Кои са самотните родители?

• 354 558
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте и от мен,аз съм на 25г.Таткото е на 22 и доста се поизплаши,за това може би ще остана самотна майка.За сега показва,че иска да дойде с мен на видeозон и да види снимки на бебето,но аз не съм сигурна,че ще може да се справи с тази отговорност.Много съм благодарна на мойте родители който въпреки всичко ме подкрепиха.

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 16:40 от valenfinka

# 511
Дано списъка на самотните родители не стане много дълъг  Wink

май стана дълъг  ooooh!
не съм прочела всички постове,съжалявам ,че има толкова много . ето и поредния:
на 32г, бебе на месец и половина. В началото на 9-ия месец от бремеността се разделихме с бащата,уж временно,но стана постоянно.Живея при родителите си засега.Не можел да живее с мен повече! Мислел,че бебето ще ме промени. Е,вече детето е родено живо и здраво,но той дори не се опита да живеем тримата. Идва да го вижда и да му се радва. Още ми е болно и изпитвам много смесени чувства към него.
Прочетох доста истории тук, и ми стана още по-мъчно и болно, но ми стана ясно,че има страшно много такива мъже- страхливци, егоисти и тем подобни.

# 512
И аз да се запиша-на 27 г.,с дете на 1,5 м.Но  сме сами по мое желание Peace

# 513
Здравейте, аз съм на 35 самотен родител от 10 години на вече пораснал син. Може би не е съвсем точно самотен, защото съдбата ме срешна с прекрасен мъж, който се грижи така за сина ми че не прави никаква разлика между моето и нашето дете, но когато става въпрос за важни решения ме оставя аз да ги вземам и той не смее да взема отношение. Благодарение на него, сина ми разбра какво означава да имаш баща.

# 514
Здравейте на всички и от мен.Сама съм от близо 3 години и искам да споделя ,че определено се чувствам по-добре ,,по-спокойна и по-щастлива.Отглеждам малкия с помоща на моите родители и за миг не съжалявам,за това мое решение.

# 515
здравейте!
на 23 г.имам детенце на 1 годинка!
таткото ни заряза когато детето беше на 15 дни.
много ми е трудно
живея при майка ми и баба ми
майка ми не ни иска с детето
едвам издържам.напълно сама съм!но благодарна за детето си !

# 516
И аз съм в същото положение. Вече 5 години и половина отглеждам сина си съвсем сама без подкрепа на родителите ми (баща ми почина) , а биологичния баща на сина ми пет пари не дава за нас. Има си ново семейство и не смее да каже на жена си , че има син - страх го  е тя да не го напусне ако разбере  Joy
Не се оплаквам. Научих се да се справям сама с трудностите. Плашещо е като погледнеш напред в  бъдещето, но децата растат и стават по-самостоятелни за радост на майките!
SENSSES  вече си тръгнала по стръмната пътека и няма връщане .... някой ден ще се обърнеш назад и сама ще се    чудиш как си се справила  и успяла .. повярвай ми в този момент ще се гордееш със себе си и с това, която си постигнала. Само заради този момент си заслужава да тръгнеш да изкачваш стръмната пътека на живота и ако някой ден се намери човек, който  да ти прави компания значи      си намерила щастието ... Пожелавам ти го!

# 517
хАЙДЕ И аз да се запиша в темата-все още не съм разведена но сме разделени от 7 месеца.Много по спокойни се чувстваме и аз и детето.За самотна не се чувствам самотна защото имам обичта на детето си.

# 518
Zdr az sam iva na 23 god. imam detence na 3 god. i sam bez maj o6te dokato bqx bremena se razdelixme jivq pod naem.moga li da popitam osven decki kakvi drygi pomo6ti imam pravo blogadrqvi predvaritelno !!!

# 519
Здравейте, тази тема ме разплака, не, не е честно...
Толкова много изоставени от бащите си деца!
Между тях са и моите! Въпреки че единият татко от време на време проявява грижа и търси компанията на дъщеря си.
На 38 години съм, дъщеря ми от първия брак е на 12, от втория "татко" имам сладурка на почти 2 години. Четейки темата, разбрах, че това е "стандартна" ситуация - любов, любов, секс, бебе... раздяла!
Май скоро ще трябва да се преброяват "нормалните" семейства...

Zdr az sam iva na 23 god. imam detence na 3 god. i sam bez maj o6te dokato bqx bremena se razdelixme jivq pod naem.moga li da popitam osven decki kakvi drygi pomo6ti imam pravo blogadrqvi predvaritelno !!!
Никакви помощи не ни се полагат от държавата на такива като нас с теб, мила! Да сме мислили, когато сме раждали български бебета, докато бащите им се отказват от отговорност и са свободни да постигат какво ли не, да се хвалят, че са излъгали още една жена, да обвиняват тази жена, че не е достатъчно добра за тях, въпреки че им е родила дете... Такива като нас са боклуците на държавата, въпреки че си гледат децата, докато други си гледат само кефа! Да ме прости Бог, но за едни наркомани обществото се грижи като за писани яйца, а понякога Майките няма с какво да купят една дрешка, една играчка на децата си, какво говоря - понякога няма пари и за храна даже!
Така че, мила, стискай зъби, търси работа, не разчитай на никой мъж, и... право напред, там някъде има щастие и за нас!

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 01:40 от AnMary

# 520
Zdraveite i ot nas  Hug Parvo da se izvinq za latineca,no ot preinstalaciqta  na windols-a mi iz4ezna v4era  Sad  Na 27 god sam ot Plovdiv,imam da6teri4ka na 3,koqto otglejdam sama.I znaete li,mnogo trudno sviknah s misalta za samotata,razvedoh se predi 2 god.no sega se 4uvstvam v razcveta na silite si.Ustanovih,4e e mnogo po dobre sama,otkolkoto s bezotgovoren 4ovek,koito te darpa edinstveno i samo nazad  Peace
A i ne sme sami,imame si prekrasni de4ica,koito se nujdaqt ot nas i trqbva da sme silni,ako ne zaradi nas,to zaradi tqh  Heart Eyes
Kuraj na vsi4ki ,koito se spravqt sami i ne zabravqite:TOVA NE E SRAMNO,NAPROTIV,NIE ZASLUJAVAME POVE4E UVAJENIE OT VSI4KI OSTANALI!!!

# 521
Zdraveite i ot nas Simple Smile az sam na 33 g i imam edno sakrovishte na 2 meseca,bashtata se okaza golqm lajec i go izgonih i se razvedoh (bqh omajena mnogo za kratko ...3 meseca) kodato bqh v tretiq mesec. Imam podkrepata na roditelite si (BLAGODARQ NA BOGA) a i mnogo blizki i priqteli me podkrepqt. Mnogo me beshe strah dokato bqh bremenna,izpitvah i drugi smeseni chustva , ne vqrvah v sebe si,no s vremeto vqrvam che ste se  spravqm po dobre samaotkolkoto s edin takav neblagodarnik kato nego.Kato ne znaesh da celuvash raka ,celuvash .....  nali znaete:)))
Vqrvam che  jivota e hubav i staav vse po hubav ,podkrepqm vsichki mami gledashti si decata sami poradi kakvato i da e prichina i VQRVAITE CHE VSICHKO  RANO ILI KASNO  V JIVOTA SE PODREJDA OT SAMOSEBE SI:))))
P.S. i az se izvinqvam za latineca.
BLAGODARQ VI !!!

# 522
Здравейте и от мен Simple Smile На 37год. съм и имам най прекрасния син на света на 8год, таткото ни заряза преди 2год. естествено заради друга.Трудно ми е но се справям Simple Smile

# 523
Здравейте,
и аз сама ,от 7 год.Дъщеря ми е на 13,наближава 14г.Трудничко е,но мога да кажа че е много по-добре без бащата ,отколкото беше с него.Много по-спокойни сме,а и нямах никаква помощ от него докато бяхме заедно.Кой казва че не можем сами да се оправяме? Напротив ние жените / особено самотните/ сме много по-силни от всички други.Които не са го изпитвали- те не могат да ни разберат.Защото си имат мъж ,деца...живеят си щастливо и като нормално семейство.АМогат да разчитат на съпрузите си за всичко,а ние ... трябва за всичко ние да мислим и се грижим.

# 524
Здравейте Wink тук е мястото и аз да принеса своя дял в статистиката на самотните родители... Hug.четейки всички тези истории,за пореден път се убеждавам колко несериозен и глупав е българският мъж...(изключенията не се броят..да не се цупят Naughty)...да .аз също отглеждам сама двамата си сина...мъчно ми е ,че до тях няма мъж ,който да им даде всичко,за което момчешките им сърца копнеят...и все пак съм убедена ,4е постъпих правилно като се отърваме от скандали,пиянства и мизерия...иска ми се да усещат със сърцата си любовта ми,защото на този свят няма по ценно от децата!

Общи условия

Активация на акаунт