна с проблемите, но все отлагах неизбежното. Сами сме от 10.1.2010 г., когато малчо беше на 45 дни. От тогава до момента "ни вест, ни кост" от татенцето, а и по-добре. Най-хубавото в цялата история е, че отказах името на моичкия и дадох на детето си моето име. Сега осъзнавам, колко правилно съм постъпила. Няма да го съдя за бащинство или издръжка -  свободата и спокойствието, които имаме със сина ми няма цена.

# 487
Хайде да се запиша и аз - волна птичка вече 2 години!  newsm08

Самотна? Не. Спокойна и щастлива? Да!  smile3502

# 488
Хайде и аз да се запиша . На 32год. съм имам син на 14год. Бившият ми съпруг ни изостави когато синът ми беше на 4.5год - тръгна с друга каза ми че не съм струвала нищо пред нея , остана само за да вземе каквото бях изкарала и ни остави без една стотинка дори фризера беше изпразнил нещастника и си тръгнал. Е нищо де, аз реших заради детето че е мой дълг да стоя и да го чакам да му дойде акъла ... та така 3години живях при свекърва си без мъж. През това време другата беше му родила дете и той не се обърна повече никога да попита как е Давид(сина ми) а той се разболя много тежко лекарите и в Пирогов и Александровска се бяха отказали, обяснявайки ми че правят всичко но....Но БОГ е милостив спаси детенцето ми и тогава аз напуснах всички и заминах сама с детето много далеч от всички тях. Живях 6 години сама в чужд град на квартира. Сама плащах наем, сметки, сама издържах детето за дрехи училище храна всичко работех на 2 на 3 места едновременно,денонощтно и отглеждах и възпитавах сама сина си.И смея да се похваля че съм отгледала един достоен възпитан интелигентен и образован вече мъж и джентълмен (защото такива в днешно време почти няма).Сега вече той е гордостта на всички и в училище е винаги пръв, спечели и национална стипендия за отличници, приеха го и в най-елитната езикова гимназия и Благодаря на Бог е много добър и послушен. Сега обаче баща му се сетил че имал и тук дете и взе да му се обажда и да му се подмазва.Не прави сметка че изостави не само моето дете , изостави и другата дето пред нея не съм струвала , а тя му зарязала детето но пък той е хитър - казал и : или си вземай детето или ще го дам в дом- и тя си го взела. Сега е с трета или пета незнам и не искам да знам.Аз от скоро съм омъжена повторно- Благодаря на Бог за всичко.

# 489
 Здравейте и от мен !  Hug
Не съм се представила все още  Confused
От 1 година съм щастливо разведена Simple Smile, а сме разделени от 9г. Имам прекрасна дъщеря на 11 год. Тя е всичко за мен , изпълва живота ми с радост и гордост Hug
 Животът ни е в пъти по - хубав от времето , когато живеехме заедно ! Умишлено не казвам , когато бяхме семейство , защото така и не получих усещане за семейство по начина по който аз го разбирам . Като обич , топлина и подкрепа .
 Мина доста време от фактическата раздяла и съм преживяла разочарованията и болката .
Сега се радвам на детето и се моля Бог да я закриля , а на мен да ми даде сили да я отгледам  Praynig Praynig Praynig
 sunman   bouquet Благодаря ти за инфото за издръжките , бях в чуденка дали да заведа дело за увеличение , тъй като и нашия БНД се осигурява на 300 лв., но виждам , че не е толкова безнадеждно положението  Simple Smile

# 490
  • in a small little house...
Аз не съм самотна майка, но сестра ми е.
Тя е на 25, казвам се Елена. Има син, Ицко на 5. Омъжи се за на 20 за" мъжа да живота си". След като забременя, обаче бащата я напусна. Тя искаше да абортира, но се реши да си го отглежда сама. А бащата не я потърси през цялата бременност, единствено и се обади по телефона, за да я пита как е детето. Сега тя живее в тристаен апартамент с Ицко. И аз и помагам с каквото мога, понякога гледам малкия барабар с моите.

# 491
да ви кажа снощи какво стана нашият загрижен татко дойде да види дащеря си ж последствие ми счупи прозореца на вратата и прозорчето на камината изплаши и детето и мен ме вкара ж депресия..., а причината е че искал бил да живеем на квартира заедно и аз му казах 4е веднаж съм живяла с него на квартира но сега пари да плаштам аз квартирата нямям и той ми каза " ти ако нямаше пари нямаше да ходиш по фризиори и да си купуваш обувки " Shocked Shocked #2gunfire #2gunfire newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm50 newsm50 newsm50 newsm50 нямам думи и незнам дори какво да кажа а още по малко знам какво да правя да се махам от този град ли незнам и аз след толкова време да се появиш и да изпотрошиш чуждата каща ..........  smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555 smile3555

Извинявай,може би е най-добре да пишеш ето в тази тема   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530771.0    ....там всички ще ти подадем по едно рамо...,тук е само за представяне... Hug

# 492
  • София
Запис и на мен Simple Smile

Разделени сме с бащата на детето ми от 1 година, в началото на декември ми предстои дело за развод.

Самотна не съм, защото самотността е състояние на духа, а не на физическата липса на някой до теб Simple Smile

Но най-после съм спокойна и изключително доволна Simple Smile  bowuu

# 493
привет и от мен. На 36 години съм с едно момиченце на 4г. , реално съм разведена чакам си решението от съда. Не съм  щастлива не съм и нещастна, но съм спокойна и дишам дълбоко.Вече съм съм си господар на живота без никой да ми диша във врата.  bouquet

# 494
Здравейте и от мен.
Самотен родител съм от 6 години на хубаво момиченце на същата възраст
Баща и предпочете непълнолетно момиченце и ни изгони с дъщеря ми.
Станах по силна като всички вас. Но да ви кажа честно вече се уморих
а навън е пълно с комплексари и смъже които не знаят какво искат

Общи условия

Активация на акаунт